בקו``ם איזה ציוד צריך להחזיר בבקו``ם ?
ד ד נ ע New member 7/2/07 #2 את רסיסי העצם שנשארו. תנסה להחזיר את כל מה שקיבלת חוץ מהמגבת, גרבי פו הדוב ותחתוני קלווין קליין. יש רשימה בפורום סדירים בהצלחה ומזלטוב
את רסיסי העצם שנשארו. תנסה להחזיר את כל מה שקיבלת חוץ מהמגבת, גרבי פו הדוב ותחתוני קלווין קליין. יש רשימה בפורום סדירים בהצלחה ומזלטוב
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 7/2/07 #3 ולא לשכוח לקחת מהבקו"ם את שמחת החיים והשכל שכולם משאירים שם ביום הגיוס.
N nisanil New member 9/2/07 #10 להחזיר מגבת??? לא ניראה לי שהחזרתי את הא' בכלל, וגם את הנעליים יכלתי לא להחזיר, לדבר עם האפסנאי שיעשה לי טובה, ממה שקיבלתי בבקום לא זוכר שהחזרתי משהו, טוב אולי בגלל שהזדכיתי בגדוד ולא בבקום אז פחות מקפידים
להחזיר מגבת??? לא ניראה לי שהחזרתי את הא' בכלל, וגם את הנעליים יכלתי לא להחזיר, לדבר עם האפסנאי שיעשה לי טובה, ממה שקיבלתי בבקום לא זוכר שהחזרתי משהו, טוב אולי בגלל שהזדכיתי בגדוד ולא בבקום אז פחות מקפידים
M meiritamir New member 10/2/07 #13 תמיד ראיתי את זה סימלי... שכשאתה מתגייס - אתה מגיע מצד אחד של הבקו"ם - מלא דברים מזינים ויעילים וכשאתה משתחרר - אתה יוצא מהצד השני שלו - כאילו הצבא חירבן אותך...
תמיד ראיתי את זה סימלי... שכשאתה מתגייס - אתה מגיע מצד אחד של הבקו"ם - מלא דברים מזינים ויעילים וכשאתה משתחרר - אתה יוצא מהצד השני שלו - כאילו הצבא חירבן אותך...