בקדם הבלגי השנה...

אהוד_

New member
בקדם הבלגי השנה...

הבלגים חוזרים, שוב עם ארבעה מיני קדמים ומתוכם יבחר השיר שייצג אותם, גם השנה כמו בכל שנה הם בטח יבחרו את השיר הלא נכון... בכל אופן, התחרות שלהם מאוד מענינת ושווה להוריד את השירים שלהם כי הם ברמה... את המתמודדות קים קאי, למי שמכיר היו לה להיטי דאנס בינלאומיים, כמו Li La Li...ב 1998 זה היה... אניפורמציה: http://www.arrakis.es/~mmontero/ תודו שאירוויזיון בבריסל יהיה לא מעניין, הייתי ושם ואין מה לעשות שם!, שיעמום...כולם יברחו לאמסטרדם אחרי החזרות :)

אהוד_

New member
ואם כבר קדם בלגי...

אז הנה שני פיספוסים מהקדם האחרון שלהם... אם יש לכם אודיו גלקסי, חובה להוריד אותם! Petra -Diep In Mijn Huid Alana Dante - Get Ready for the sunset

lambada

New member
דווקא אריוויזיון בבריסל

יכול להיות מעניין- אפשר לחשוב מה יש בדנמרק...

Yaniv-DC

New member
כדימונה לאילת - בלגיה לצרפת

הכוונה - ממש כמו שדימונה זה מקום לעצור בו להשתין בדרך לאילת, כך גם בלגיה, כשנוסעים משוויץ לצרפת. חוץ מזה, הרי יהייה אסור לנו להכנס לבלגייה, עוד יכריזו על המשלחת הישראלית כפושעת מלחמה.

אהוד_

New member
מילים נכונות....

לא הייתי בקופנהאגן ושמעתי שהחבר´ה לא ממש נהנו. שטוקהולם הייתה קלאסית, מאוד נהניתי....השנה לטאלין, בתקווה שיהיה מעניין

ביג דיל.

New member
אתה עוצר בדימונה?

אני רואה שאתה אדם שאוהב לקחת סיכונים... שום דבר טוב לא יצא מבלגיה, למעט כמה שוקולדים פה ושם, ואוי ואבוי אם מישהו ינקוב בשם הקטינה שזכתה בתחרות שלא בצדק.

אהוד_

New member
הבלגים הביאו לעולם שוקולד וצ´יפס

וכמובן את אירוויזיון 1987 הנהדר..... חוצמזה, כלום, משעמם שם!!!!

רק בשביל השוקולדים שווה לנסוע!

והערת בינים.. מחר בין שלוש לשש תדליקו ערוץ שש ספיישל קטנטנות שבין השאר אני אחראי בארגון שלו

אהוד_

New member
Spare me!

שאנחנו היינו קטנים גדלנו על דברים יפים כמו.... שירי פסטיגלים, שלוש רבע חמש וחצי, זנב לחדשות, ציפי שביט... אך, היינו באמת תמימים :)

Yaniv-DC

New member
אם בנוסטלגיה עסקינן

אכן, עצוב לראות את הדור של היום... אני מסתכל על אחותי שלעולם לא תדע מי זאת "אמא של יוני" והלב נקרא... אחחח... קטנטנות... לנו היה ריצ´רצ´, שמיניות באוויר, תופסים ראש, ואלה... קטנטנות. מה הלאה? אירוויזיון בטורקיה? איזה עולם...

ניייייייייי!!!!!!

לא יפה ... תחשוב מה היה קורה אם מישהו היה אומר דבר כזה על הארוויזיון
קטנטנות זה דבר יפה... ואני דווקא כן מכיר את התכנית תופסים ראש....

אהוד_

New member
אני גם זוכר את להיט בראש...

אני זוכר שגלי עטרי הופיעה עם "הכל עומד במקום", אחד משירי הילדות שלי....גדלתי על קלטות של פסטיבל הילדים ופסטיגלים, וקדמי אירווזיון \ אירוויזיון כמובן..... לא אשכח בחיים איך הבנות פיזזו מאחרוי דורון מזר בקדם 1986 :)

אייל_18

New member
הדור של היום...

