בקיצור מישהו יודע בשביל מה נסע שקרניהו לוושינגטון

הפרבולה1

Well-known member
השלום עם מצרים יצר כאן מציאות טובה יותר למרות שבמסגרתו חזרנו לגבול בין לאומי מוסכם.
זה לא נכון, "השלום" עם מצריים גרם להתעצמות האויב בעזה בעזרתה של מיצריים. "השלום" עם מיצריים זה ממש לא מציאות טובה יותר.

זה לא נכון, "השלום" עם מצריים גרם להתעצמות האויב בעזה בעזרתה של מיצריים. "השלום" עם מיצריים זה ממש לא מציאות טובה יותר.
שוב פעם אני מסכים עם כל מה שכתבת. עם מצרים מעולם לא היה שלום אולי היה נייר שעליו היה כתוב שלום שאיתו לא הייתי מנגב אפילו את התחת שלי שקר שממשלת בגין שיקרה את הציבור הישראלי יהודי כדי לחפות על מחדל החזרת כל סיני למצרים תמורת כלום.

הפרבולה1

Well-known member
שוב פעם אני מסכים עם כל מה שכתבת. עם מצרים מעולם לא היה שלום אולי היה נייר שעליו היה כתוב שלום שאיתו לא הייתי מנגב אפילו את התחת שלי שקר שממשלת בגין שיקרה את הציבור הישראלי יהודי כדי לחפות על מחדל החזרת כל סיני למצרים תמורת כלום.

הנה מצריים שוב מאיימת במילחמה עם ישראל , לא מתאים לה שישראל מנסה ליצור "מציאות דמוגרפית" ליד הגבול , אבל למיצריים מותר לדחוס אלינו 2 מליון ערבים מיצרים ברצועה צרה ( רצועת עזה ) ולחמש אותם כדי שיקיזו את דמינו כמו שקרה ב 31 שנים האחרונות ( מאז שיצחק רבין מסר את עזה לידי ערפאת )

1ספי11

Well-known member
הנה מצריים שוב מאיימת במילחמה עם ישראל , לא מתאים לה שישראל מנסה ליצור "מציאות דמוגרפית" ליד הגבול , אבל למיצריים מותר לדחוס אלינו 2 מליון ערבים מיצרים ברצועה צרה ( רצועת עזה ) ולחמש אותם כדי שיקיזו את דמינו כמו שקרה ב 31 שנים האחרונות ( מאז שיצחק רבין מסר את עזה לידי ערפאת )

ואם תמשיך בשקרים כל המלחמות בעולם יפסקו.

גם אם ביבי אשם במחדל לא מדובר בזדון אלה מדיניות שגויה , זו מדיניות שניתמכה על ידי רוב השמאל וגם הדרג הצבאי.

ולגבי "האשמה" הספציפית שביבי ניסה למנוע הסדר עם הרשות הפלסטינאצית , אז לדעתי זו מדיניות נכונה ולגיטימית בהחלט , רוב מצביעי ביבי ולא רק , הם נגד הקמת מדינה ערבית נוספת בין הים לירדן, עקירת כמליון יהודים ונסיגה לקווי 67 , הטעות היחידה אולי היא שלשם מטרה צודקת זאת ( מניעת הקמת מדינה ערבית נוספת בין הים לירדן עקירת כמליון יהודים ונסיגה לקווי 67 ) לא היה בכלל צורך בלחזק את החמאס , פשוט להגיד לא חזק וברור לכל אידיוט שימושי שהיה מנסה לכפות עלינו את זה. ואגב ביבי עשה זאת אחרי ה 7 באוקט שאמר לא לביידן שניסה לכפות זאת עליו כדי לקדם "נורמליזציה " עם סעודיה וכל הכבוד לו על זה.
אני בהחלט מסכים עם כל מה שכתבת למעט הפשעים של המטכ"ל של בית המשפט העליון בשנה שקדמה לטבח ה7.10.23 בה הצבא חיל האויר והשב"כ ביצעו מרידה בממשלה שכתוצאה מכך באותו יום ה7.10 לביבי לא היה צבא .
זה פשע של בגידה שיש עליו בחוק השיפוט הצבאי עונש מוות.
אין לי צל של ספק שהמחיר שראש הממשלה נתניהו צריך לשלם הוא פרישה מהחיים הפוליטיים לאור כשלון המנהיגות שלו וכשלון המלחמה שלו בטרור.
עזה הייתה צריכה להיות מושמדת מהיום בראשון בו נורה טיל קסאם לעבר שדרות.

