בקיצור כנסססו!

liloo22

New member
בקיצור כנסססו!

אז מממה קורה אנשים?? בקיצור קראתי ת'הודעות שלכם=/ מממ..ומה אני יגיד לכם?! -התחלתם להעלות לי ת'פיוזים- מה נסגר איתכם?! חשתם מושלמים אעע?! לללללא אתם לא! דדי כבר לרדת על האנשים המסכנים האלה וואי אהה ולכל מי שחושב שזה מבוים..זה לא מבויים! תאמינו לי שאני יודעת יותר טוב ממכם מה הלך שם.. בקיצור תהיו רציננים כבר חלאס עם כל השטויות אתם כמו ילדים קטנים באמא שלי אני קוראת את ההודעות המעפנות שלכם ואני לא מבינה חשבתם שכתבתם ת'שטויות האלה.. בקיץ',תתבגרו:) אהה ועוד משהו-לא להפגעע!##! אין לי שום כוונה לחלק פה הוראות או טענות אבל חלאס הכל בפרופורציה!

jjjחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Curious AnGeL

New member
אנג'ל

אנגל זה שם של חברת בנייה

את מבינה בפגומים

או שאת מזהה פגומים מהידע במאפיות לחם או שאת עושה אותם פגומים מהקשרים עם המאפיה. אאחחח הרגת אותי אתמול עם הקישור שלא עבד " מה אתם פגומים ?" אאחחחח

Curious AnGeL

New member
נו מה אני יכולה לעשות..

מתוך איזה 50 איש רק 3 אנשים הצליחו להוריד
כמו שאמרו חכמנו.. "כולם זונות ורק אני בסדר.."

Curious AnGeL

New member
איזה נעל..

אנג'ל זה שיר של שרה McLachlan.. לא יודעת איך כותבים את זה בעברית.. נינט סתם שרה אותו בשיר שלנו.. =\ יש בושם, ויש גם חנויות בגדים בכל העולם בשם אנג'ל.. ויש עוד הרבה דברים.. וכל זה סתם למקרה שלא ידעת =\

Aviad1987

New member
תיקון

נינט לא 'סתם שרה'
שיר מעולה, אחד הטובים של שרה מקלכלן למרות שווסטלייף ניסו להחריב אותו עם החידוש העלוב שלהם.

Curious AnGeL

New member
אהם

לא אמרתי שזה לא שיר טוב.. עובדה שהוא קבוע בפלייליסט שלי... אבל נראה לי הזה מלמעלה חושב שזה שלה Oo

01MaKaVeLi

New member
מי ישמע החידושים של נינט שווים משהו

את הסירוס הגדול בהיסטוריה היא עשתה לים של דמעות הגאחבה פשוט אין לה את זה...

למעלה