בקיצור..........

בקיצור............/images/Emo7.gif

מחר בבוקר אני עובר דירה.......(דכאון אחושרמוטה) אז היום אני מנתק עוד מעט ת'מחשב בטח עד מחר בלילה לפחות... האמת לא חשבתי שלעזוב תבית הזה אחרי 7 שנים יהיה כזה מבאס אבל מסתבר שכן
בקיצור אנשים.... תתכוננו למפגש בלוג אצלי בבית חחח חנוכת בית
יהיה טופ..... שיהיה לכם אחלה יום אוהב. השייח.

תזמין את קלצ'קין

ייאללה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

j a s t i n

New member
בהצלחה זה דווקא נחמד לעבור מה באסה

שיהיה בהצלחה גבר גבר

דדי אחי בהצלחה במעבר החדש.

תעשה את החנוכת בית כמה שיותר מהר אחי. אם זה החודש אז סבבה. כי.. כי... כי....בחודש הבא... אספר לכולם מאוחר יותר. ==פרטים בקרוב== בהצלחה אחי

דדיגדוללללללל

כפרעליך שיהיה בהצלחה מותק לא להתבאסססס הכל לטובההההההההה אמאא אני מפחדת להגיע לשלב הזה גם
חחחחחח יום טובבבבבבבבבבבבבבב [=

מיטלע יש משהו שהם לא יודעים עלייך

שאת שאת... תקשיבי טוב שאת... הזמנת מגש פיצה וזללת את כל המגש לבד+ליטר וחצי קולה. ואז נתת גרעפס ששמעו אותו עד לירושלים
מיטלע תן לה ב... עם וו... שיח...
לבריאות מאמי על המגש פיצה חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח הלו יא נבלה

דבר ראשון זה לא היה ככה.. דבר שני אמרתי לך שאני רעבה והזמנתי מגש פיצה והמגש עולה 45 ואני אוכלת רק 2 מתוך 8
אז הצעת שנתחלק וכל אחד ישלם 22.5 אז אל תוציא אותי בהמתיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הבנת ?!?!?!? תן לה בתחת.....עם ווזליןןןןןןן...שיחליקקקקק ותהיה מרוצהה פשוט פטיש !

כפרע מיטלע../images/Emo6.gif

מיטלע דבר ראשון הית לבד בבית שלך
דבר שני הית מזמינה אותי לישון אצלך (אוחח מיטלע ) חחחחחח דבר שלישי לא בעיה אני היתי משלם את הפיצה ואת השתיה. לבריאות מאמי אם אכלת 2 או 3 זה לא בעיה. אבל למה לא השארת משהו למחר? למה לזרוק?
תן לה במיטלע אוכלת אצל חינאווי ביפו ברגיות ושיבודים
כל טוב מאמי. אולי אני אבוא שישי שבת לישון אצלך

וואי איזה סרט זה לעבור דירה

ספרו לי ע לזה אני עוד יומים בשעה טבוה עוברת דירה ועכשיו הכל באריזה מסריח ומעצבן אני שונאת את זה אני לא יכולה להיות רגע אחד בבלאגן זה מביא לי עצבים אני מתה לעבור כבר לדירה החדשה היום אחר הצהרים אני הולכת לעשות טיהור דדי תחזיק מעמד מבחינה מסטית זה ידוע שכשועברים דירה השורשים נעקרים ואחר כך הם מתחברים מחדש אז בנתים זה שווה את הכל

חחחחחחחח אוווו

סופסוווווווווף הודת בזה שאני לא בהמתית ואכלתי 2 לא יותר וזרקתי..כי לא היה מה לעשות עם זה |: ואתה יכול לבוא לישון אצלי בכיףףףףףףףףףףףףף אבל לא איתי

יצאת זכאית. אני מודה לך../images/Emo6.gifמיטלע

לא צריך אני לא בא לישון אצלך אני הולך לישון בשרת של תפוז יש שם 1.5 MB פנוי
כל טוב

ק ש ק ש ת

New member
חחחח נישמע טובב בהצלחה בכל אופןן

איפה אתה עובר לגור צפון דרום או נישאר במרכז?....

ק ש ק ש ת

New member
כרגיל העלימו לי תהודע שכתבתי לבד!!!

בניפרדדד אוייש הפורום הזה משעמם כי אנשימ לא עיניינים כאן וכותבים רק שטויותת שאת אף אחד זה לא מעניין וזה מעביר דף הלאהה!!! לא קשור לשירשור הזה ההודעה הזאת אז סתמו תפה חחחחחחחח יאללה שבוע טובב וודדדוששששששש שיהיה המון בהצלחההה חולה עלייךךך

למעלה