בקושי אוכלת

גרנולית

New member
בקושי אוכלת

שלום רב יש לי בת בת חודשיים נולדה 3040 גרם ויונקת מלא בהודעה הקודמת שלי דיברתי על כך שהיא אוכלת בכל פעם שאני מציאה לה ופחדתי שזה יותר מידי ובכן לפני מספר ימים שקלתי אותה והיא עלתה 200 גרם בשבועיים שזה מעט יחסית, כך אמרה לי האחות. בימים האחרונים היא יונקת ומפסיקה אחרי כ-עשר דקות בבכי ואז גם אחרי שהיא נרגעת אי אפשר להחזיר אותה לינוק אלא רק אחרי שעתיים או שלוש יש לציין שהבכי מתחיל בשעות אחר הצהריים אינני יודעת אם נובע מגזים או תיסכול כלשהו הקשור בכך שיש עודף או חוסר בחלב. אתמול, אפילו, נרדמה מבלי לאכול (בגלל שסרבה בבכי לאכול) וכך יצא שעברו כחמש שעות מהארוחה האחרונה ועד בשינה שנרדמה. בהנקות הבוקר והלילה אמנם אינה בוכה לרוב אולם גם הן נמשכות זמן קצר יחסית, בין 10 ל-20 דקות. מה עושים? תודה

I need more details

what was her weight when she left the hospital? what is her weight now? are you feeding her from both breasts every feed? Is she latching on to as much of the hila under the nipple as possible? Look at the pictures of latch in our gallery. If there are problems in breastfeeding, they are usualy becuase the baby is not latching well on the breast. The best way to take care of that is to see a yoetset hanaka IBCLC who will work with you on getting a better latch.​

justmom

New member
תרגום: אני זקוקה לעוד פרטים

מה היה משקלה כשיצאה מבית-החולים? כמה היא שוקלת עכשיו? האם את מיניקה אותה משני השדיים בכל הנקה? האם היא תפסת חלק גדול ככל האפשר מההילה שמתחת לפטמה? הסתכלי בתמונות התפיסה בגלריה שלנו. אם יש בעיות בהנקה, הן נובעות בדרך כלל מהעובדה שהתינוק אינו תופס טוב את השד. הדרך הטובה ביותר לטפל בכך היא לראות יועצת הנקה מוסמכת שתעבוד איתך על שיפור התפיסה.

גרנולית

New member
עוד פרטים

ובכן, יצאנו מבית חולים במשקל 2800 גרם ותוך שלושה ימים היא חזרה למשקל הלידה. הנקה בעזרת פטמת סיליקון אשר בסופו של דבר נפטרתי ממנה לאחר ביקורה של יועצת ההנקה. בימים טובים שהיא אינה מסרבת לאכול היא יונקת משני הצדדים אבל לפחות רבע שעה מכל צד. בימים אלו שהיא בקושי אוכלת היא יונקת 10 דקות וזה רק מצד אחד. לא יודעת האם זה קשור אבל הכל התחיל מיום ראשון בו היא קיבלה חיסון מחומש (של גיל חודשיים) תודה.

mickiema

New member
בדיוק מה שקורה אצלנו

אצלנו הסיפור ממש דומה אבל התחיל בגיל חודש. אנחנו עוד מעט בני חודשיים ואני ממש לא יודעת מה לעשות. אני מזדהה איתך מאד!

למעלה