ortodox

Active member
משפט אינו הענין כאן. ועדת חקירה ממלכתית שתברר ביסודיות את מכלול הארועים והסיבות להם, לרבות כשלים בתפיסות איסטרטגיות שהיו כנראה הרות אסון, בהחלט כן. אבל לא סתם מתנגד נתניהו לועדה כזו ומקשקש עם חבורת מלחכי פינכתו כי אי אפשר לסמוך על בחירת נשיא העליון, שהוא גם עבריין וסמולן, גם בכלל מינה את עצמו כידוע וגם וגם יש לו עיגולדים, שיער מתולתל והוא נמוך. הסיבה האמיתית היא כמובן ההנחה הסבירה שגם הוא יודע מה יהיו מסקנות הועדה הזו, בכל הנוגע לאחריות הדרג המדיני ולאשמתו, אז מורחים את הסוגדים בסיפורים והם, רחמנות עליהם, אוכלים את זה בתיאבון, כתמיד. האמת היא, אם שואלים אותי, שאני באמת לא מבין את עוצמת ההתנגדות שלו. אחרי הכל היתה כאן ועדת חקירה כזו בנושא אסון מירון, היא קבעה שהאיש אחראי אישית, לא מיניסטריאלית, לא בשל האחריות הכוללת ולא נעליים, אישית כך קבעה, למותם של ארבעים וחמישה בני אדם. נו אז מה, האיש אפילו לא טרח לנער את אבק המסקנות מדש הבגד והמשיך וממשיך הלאה כאילו כלום, רק טרח ליידע את צאן מרעיתו שזו בכלל ועדה של סמולנים וזהו. אם אתם חושבים שינהג אחרת במסקנות ועדת אסון השבעה לאוקטובר, נסו לחשוב שוב.

כרמיזן

Well-known member
משפט אינו הענין כאן. ועדת חקירה ממלכתית שתברר ביסודיות את מכלול הארועים והסיבות להם, לרבות כשלים בתפיסות איסטרטגיות שהיו כנראה הרות אסון, בהחלט כן. אבל לא סתם מתנגד נתניהו לועדה כזו ומקשקש עם חבורת מלחכי פינכתו כי אי אפשר לסמוך על בחירת נשיא העליון, שהוא גם עבריין וסמולן, גם בכלל מינה את עצמו כידוע וגם וגם יש לו עיגולדים, שיער מתולתל והוא נמוך. הסיבה האמיתית היא כמובן ההנחה הסבירה שגם הוא יודע מה יהיו מסקנות הועדה הזו, בכל הנוגע לאחריות הדרג המדיני ולאשמתו, אז מורחים את הסוגדים בסיפורים והם, רחמנות עליהם, אוכלים את זה בתיאבון, כתמיד. האמת היא, אם שואלים אותי, שאני באמת לא מבין את עוצמת ההתנגדות שלו. אחרי הכל היתה כאן ועדת חקירה כזו בנושא אסון מירון, היא קבעה שהאיש אחראי אישית, לא מיניסטריאלית, לא בשל האחריות הכוללת ולא נעליים, אישית כך קבעה, למותם של ארבעים וחמישה בני אדם. נו אז מה, האיש אפילו לא טרח לנער את אבק המסקנות מדש הבגד והמשיך וממשיך הלאה כאילו כלום, רק טרח ליידע את צאן מרעיתו שזו בכלל ועדה של סמולנים וזהו. אם אתם חושבים שינהג אחרת במסקנות ועדת אסון השבעה לאוקטובר, נסו לחשוב שוב.

