בקורת הופעה\ות..
הופעתה של עידית אשל מועדון תמונע, 04\8\25 אם תבקשו ממני להגדיר את ההופעה.. לתאר אותה ב3 מילים.. לא אוכל לענות לכם.. בעצם אוכל.. ואענה לכם: "אין לי מילים". וכך הייתי (עם חברי) כל ההופעה.. פה פעור, לשון בחוץ.. בקושי יכולנו למחוא כפיים.. הגענו בשניה שההופעה החלה.. מצאנו <במקרה> 2 כיסאות פנויים, (הכל היה מלא, והמון המון עמדו מרוב שנגמרו מקומות הישיבה) ומאותה שניה..
הקסם הילך באויר.. עידית אשל, פשוט מדהימה.. היא מקסימה! והיא זזה כ"כ בחן, ומחייכת ומאושרת.. והכי הכי מיוחד.. יש לה קול מהמם כל ההופעה היינו מוקסמים. והיא כ"כ מופיעה.. נותנת את כולה. את כל איכויות הקול המהמם שלה.. והנגנים, השילוב היה נהדר. חיבור מושלם. הרכב כ"כ מיוחד.. היה שלב שדיברו בינהם בשריקות, כמו של ציפורים.. והיה קטע נהדר, כולם החלו למחוא כפיים בקצב השיר, ועידית ביקשה שלא ימחאו אלא.. <שכחתי איך קוראים לזה> אלא יעשו עם האצבעות.. לשחק ולעשות *קליק* כזה.. תארו לכם, 100 איש שעושים זאת עם 2 הידיים.. נהדר, והיא שרה.. וב-3 משיריה, היא ניגנה בתוף פחוס כזה, עגול וגדול, כמו תוף מרים רק גדול פי 20.. הייתה לה מלווה שגם שרה שיר.. היא שרה מדהים עד כדי כך, <שלא החלטתי עדיין למי יש קול יותר יפה> (אני גם לא אנסה להחליט, הן נהדרות יחדווה)
והמתופף, שרוב (ככל) ההופעה כלל לא השתמש במקלות, אלא בידיו.. השתמש גם בכלי מאוד מיוחד.. הוא ניגן במין כד חרס, עם חללים וחורים, והפיק צלילים מדהימים.. קסם פשוט, והיופי הוא, שהקסם לא פג כל ההופעה. לסיכום.. <כבר אמרתי שהיא מדהימה?!> להקה עם גוון אתני, מזכיר מוזיקת עולם קצת.. בשילוב מדהים.. מיוחד כ"כ.. אני יכול להוסיף עוד דבר אחד.. ללא ספק, זאת ההופעה היחידה, של אמן שאנ'לא מכיר.. שנהנתי בה יותר מאמן שאני מכיר..
מילה נוספת על המועדון ההופעה הייתה במועדון תמונע.. התאורן היה נהדר, ויותר מהכל.. הסאונדמן
.. הסאונד במועדון, היה מהטובים ששמעתי בחיי במועדונים.. <לעומת הופעה אחרת במועדון מוכר בת"א שהסאונד היה.. מתאים למועדון סוג ד' במדבר> (אולי אכתוב על ההופעה הזאת מתי שהוא) בזכות הסאונד הנהדר, הם נשמעו כמו שהם נשמעו.. (ברור שההרכב מדהים, אך אם הם היו במועדון אחר.. זתו'מרת, אם אותם הייתי רואה לפני כמה ימים במועדון שהייתי, אנ'לא חושב שהייתי נהנה ואוהב אותם כמו שאהבתי כעת) אחרי החגים, יצא דיסק שלה. (אך מוציאים מספר דיסקים מצומצם לפני ההוצאה הרישמית, בהוצאה מצומצמת) בוודאי שאזכה בדיסק שלה.. ואני ממתין במיוחד שתחזור למועדון תמונע.. א"א לתאר לכם, זה היה מושלם שם. אני ממליץ מאוד בהופעה הבאה ב"תמונע" שלה, (אם תהיה) להגיע... גם לא יקר, וגם איכותי כ"כ. (בפרט במועדון הזה) אידית אשל, יותר ממומלץ.
הופעתה של עידית אשל מועדון תמונע, 04\8\25 אם תבקשו ממני להגדיר את ההופעה.. לתאר אותה ב3 מילים.. לא אוכל לענות לכם.. בעצם אוכל.. ואענה לכם: "אין לי מילים". וכך הייתי (עם חברי) כל ההופעה.. פה פעור, לשון בחוץ.. בקושי יכולנו למחוא כפיים.. הגענו בשניה שההופעה החלה.. מצאנו <במקרה> 2 כיסאות פנויים, (הכל היה מלא, והמון המון עמדו מרוב שנגמרו מקומות הישיבה) ומאותה שניה..