בקדם הבלגי השנה...

אהוד_

New member
תן לנחש...

אתה מופיע שם היום כחלק ממועדון חובבי קטנטנות...

לא חשוב......זה נדחה...

אתם יכולים לראות גיא פינס בשקט
))))))

אייל_18

New member
היא באמת כזאת *ליל* ../images/Emo47.gif

גם התקופה של הקוצים בשיער, וגם ליל מזכירה אותה ב 85´ לפני השיר השוודי, כשהיא אומרת את השם של השיר בשוודית ואז... "?!it means... what do yo think it means" אוי זה היה כל כ-ך מצחיק! *חוזר לעניין* מסתבר שגברת מיכאלי אפילו הזמינה את Sandra Kim הבלגית לתוכנית שלה פעם... השאלה היא לאיזה מהתוכניות היא הזמינה אותה... סיבה למסיבה... או... מסיבת גן ? האהא.

אהוד_

New member
או ש....../images/Emo45.gif

ליל האגדית, אף מנחה לא תשתווה אליה... אמרה אחרי שהקטע האומנותי הכלכך משעמם נגמר..וכולנו יודעים מה היא עשתה אחרי זה, אבל מה שיותר מצחיק זה מה שהיא אמרה... "I just want you to wake up a little...tha´t all" סנדרה קים התארחה גם בלילית נגר... אני אחי ואחותי שלושה שרופים של נוסטלגיה ואירוויזיונים תמיד צוחקים שאנחנו רואים ביחד קדם 2001, אנחנו קוראים לזה, בגלל התפאורה (לא רק השירים!), מחסן ההפתעות של לילית נגר :)))), אנחנו משפחה עליזה, כבר אמתרי לכם שאבא שלי אוהב את ברברה סטרייסנד, להקת אבבא, וריטה?

איליה.

New member
סופשבוע עם רבקה מיכאלי

זאת התכנית שאיתה למדתי עברית. בתקופה שאני זוכר (1990-1991, אחרי שעליתי לארץ) סופשבוע היה לסירוגין עם רבקה מיכאלי ועם אהוד מנור. זאת התכנית שהכי אהבתי, חוץ משאלתיאל קוואק כמובן. רבקה נהדרת. היא יותר טובה מליל לינדפורס, כי היא משלנו.

אהוד_

New member
פעם עשו "חיים שכאלה" לרבקה מיכאלי

ואז המנחה, עמוס אטינגר שאל את רבקה שאלה בלי טעם... "רבקה, את גדלת בבית עם אבא גרוזיני, ואמא פולניה, איך הרגשת עם זה?" והיא ענתה לו.... "פולנייה עם זקן"....אהאהא!

גלעד#

New member
לכל משמיצי הדרום - שתחנקו

סנובים צבועים. אפשר לחשוב מה יש במרכז. אני דרומי גאה וחושב שאחלה פה ובכלל לא רוצה לדרוך באיזור גוש דן שבאמת נראה כמו גוש... האנשים פה חמים, לא צבועים, לא מצטעצעים. מי שעוצר בדימונה רק "להשתין", השתן עולה לו לראש. למה מי אתה בכלל חתיכת...? שב לך בבית ואל תהיה נקבה כשיפלו טילים במרכז או יתפוצצו אוטובסים אתה תבוא ועוד איך תבוא לדימונה. פחדן. אני מוחה על הגזענות שמושמעת פה ולא מגונה על ידי אף אחד מהמשתתפים כולל מנהל הפורום. תתביישו לכם. הלוואי ששרית חדד תנצח באירוויזיון שתחנקו עם הדעות הקדומות שלכם.

