ועוד תוספת.
יש לנו כאן אנשים מהמרכז, יש לנו אנשים מהצפון. יש לנו כאן אשכנזים, יש מזרחיים. יש בנים, יש בנות. יש הומואים, יש סטרייטים. יש אוהבי שרית חדד, יש כאלה שלא ממש. יש כאלה שאוהבים את דיוה, יש כאלה ששומו שמיים - לא. יש כאלה שאוהבים אירוויזיונים, יש כאלה שלא, ו-תחזיקו חזק, יש כאלה שאוהבים אירוויזיון, אך חושבים שעבר זמנו. בקיצור, אי אפשר להגיד שהפורום הומוגני בחבריו. וזה טוב. זה מצויין שאני יכול שעות להתווכח עם איליה על שרית כן-או-לא, זה נפלא שמותר לי לא להסכים עם אהדתו של דרך המלך לנאיה, זה מעולה שחיננית יכולה להגיד ש"שמח" דווקא היה בסדר, ואני יכול להגיד שאם הכוונה של בסדר זה רע, אז היא צודקת. פלורליזם... המצאת המאה... גלעד, אני שמח שיש נציג לדרום בפורום. כמו שראית, לפעמים עולות כאן שאלות לגבי הבדלים בין מרכז לצפון בהרגלי הצפייה וההתייחסות לארוע וכו´. לא נהייה עצובים בכלל אם תביא לנו את האינסייט שלך לגבי הדרום והקשר האירוויזיוני. אגב, הודעה שלך דווקא הייתה בטון לגלגני על הבחרה של שרית חדד... בקיצור, אף אחד מאיתנו לא מצא סיבה למחוק את השרשור, אני מזמין אותך להשאר חלק מאיתנו. אם אתה בוחר שלא - זו החלטה אישית שלך, וכאמור - אני אשמח שכן, ללא ספק גם שאר חברי הפורום. יניב