בקיצור, שלום לכולם

בקיצור, שלום לכולם

אף אחד לא חייב לקרוא את מה שאני אכתוב עכשיו, אבל אני מרגישה שאני חייבת להוציא את הכל. אז ככה, הכל התחיל לא מזמן. התחלתי לשים לב שאף אחד לא מקשיב לדעה שלי... "מוזר"-חשבתי. "למה זה קורה?אולי אני לא נשמעת מספיק בטוחה בעצמי?" אז החלטתי לחקור את העיניין. החברה שאני מסתובבת איתה, מורכבת מ7 אנשים בערך ו4 שרוב הזמן ביחד (4 בנות ואני אחת מהן). מתוך ה4 יש אחת שכולן אוהבות אותה מאוד ומסכימות עם כל מה שתגיד (גם אם היא לא צודקת), יש את השניה שדעתה גם מאוד חשובה, ויש עוד שתיים (אני ועוד ילדה) שלהן לא ממש מקשיבים... שמתי לב לדבר מעניין מאוד- מי ששולל דעות של אחרים, תמיד מקשיבים לו!! מוזר, לא? נמשכים דווקא ליותר עוקצניים.... רק עכשיו, בסוף שנה, הבנתי שאף אחד לא הקשיב בכלל לדעה שלי, ושאף אחד לא מכבד אותי... והכי גרוע שאני לא יודעת מה לעשות עם זה!!! מה שאני לא מנסה, לא יוצא... כנראה שזה משהו שחבוי בדנ"א. וזה מתסכל!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנושית~

New member
בקיצור ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

נכון זה דיי מעצבן שיש לך מה להגיד ולא רוצים לשמוע אולי תלכי איתם הפוך על הפוך ותחכי שהם יפנו אליך לעיצה .. ואל תקחי ללב או תאשימי ת,עצמך ..זאת בעיה שלהם לא שלך!

די דנסר

New member
שום דנ"א...

הבעיה היא לא שלך יקירתי. ישנם הרבה מאד אנשים ששומעים רק את עצמם ואת מי שהדציבלים שלו גבוהים במיוחד. להקשיב זאת החכמה. אולי כדאי שתמצאי לך עוד חברים, שאיתם כן תהיה לך שפה משותפת. אלה לא חייבים להיות החברים מהכיתה. וחוץ מזה, אולי את בנויה למערכות יחסים של אחד - על - אחד, כלומר שיש לך נטיה להיות רק עם חברה אחת בזמן נתון, ואז לא תהיה לך בעיה. בהצלחה חמודה

בקיצור, החלטתי להיות עצמי

ולא לשים לב לשום דבר, לאהוב את עצמי כמו שאני. אין לי כח יותר להתעצבן על כך שלא תמיד שומעים אותי... נ.ב: תודה רבה על העידוד!!!!

בעילום שם........./images/Emo127.gif

מי ששולל דעתם של אחרים לא תמיד מקשיבים לו אבל....בסוד אלחש לך שמי ששותק....כולםםםםםםם מקשיבים לו

למעלה