Yaniv-DC

New member
לאחר התייעצויות רבות

עם מנהל של פורום אחר, משתתפת גרועה מפורום אחר (המבקרת הכי גדולה שלי), התייעצות עם החבר הייצוגי שלי מבאר שבע, וחבר נוסף מממוצא מזרחי וגם (שבו חזק) חובש כיפה (סרוגה, להרגע), כולם אמרו לי למחוק. שזה כמובן, היה גם האינסטינקט הראשוני שלי. כרגיל, אני הולך בניגוד לדעת הרוב, ומחליט פה אחד (פה שלי, למרות שאין לי מניות בתפוז, לגבי מה ערוץ 1 נותן לי תשאיר את זה לי) שלא לעשות זאת. ככה זה כשהשתן מציף את המח... אתה מתייעץ באחרים כדי להחליט לבד. את ההודעה השנייה שהייתה כאן, מחקתי. ההסבר המלא למחשבותי, תקבל באי מייל. יום רגוע לכולם, יניב.
פחדנים שכמותינו, כשסקאד שבר לנו את החלונות בבית, נשארנו שם בכל זאת, ולא באנו לדרום.

אהוד_

New member
כן גלעד קצת רגיעון של הדס!

בסך הכל בדיחה, אל תקח את זה כבד האמת שבפעם האחרונה שעצרתי בדימונה לא השתנתי, אתה רואה...

ביג דיל

New member
שלא תעיז למחוק את ההודעה!!!

כל פעם שאני ארצה לצחוק קצת אני אקרא אותה. היסטרי!!!
הייתי מגיב, אבל זה פשוט קל מדי. פשוט...קל מדי...

אהוד_

New member
זה מזכיר לי משפט מהסרט המופלא

שאני הכי אוהב (ביחד עם דיזינגוף 99) החיים על פי אגפא, שבבר נכנס איזה עארס מתנהג מגעיל, מקלל אז ניגש אליו הפסנתרן והוא אומר לו..."תגיד לי, אתה פראענק?"...גדול! לא להפגע, אני חצי פראענק.....אין פה שום גזענות ואני לא יודע איך הגענו מקדם בלגיה לדימונה.... אה, וואלה...מישהו אמר שיבש שם, למי יש פיפי?, "אנחנו נפריח את השממה!"

אלי פלס

New member
דודה שלי התחתנה עם רבע עיראקי...

(אני יכול לנשום. פחדתי שהכותרת לא תכנס לי) למה כל פעם שאומרים משהו, מישהו חייב להעלב? יניבוש, שאלה לי אליך. יא חתיכת הומו מסריח, כשמספרים בדיחה על הומואים אתה נעלב? אני לפחות, לא. גלעד יקירי, כל הסדרות הטובות, אלו שיורדות על האיטלקים, הבלונדיניות, הכושים, היהודים, לא היו באות לעולם אם כולם היו כמוך.

גלעד#

New member
אם זה מה שאתה אוהב לראות בטלוויזיה

ובנוסף אתה אוהב סרטים וסדרות קומיות שהנושא הוא עדתי (נוסח צ´ארלי וחצי או כל הסדרות "הקומיות" של ערוץ 3 בשבת בבוקר). כל שנותר לי לומר במשפט אחד: הסגנון הוא האדם. ואתה יודע מה יקירי- במציאות הלא וירוטואלית בחיים שלי לא שמעתי הערה כלפיי "לא היו באים לעולם אם היו כמוני..." אולי ההפך. מה שמעיד במידה מסוימת על דימויו העצמי של מעלה הטענה ועל הפער בין המציאות לדימיון. לילה טוב אירופה. נ.ב. - את זה מנהל הפורום לא היה מוחק כי הפגיעה אינה פגיעה ישירה בו. אבל כשמזכירים את עניין המשכורת שלו בערוץ 1 הוא מייד מזדעק ומוציא את הטיפקס. פרק למחשבה בעניין אתיקה וכבוד עצמי.

אלי פלס

New member
אויש...אתה ממש מתוק

מה דעתך על הסופראנוס? (שלום לאיטלקים) ועל סקס והעיר הגדולה? (ד"ש לבלונדיניות הניו-יורקיות) ועוד ועוד... אגב, דודה שלי באמת התחתנה עם מישהו שיש לו איזשהו קשר לעיראקים... היום שלי יותר מידי טוב מכדי שאתעצבן עכשיו. נכון מתוק?

inbale

New member
גלעד

גם כשנורא כועסים יש דבר שנקרא תרבות דיבור. חצית את הגבולות ומלבד זה עברת גם לפסים אישיים שממש לא היית חייב להכנס אליהם. את אותם הדברים בניסוח קצת יותר מעודן היית יכול להגיד ואולי גם לזכות להקשבה לכמה דקות.

