בקטנה....

CabriA

New member
בקטנה....

מי עושה את הקולות רקע ב-The Test That Stumped Them All?

Rudess

New member
פחחחח

את קולות הרקע בשיר הזה עושה כמובן MIKE PORTNOY אשר עושה גם את הקולות בשיר GLASS PRISON. וגם בהופעה הוא עושה את זה במדויק כמו באלבום.

EROTOMANIA

New member
................

ואם כבר קולות רקע... מי מלווה את לברי בדרך כלל? אני שומעת בעיקר מישהו אחד... זה בעיקר בולט ב SFAM...

Rudess

New member
בד"כ

זה פורטנוי כאשר בחלק קטן מן השירים גם פטרוצ'י קצת תורם מקולו .

CabriA

New member
את זה שהוא עושה בשירים אחרים

ידעתי... כמו בACOS למשל... אבל בשיר הספציפי הזה הקולות נשמעים... לא יודע.. מוזר!

NiGa

New member
מה פחחחח?

שאלתי איזה קולות בדיוק בגלל שפורטנוי עושה את כל הקולות בד"כ, אז לא ידעתי מה יש לשאול.

NiGa

New member
חוצמזה שגם לאברי עושה,

הרבה קולות - את אלו שמסיבות מובנות האחרים לא יכולים לעשות בעיקר גם באלבומים לפני SFAM שבהם בקושי שומעים מישהו חוץ ממנו שר.

EROTOMANIA

New member
...........

אה, הייתי בטוחה שזה פטרוצ'י, בכל מקרה... איזה קול סקסי.

Rudess

New member
כן כן בטח מה שתגיד

חחחחחחח פתחת פורום שנקרא דרים ת'יאטר, והבאת לפה כמה חברים שלך כדי שתוכלו להריץ דח'קות באינטרנט.

NiGa

New member
התחלת לעצבן שוב?

התחלתי לחשוב שאתה באמת תורם משהו (וזה היה נכון עד עכשיו). עובדה, ד"א, שבחרת לכתוב פה ולהשתתף במשך כמה ימים...

Rudess

New member
ברור שאני תורם

ואני יודע שהידע שלי על הלהקה הוא עצום וגדול משל רוב האנשים שפה

NiGa

New member
אז מה אתה רוצה?

טפיחה על השכם שאתה הגדול מכולם, אתה מבין הכל, יודע הכל, חבר מהגן של רודס? מה הקטע?! אנשים מתחברים, רוצים לדבר, בכיף, לקרוא, לכתוב... אל תקח הכל כ"כ ברצינות... סה"כ סבבה פה, אנשים מכירים אחד את השני. וגם זה שאתה פה סה"כ זה לטובתי וזה משמח אותי...

theriddler

New member
ענק!!!!!!!..

אתה פשוט קרעת אותי ... אני בטוח שהידע שלך הוא עצום וגדול משל רוב האנשים...ואתה אפילו מדסקס יום יום עם ג'ורדן רודס...אבל זה לא נותן לך את הזכות ...לזלזל באנשים.. (חוץ מ-ביותם...מותר לך לזלזל ביותם כמה שאתה רוצה...LOL) סה"כ..יותם לא הבין נכון את השאלה שנשאלה.. ד"א... שירתת במז"י?

NiGa

New member
כן לזלזל בי מותר, הא?...

ווא דו יו נואו יו לו לייף לייזי פאנק אס דופ ביץ'!?
היה חייב לצאת... מה נסגר איתך ועם חזי? יש מתופף? יש רעיונות? יש משהו כתוב? לא אכפת לי לבוא לנגן איתם מדי פעם... :)

theriddler

New member
HOT SHOT!....אתה כזה נדיב, LOL

.. אולי יש מתופף כמו תמיד *אין* רעיונות משהו כתוב?..give me a break תודה....על ההצעה .. כשתחזור מהtour בסוריה עם anola J

Rudess

New member
אכן

אני מדסקס עם ג'ורדן - והאמת שלאחרונה זה לא כל כך יומיום כי הוא קצת עסוק. אני ממש לא מזלזל באנשים, פשוט לדעתי היה מלכתחילה מיותר לפתוח את הפורום הזה, אבל לא נמשיך להתווכח איזה ממשק יותר טוב של היידפארק או תפוז. ובקשר למז"י, אתה יודע את התשובה.

theriddler

New member
אתה רציני?...אין לי מושג מה התשובה!

או קיי שאלה אחרת אתה מראשון? אני פשוט רוצה לדעת אתה הטל ... שאיתו דיברתי לפני מלא זמן....

cha ching

New member
אבל טל...

אתה היחיד שמתווכח איזה פורום יותר טוב. ואתה גם מתחיל וגורם לכל הוויכוחים האלה, אז חלאס- כמה אפשר?!

Rudess

New member
אני הוא האיש

איתו דיברת לפני הרבה זמן אני זוכר אותך מר ו.

למעלה