בקולנוע

בקולנוע

חיכיתי
בחיי שחיכיתי. בחוץ, בגשם שוטף ובקור
ואתה לא באת. כל כך אופייני לך. לא להודיע, לא סמס, כלום.
ובהחלטה של רגע, פשוט נכנסתי לסרט לבד.
האולם היה כמעט ריק, התמקמתי לי בקצה השורה בחלק העליון של האולם. רוקנתי את הראש מהכעס והתסכול. נשמתי עמוק.
כמה דקות אחרי שהסרט התחיל, כשכבר נשבייתי בקסם של התמונות והדמויות שנרקמות להן, הוא התיישב לידי.
לא הבנתי מה הענין, להתיישב דווקא לידי באולם חצי ריק
אבל הסרט מיקד את תשומת לבי ומהר מאוד שכחתי ממנו.
אולי בגלל זה לקח לי קצת זמן להבין שהירך שלו צמודה מדי לשלי ושהוא, בניגוד אליי, ממוקד במשהו אחר לגמרי, וזה לא המסך.
למה לא קמתי? אתה שואל? למה לא נשפתי בזעם כמו שאני עושה לפעמים כשמעצבנים אותי ועברתי למקום אחר, רחוק ממנו?
אני לא באמת יודעת. אני רק יודעת שמשהו במגע הזה, הקל עד לא קיים, משהו בחושך בבית הקולנוע אבל בתחושה שבכל זמן אוכל לצעוק לעזרה, עשה אותי קלילה ובטוחה.
איבדתי ענין בסרט.
עצמתי עיניים והתמקדתי במגע שנדמה היה לי שהתחזק טיפה עכשיו, ופתאום היד שלו היתה על הירך שלי. פשוט מונחת שם. הגנבתי מבט. יד יפה, אצבעות ארוכות, ציפורניים גזוזות, והנינוחות הזאת. מאיפה החוצפה?
הוא התחיל ללטף את הירך, מעל החצאית, בתנועות קטנות קטנות. עד הברך, וחזרה. אש קטנה ניצתה בי. כזאת, כמו שפעם הייתי מרגישה כשרק היית מנשק אותי, כזאת שמלחכת מלמטה ומרטיבה הכל
הוא נצמד אליי מעט, העביר את ידו והניח אותה על כתפי, כאילו היינו זוג, שהלך יחד לקולנוע. עכשיו יד אחת שלו החלה ללטף את הגבעות הרכות שחזיית הפוש-אפ שבחרתי עבורך יצרה ואת החריץ שהחולצה ההדוקה עם הכפתורים הכי מבליטה והשניה המשיכה לעסות את הירך כשמדי פעם היא מרפרפת רפרוף קל בין הרגליים, ועולה חזרה.
בשלב הזה כבר ידעתי, שאת המדורה הזאת, אין מצב שאכבה מיזמתי. ריחפתי, כאילו אני שם ולא שם. הרגשתי איך היד שלו פותחת כפתור ועוד אחד, ואז מגששת את דרכה פנימה ותופסת שד. איך הפטמה מזדקרת כשהוא מועך שד ועוד אחד. לא חשבתי מי רואה אותנו, או מה אני עושה. לא חשבתי על כלום. היד השניה שלו משכה את החצאית (זאת שקנינו יחד בספרד, הפרחונית, הקלילה) למעלה ועכשיו היד שלו היתה על העור שלי. צובטת, מלטפת בכל פעם קרוב יותר למפגש בין הרגליים ולתחתונים (הקטנים, הלבנים עם המלמלה בצדדים שאתה אוהב כל כך כי הם כמו של ילדות קטנות) שעכשיו כבר היו רטובים לגמרי. ואז היד שלו היתה על הכוס המתרגש שלי. מעל לתחתונים, ואצבע אחת החלה להתחכך בין השפתיים ולעסות אותי דרך התחתונים.
נשענתי אחורה, בעיניים עצומות, נושכת שפתיים כדי לא להאנח ומקשיתה את הגב...

המשך יבוא... אם תרצו (אין לי זמן עכשיו...)

lionelll

New member
בהחלט בקולנוע.....

כתיבה מעניינת

לא מכיר הרבה אנשים שילכו לסרט לבדם.

אגב, הסיפור שהתחלת הנו
פנטזיה ארוכת שנים שטרם הוגשמה.....
ועל כן כולי ציפיה להמשך

אשה חמה

New member
את משהו חם יקירה

למדת היטב ליצור מתח , לגרום לנו לחכות להמשך הסיפור שלך

מזכיר לי פעם שבדרך לבסיס והחבילות על הברכיים
הרגשתי יד חמה מתחפרת בין הרגלים שלי וצרחתי בהלם
הוא המסכן העמיד פרצוף תמים , קרה לפני שנים עוד שהייתי במדים
כיום זה היה כורר אותו למשטרה אבל אז קמתי ועמדתי באוטובוס העמוס
ואנשים הסתכלו עלי מוזר , למה צרחתי והתרחקתי מהיד הארוכה
שהלכה לטייל בין הרגלים שלי , עולה אל החיבור הלוהט שביניהם
ואגב זה היה בדרך לתל נוף ממש מציאות לא פנטזיה

בקולנוע - ההמשך...