ועדה של שרצים בגלימות רוצים הבוגדים השמאלנים, כדי שתחפה על פשעי החונטה.
היהודים רוצים ועדת חקירה שחבריה הם יהודים נאמנים וישרים שהאמת נר לרגליהם.

ortodox

Active member
עוד הוכחה, אם כזו חסרה למישהו, ליעילות מכונת הרעל מיסודו של הרב הגאון, הגדול בתורה, מורה נבוכים לעמו ישראל, בנימין בן צילה.

כרמיזן

Well-known member
עוד הוכחה, אם כזו חסרה למישהו, ליעילות מכונת הרעל מיסודו של הרב הגאון, הגדול בתורה, מורה נבוכים לעמו ישראל, בנימין בן צילה.

מכונת הרעל השמאלנית הרצחנית כבר פועלת יותר מ-80 שנה.
השמאלנים, כמו כל חלאות המין האנושי, מאשימים את האחרים בפשעיהם.

בית המשפט העליון הוא חלק מהכשל. לכן הוא צריך להיחקר ולא לחקור.
אתה לא נותן לפושע לחקור את עצמו.
ועדת חקירה תקראו לה איך שאתם רוצים רק ממשפחות נפגעי ה7.10.23.
הורים שכולים , הורים לנחטפים. נאנסות ששרדו בשבי וחטופים שחזרו מהשבי אלה צריכים לשבת ולחקור באמצעות עורכי דין אמריקאים ולא ישראלים.

ortodox

Active member
ממליץ לקוראים, אלו שעדיין תופסים עצמם כבני תרבות, להתייחס לשפה ולביטויים רווי השינאה שבה משתמש החבר המכובד שמצוטט כאן, אולי יבינו את עומק התהום אליה הידרדרו אנשים לא מעטים בחברה שלנו. באמת עצוב.

כרמיזן

Well-known member
ממליץ לקוראים, אלו שעדיין תופסים עצמם כבני תרבות, להתייחס לשפה ולביטויים רווי השינאה שבה משתמש החבר המכובד שמצוטט כאן, אולי יבינו את עומק התהום אליה הידרדרו אנשים לא מעטים בחברה שלנו. באמת עצוב.

אי אפשר להתייחס לרוצחי יהודים בשפה מנומסת.
אדם נורמלי שונא את הרוצחים שלו.

ortodox

Active member
לא כיוונתי אליך, ציינתי במפורש ״ בני תרבות ״. ואם חשובה לך זכות המילה האחרונה, shoot. אני לא מנהל שיח עם שכמותך.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני בשבוע שבועיים האחרונים בקושי ראיתי חדשות. אפשר לראות את זה בפורום במיעוט ההודעות שלי ובנושאים שלהם.
כי תמיד בתקופה שאומרים שאולי תהיה עסקה, העסק מאוד משעמם ולא שווה להשקיע מאמץ במעקב.
ממליץ גם לך.

כרמיזן

Well-known member
אני בשבוע שבועיים האחרונים בקושי ראיתי חדשות. אפשר לראות את זה בפורום במיעוט ההודעות שלי ובנושאים שלהם.
כי תמיד בתקופה שאומרים שאולי תהיה עסקה, העסק מאוד משעמם ולא שווה להשקיע מאמץ במעקב.
ממליץ גם לך.

זה הנושא שאתה מתמקד בו, העיסקה?
זה נושא לריפרוף קל, כמה שניות וזהו.

חדשות זה מה קורה בארץ, משפט נתניהו, מה מסתירים ממך, מה קורה בארה"ב..
בזה מתעמקים, לא בתעמולה מיותרת.

ממליץ גם לך.

אתה להבדיל אלף הבדלות מהמטומטים העאלה השורצים שם בפורום גם מלקקי עכוזו של הזבל השקרן הפחדן השפן הקטן שחושבים שהם ימין כי הם בהמות אתה מבין מה קורה שם . מבין שהסיפור הוא אותו הסיפור לעוס עד לאימה .

למעלה