איליה.

New member
לא ייאמן

כמה חוסר חוש הומור יכול להיות לאנשים! בהודעה הראשונה שלך הייתי בטוח שאתה צוחק. אבל אם היית רציני, זה מאד מאד עצוב.

Yaniv-DC

New member
אכן כן. לא טועה.

הבן אדם נתפס לנושא ערוץ אחד ומתעלם לחלוטין מרמת הדיון. מתעלם משליחת חברי הפורום להחנק, ואח"כ בהודעה שנמחקה קורא לחברי הפורום חזירים. כאן - זה לא יהייה. בחיות מחמד אולי. אחר כך, כמובן מאיים בהצפות ובקריאה המונית לאגודת ההומואים בבאר שבע, תנועה מיליטנטית רדיקלית הוא קרא להם (אני חושב שהם היו נעלבים מזה...), שזה תואר שאם אינני טועה מתאים לחמאס, כך לפחות אומרים ב-CNN. אגב, אנשים לא מעטים כותבים כאן מה הם עושים, חלקם אפילו איפה, נושא שכרם מעולם לא היווה נושא לדיון. אשר לגזענות נגד שרית חדד - כפי שאמרתי לך באופן אישי - גם את שלמה ארצי אני לא סובל, אז מה? אז אני לא אשכנזי ולא מזרחי? אההה... תחת דגל הקיפוח המזרחי אפשר לעשות הכל... את אהובי ולא אהובי, אני קובע על פי טעם, לא על פי מוצא ועיסוק ההורים. אשר לאיום לפנייה להנהלת תפוז - הפנייה הועברה אליהם בשימך. יום נעים לכולם, אני הולך להצדיק את הגרושים שלדברי גלעד אני מקבל... יניב

Yaniv-DC

New member
ועוד תוספת.

יש לנו כאן אנשים מהמרכז, יש לנו אנשים מהצפון. יש לנו כאן אשכנזים, יש מזרחיים. יש בנים, יש בנות. יש הומואים, יש סטרייטים. יש אוהבי שרית חדד, יש כאלה שלא ממש. יש כאלה שאוהבים את דיוה, יש כאלה ששומו שמיים - לא. יש כאלה שאוהבים אירוויזיונים, יש כאלה שלא, ו-תחזיקו חזק, יש כאלה שאוהבים אירוויזיון, אך חושבים שעבר זמנו. בקיצור, אי אפשר להגיד שהפורום הומוגני בחבריו. וזה טוב. זה מצויין שאני יכול שעות להתווכח עם איליה על שרית כן-או-לא, זה נפלא שמותר לי לא להסכים עם אהדתו של דרך המלך לנאיה, זה מעולה שחיננית יכולה להגיד ש"שמח" דווקא היה בסדר, ואני יכול להגיד שאם הכוונה של בסדר זה רע, אז היא צודקת. פלורליזם... המצאת המאה... גלעד, אני שמח שיש נציג לדרום בפורום. כמו שראית, לפעמים עולות כאן שאלות לגבי הבדלים בין מרכז לצפון בהרגלי הצפייה וההתייחסות לארוע וכו´. לא נהייה עצובים בכלל אם תביא לנו את האינסייט שלך לגבי הדרום והקשר האירוויזיוני. אגב, הודעה שלך דווקא הייתה בטון לגלגני על הבחרה של שרית חדד... בקיצור, אף אחד מאיתנו לא מצא סיבה למחוק את השרשור, אני מזמין אותך להשאר חלק מאיתנו. אם אתה בוחר שלא - זו החלטה אישית שלך, וכאמור - אני אשמח שכן, ללא ספק גם שאר חברי הפורום. יניב

אלי פלס

New member
מנהל הפורום של כווווולם...

ברשותך אדוני המנהל, הנך מוכתר בזאת למנהל הפורום של כווווווווווולם. כמעט כמו אהוד (ברק. לא יקירנו מהפורום).

למעלה