בקיצור.......

Angelus

New member
בקיצור.......

עכשיו כשיש קצת חופש וחגים .. חשבתי על משחק כלשהו בפורום.. כמו פעם, כשהיה שוקק פה. יש לי כמה רעיונות, אבל שום דבר מקורי במיוחד.. אז אני מעביר את הכדור אליכם .. האם יש לכם רעיונות כלשהם לגבי משחקים בפורום שיכולים קצת לחזק אותו ושלא נחיה רק על שרשורי מפגשים ושבת?

Roncha87

New member
אופס בכלל לא הגבתי להודעה הנכונה!../images/Emo9.gif

סורי! זאת הייתה אמורה להיות תגובה על ההערה שלך על מסד. אז תחבר אותה לשם כי אין לי כוח עוד פעם.
סורי

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

לא הבנתי מה לעזאזל עשיתי כבר.. פולניה!!

Roncha87

New member
(ועכשיו באמת) אני בעד../images/Emo13.gif

אני מציעה ככה, בהתאם לראש השנה, שנפתח שרשור של החלטות לשנה החדשה שדמויות מסקראבס היו עושות, סבבה?

Angelus

New member
חחחחח אהבתי

אבל אני חשבתי יותר בכיוון של משחק.. אולי דו שבועי.. משהו קבוע בכל מקרה, שיגרום לנו לא להיות עצלנים ולהגיב יותר בפורום. וגם שיהיה קצת בלאגן.

Angelus

New member
והנה לינק למשחק שאז שיחקנו

http://www.imdb.com/title/tt0285403/board/flat/118135526?p=1 זוכרים? מה דעתכם? ניתן להוסיף דמויות חדשות.. ואולי קצת טוויסטים. בקיצור, לשיקולכם.

Roncha87

New member
אהה המשחק הזה

ששיחקתם כשאני עוד הייתי קוראת סמויה בכלל. מה זה המשחק הזה?

Angelus

New member
~הסבר על המשחק~

אנחנו מעלים רשימה של דמויות שתוסכם עלינו .. וכל דמות מתחילה ב-10 נקודות. לדוגמא: ג'י.די: 10 קרלה: 10 טרק: 10 אליוט: 10 כעת אנחנו עוברים לשלב ההצבעה - בכל יום יפתח שרשור ובו לכל חבר בפורום תהיה זכות הצבעה אחת - משמע - נקודה אחת. כלומר, אני מתחיל להצביע ואחרי, יעל היקרה מצביעה (לשם הדוגמא) ג'י.די: 11 (+1) אני מסמן למי הוספתי נקודה, קצת קשה לעקוב אחרי זה כשיש מלא שינויים.. אז להקפיד. קרלה: 10 טרק: 9 (-1) אפשר לתת סיבה תמיד.. (מאז שהוא הסיר את השומה הוא לא צ'וקולט בר אמיתי, אני יודע..) אליוט: 10 וכעת מגיע תורה של יעל שמקרה נכנסה לפורום והיא משרשרת את ההודעה אלי בהתאם .. ג'י.די: 12 (+1) קרלה: 9 (-1) כי לכולם ידוע שיעל לא מחבבת לטיניות טרק: 9 אליוט: 10 וכך אנחנו ממשיכים סבב.. חשוב להקפיד על הסדר ולשרשר כראוי.. ובמידה שני גולשים מצביעים באותה העת (וזה קרה) לתקן את הטעות.. אז מה הסוף? כל דמות שמגיעה ל-0 נק' יוצאת מהמשחק. יהיו כל מיני סיבובי פתע וכל מיני שטויות ואם יש לכם רעיונות טובים יותר או מקוריים יותר, תשלחו לי (ברצינות) ונעלה אותם בשביל לפלפל את המשחק. כל דמות שתצא מהמשחק, מישהו יצטרך לסכם עליה בכמה שורות ולהעלות תמונה .. ואז נוכל לטגלן את זה ולהחשב לפורום משקיעני. שנה טובה! תשאלו שאלות..

Roncha87

New member
תאכלס, יעל כל הזמן מדברת על זה

"הלטינים האלה.. שיימחקו מהעולם!"
הרגת אותי יאצק נשמע סבבה לגמרי. אני בעד לחלוטין. אההה אגב טגלונים. אני חושבת שראויי לציין שהיו מלא שרשורים בשנה האחרונה שמאוד ראויי לטגלן (שזה נשמע כמו לטגן וזה מצחיק
). אז אם יש לך כוח זה יהיה נחמד
יאללה בואו נסכם על דמויות ונתחיל להזיז את התחת המוצק שלנו!

למעלה