אחרי דקה של חיכוך בלתי נסבל... הוא הכניס את ידו אל תוך התחתונים, ובתנועה אחת בטוחה החדיר שתי אצבעות לתוכי (לכוס, שאתה תמיד מתעקש לקרוא לו פות ומצחיק אותי אבל גם מייאש כי לפעמים אני רוצה שתדבר אליי מלוכלך ולא בלשון הנקיה הזאת שלך).
ברקע שמעתי את קולות השחקנים על המסך.. הייתי מודעת למחצה לאולם החשוך שסביבי, אבל העולם התנקז כולו ליד הזאת שמזיינת אותי עכשיו ומשגעת אותי. התחלתי להרגיש את הזרמים המוקדמים שמבשרים גמירה מפוארת ושניה לפני נקודת האל חזור, הוא הוציא בחטף את ידו משם.
יצאה ממני יללה קטנה כזאת, וניסיתי לתפוס לו את היד ולהחזיר אותה לשם, אבל הוא נצמד אליי בחושך ולחש, ישר לאוזן שלי: "תבקשי"
אמרתי "בבקשה" "עוד" ו"אל תפסיק" אבל הוא אמר: "לא ככה"
"תבקשי ממני לזיין אותך"
עצמתי עיניים, סילקתי את התמונה של פנייך ולחשתי: "תזיין אותי בבקשה"
היה רגע של שקט ואז הוא קם פתאום, תפס את ידי ומשך אותי אחריו. ברגליים כושלות הלכתי בעקבותיו, כשהוא מוביל אותי בבטחה אל מחוץ לאולם, במורד המדרגות אל הלא נודע שמהר מאוד התגלה כחדרון קטן, חשוך ונטוש, שהיה בו שולחן עץ מט לנפול ושום דבר אחר.
הוא העמיד אות מול הקיר ומשך למטה את החולצה והחזיה, מנשק ומועך את השדיים והפטמות (וכל כך שונה היה המגע, מזה שלך, האוהב, העדין והמלטף, וכל כך מרגש..) הידיים שלי בחשו בשיער הסמיך שלו והצמידו את ראשו אל שדיי וריח נעים של שמפו מעורבב באפטר שייב עדין עלה באפי והסעיר אותי עוד יותר.
הוא הרים את החצאית וקרע ממני את התחתונים, הרים אותי והושיב אותי על השולחן. בתנועה אחת הוריד את החולצה שלו, פתח את החגורה והג'ינס ואמר: "תשכבי"
אז מה יכולתי לעשות? הראש שלי היה מלא בצמר גפן כל הגוף שלי צעק - והוא הקשיב.
שכבתי, וככה הוא זיין אותי, שם, על השולחן החורק, כשהזין שלו ממלא אותי בצורה שהביאה דמעות לעיניי והפעם, כשהזרמים הגיעו הם נשאו אותי רחוק משם לאורגזמה מטורפת שגרמה גם לו לגמור מהר מאוד אחריי.
אחר כך שכבתי שם, מתנשמת, וחשבתי "זה לא קרה, לא יכול להיות" ומיד אחר כך "זה באמת לא קרה, ועוד מעט ניפרד ואני אשכח את האיש הזה לתמיד ואהיה עבורך האישה הכי טובה בעולם ואפילו לא אכעס שהשארת אותי ככה לחכות לך.."
הוא הרים את הג'ינס בנחת ולבש את החולצה. ללא מילה נוספת הוא אחז במרפקי וליווה אותי החוצה, ושם, בחניה הוא הביט לי לתוך העיניים ואמר: "אני אסף, השותף החדש של תומר במשרד. תומר נתקע בישיבה וביקש ממני להגיע במקומו לסרט ולדאוג שתבלי... אני מקווה שלא אכזבתי"

אז אתה מבין,
אני באמת לא מחפשת תירוצים
פשוט אין מצב שאני הולכת אתך למסיבה הזאת במשרד...

nasooyy

New member
ממלכת אור המקרן

סרט עם פאנץ' מדליק!
אחלה לחלוטין

(-;

אשה חמה

New member
הרגת אותי

כמה מתח וכמה דרמה ו,,,,,,
השורה האחרונה השאירה אותי עם פה פעור
אסף השובב גרם לך לבלות בנעימות
יש לזה המשך?

lionelll

New member

ואווו.....
היה שווה לחכות.

אהבתי את התפתחות העלילה והקליימקס שבסופה

אבל בעצם,
למה שלא תלכי למסיבה הזו במשרד ?

תגידי מאיה

אם מגיעים ל600 בקאונטר מקבלים משהו?
איזה רוקט פוקט עם הלוגו של הפורום למשל..?

Maja the Naked

New member
ואללה, עברת את ה-600!

מזל טוב, תשמעי אני מכירה סופרים שהוציאו ספר לאור,
והיו להם פחות קוראים!

למעלה