בקו האש

• פותח הנושא Laybe
  • פורסם בתאריך

Laybe

New member
בקו האש

בדיוק היום חשבתי לי שאני צריכה כורסא נוחה ואוף
- אני מגיעה הביתה ומחוץ לבית השכנים כורסא חמדמדה. שהגורל עצמו נותן יד לא לוקחים? אז שאלתי אם זורקים, אמרו רוצה לקחת? אמרתי כן. אך רגע לפני שאימצתי אותה סופית, הופיע פרא אדם זועם ודי פסיכוטי שכנראה זמם על הכורסא לפני כן. אז למען שלמות גופי (הוא נראה לגמרי טרללללללללה) נסוגתי. ועכשיו אין כורסא
. אני מניחה שזה סיום הולם לשבוע הזה.
מזל שמחר חופש.

NightElf

New member
צריך להזהר מחפצים עזובים ../images/Emo122.gif

לכו תדעו מי שם עליהם עין...

gesus

New member
אני דווקא מצאתי היום דברים שימושיים

מצאתי בבוקר סלסלת ברזל שעושים איתה קניות. אני עדיין לא יודע מה אני הולך לעשות איתה, אבל לדעתי היא תהיה שימושית ברגע שאמצא דירה גדולה יותר. אחה"צ מצאתי מדף פלסטיק לשולחן ומתקן שאפשר לשים בו פתקיות,עטים וכו'. חלק גדול ממה שיש לי בדירה זה דברים שאספתי מהרחוב ואם היה לי יותר מקום בדירה הייתי מביא עוד דברים.

NightElf

New member
גם אני לפעמים מוצא דברים שימושיים

ברחוב (בעיקר ספרים ישנים ומגניבים
). מה שכן, אני מקפיד להסתכל טוב טוב מסביב שאין עוד מישהו ששם עליהם עין, אחרת זה עלול להיות לא נעים...

NightElf

New member
תעבור לת"א, ותפתח את העיניים... ../images/Emo11.gif

מצאתי כבר עשרות ספרים, ואני לא מגזים. רובם ישנים כאלה, אבל איכותיים. כל מיני רומנים, אנציקלופדיות ישנות, וכל מיני ספרים באנגלית עם הקדשות וחותמת שמראה שההקדשה נכתבה ב-1912, 1930 ועוד כל מיני שנים מגניבות כאלה. שווה לפתוח עיניים!

nickey

New member
נכון, אני לפני שנה

עברתי לי בסבבה בקינג ג'ורג בדרך חזרה מבילוי ואני רואה כמה אנשים מצטופפים ליד פח זבל, ניגשתי להסתכל על מה מדובר וגיליתי שם המון ספרים עזובים, מיד קפצתי ואספתי 4 ספרים
אחד מהם כבר קראתי והשאר לא יצא לי לקרוא..

Mיקי_

New member
אני ברמת גן ראיתי את כל כרכי האנצ'

העברית והצטערתי שאין לי איך לסחוב את זה, בת"א יש ים ספרים בכל מקום גם אני אוספת ככה, פעם גם מצאתי אוצר תקליטים.

אני מצאתי ספר ישן

על מה מסתתר מאחורי ההומור וכיון שאני מתעסקת בהומור החלטתי שזה מאלוהים שזה הגיע אליי.. למדתי המון מהספר העזוב

muesli

New member
הזכרת לי

ששוכב לי על המדף ספר של לני רביץ בנושא...

למעלה