~הסבר על המשחק~
אנחנו מעלים רשימה של דמויות שתוסכם עלינו .. וכל דמות מתחילה ב-10 נקודות. לדוגמא: ג'י.די: 10 קרלה: 10 טרק: 10 אליוט: 10 כעת אנחנו עוברים לשלב ההצבעה - בכל יום יפתח שרשור ובו לכל חבר בפורום תהיה זכות הצבעה אחת - משמע - נקודה אחת. כלומר, אני מתחיל להצביע ואחרי, יעל היקרה מצביעה (לשם הדוגמא) ג'י.די: 11 (+1) אני מסמן למי הוספתי נקודה, קצת קשה לעקוב אחרי זה כשיש מלא שינויים.. אז להקפיד. קרלה: 10 טרק: 9 (-1) אפשר לתת סיבה תמיד.. (מאז שהוא הסיר את השומה הוא לא צ'וקולט בר אמיתי, אני יודע..) אליוט: 10 וכעת מגיע תורה של יעל שמקרה נכנסה לפורום והיא משרשרת את ההודעה אלי בהתאם .. ג'י.די: 12 (+1) קרלה: 9 (-1) כי לכולם ידוע שיעל לא מחבבת לטיניות טרק: 9 אליוט: 10 וכך אנחנו ממשיכים סבב.. חשוב להקפיד על הסדר ולשרשר כראוי.. ובמידה שני גולשים מצביעים באותה העת (וזה קרה) לתקן את הטעות.. אז מה הסוף? כל דמות שמגיעה ל-0 נק' יוצאת מהמשחק. יהיו כל מיני סיבובי פתע וכל מיני שטויות ואם יש לכם רעיונות טובים יותר או מקוריים יותר, תשלחו לי (ברצינות) ונעלה אותם בשביל לפלפל את המשחק. כל דמות שתצא מהמשחק, מישהו יצטרך לסכם עליה בכמה שורות ולהעלות תמונה .. ואז נוכל לטגלן את זה ולהחשב לפורום משקיעני. שנה טובה! תשאלו שאלות..