גם אם בגיל 25 הם יסתכלו אחורה, הם לא יוכלו להגיד "זוכרים שפעם היה את הביגבגים ואת פוקימון?" זה בכלל לא משתווה לקיפי, לעופרה חזה בפרפר נחמד ("בין הקיץ לסתיו, חודש תשרי"), לסיבה למסיבה עם רקובה מיכאלי. מצד שני, אני כבר לא אתפלא אם הם כן ייגדלו על חלק מאלה... כאילו, בואו נודה באמת! עופרה חזה אולי מתה, אבל בחינוכית אחת, אי שם ב 11:00 בבוקר - היא עוד חיה ונושמת! "בלי סודות", "לא כולל שירות", ואחרים, ממשיכים לרוץ על המסך יום יום. האאאא, תקשורת עויינת.

אהוד_

New member
אה, סיבה למסיבה היה הדבר!!!!

בחיי, חיכתי לסיבה למסיבה כל השבוע! בשבילי זה היה כמעט טוב כמו אירוויזיון, בחיי! לא מזמן נכנסתי למשרד וראיתי שהיום בסידור יש את רבקה מיכאלי... וראיתי שאני עושה את רבקה מיכאלי!!!, אין לך מושג איך התרגשתי להתקשר אליה ולהגיד, "שלום, גברת מיכאלי?"... לא התאפקתי, ואמרתי לה באמצע הטיפול, כמה היא חלק מהילדות שלי, וכמה שאני מעריך את מה שהיא עושה בטלוויזיה... בזמנו, אייל, אשכרה היינו מקליטים את סיבה למסיבה.... לא יכול לשכוח הרבה הופעות שם, שלמה ניצן, וכמובן הפתיח (אנימציה עם חתן וכלה וכל מיני קוקטילים!) היום, אני לא מבין את כל הטברנות האלו, כאילו זה תרבות שלנו, ההתנשאות של שמעון פרנס.....יאק! יוחזר סיבה למסיבה!!!!!, עם רבקה מיכאלי, ליל לינפורס (המנחה של 1985) הישראלית!!!

lambada

New member
אני חייב להגיב!

אני לא יודע מה איתכם, אני בן 15, ואני נחשב "הדור של היום" ואני הייתי מת לראות תוכנית אחת של סיבה למסיבה, אני מקליט כל פרק של קרובים קרובים! אני פשוט מת על הסדרה הזאת, אני לא מסוגל לראות המון שדברים שיש היום בטלוויזיה (טוב נו חוץ מסיינפלד) בכלכל הקטע שלי עם האירוויזיון התחיל מנוסטלגיה, למרות שאני די לא שייך לדור הזה, זה פשוט כיף לראות מדינה שונה לגמרי אז! (דוד טופז היום, ודודו טופז אז, ריבקה מיכאלי היום (מנחת תוכנית בוקר ב9 על פצעים הרגליים) וריבקה מיכאלי אז (מנחת קדמים, תוכניות בשישי בערב) בתור ילד אני זוכר את פליטת פה (המופע של טופז) שממש אהבתי, גם היה לי אותו מוקלט עד שלב מסויים. וזה שכל שבוע היה ביום שישי תוכנית אחרת, פעם דודו טופז ופעם מיכאלי... למה לא משדרים את זה????? למה לא רואים את זה?????? יוחרם הארכיון של ערוץ 1 לאלתר! אייל-מתי יש לא כולל שירות?!!

אייל_18

New member
אני מסכים

אין מה לראות בטלוויזיה, חוץ מהסימפסונים, סופרנוס, קפה טלעד, שולחן לחמישה, לונלי פלאנט, ושידורים חוזרים של דוסון קריק! ואני לא יודע מתי יש "לא כולל", אני רק יודע שיש את זה.

אהוד_

New member
התוכניות שהיום אני רואה....

סימפסונים, נני (ז"ל), תהילה (ז"ל), פשוט מהממת, מכחה לפרקים החדשים!!!, סקס והעיר הגדולה, הכי גאים שיש, ערב טוב עם גיא פינס (לפעמים), טופ אוף טה פופס (לעיתים רחוקות, ב RTL)....מה עוד, עוד...זהו! אה, כן, ומהפך עם אורנה דץ....סתאםםםםםםם!

אגב גיא פינס

תחינה נואשת בפני הפורום, בבקשה אלל תראו גיא פינס היום בלילה. ואני לא אומר את זה סתם בשביל שתראו..אני מבקש... לא לראות

למעלה