בקב ברומח?!

el kortito

New member
בקב ברומח?!

סתאם זה לא קשור לסקס זה היה גימיק תקשורתי קיצור אני צריך לדעת איזה ספרים של שיר של אש וקרח יש איזה עומדים לצאת האם יש ספרים שהם לא מה שנראה ברומח רמת קריאה א'? הכל על הספרים הקשורים לשיר של אש וקרח

el kortito

New member
לא!!!! הכותרת היא:סקס***ברומח!!!

הגימיק נכשלללללללללללללללללללללללללללל

midnight dragon

New member
בטח שיש בקב ברומח../images/Emo15.gif

הרי קיטיארה היא מלכת הבקביות
יא בקבוק

Knotted String

New member
למה כאן?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כלומר, עם כל הכבוד לשיר של אש ושל קרח, לא יכולת לנצל"ש הודעה קיימת?

el kortito

New member
פעם ב20 שנה אני פותח שירשור..

אז גם אותו אני יתקע על הודעה של תפוז...דיי חשוב לי לקבל תשובה מהירה אז אני רוצה משהו יאנשים יסתכלו עליו...

NJS

New member
יש שלושה חלקים

משחקי הכס, עימות המלכים (מחולק לשניים), סופת החרבות (גם מחולק). הספרים מומלצים מאוד, במיוחד לאנשים דיכאוניים. נ.ב הסדרה לא גמורה

el kortito

New member
ציינת רק 2...

וגם מה סתומרת מחולק לשניים יענו כמו השמש הגוועת? כי אני הזמנתי 3 ספרים מאמזון(ולא היה מצויין שהם באים בחלקים.....הזמנתי באנגלית...) אז אתה אומר שעוד יצאו אחרי זה עוד 3 הא? סבבי.....וגם ראיתי שהיה כתוב על עוד ספר...The Hedge Knight מה זה?!

NJS

New member
ציינתי שלושה.

ואני לא יודע בדיוק כמה ספרים יצאו בהמשך אבל יצאו לפחות שתיים. ולגבי הספר ששאלת אולי זה ספר מסדרה אחרת של מרטין, לששא"וק הוא לא קשור.

"האביר הלא משוח" הינו סיפור קצר

תוכל למצוא אותו בספר "אגדות" בהוצאת אופוס. הסיפור הזה מתרחש כ-100 שנים לפני התרחשויות שאוש"ק, ויש לו השפעה וקשר לספרים האלו, אבל הוא משמש יותר כמאין רקע. לגבי הספרי באנגלית- השניים הראשונים באים בכרך אחד, אך השלישי יצא באנגלית בשתי הוצאות- אחת בכרך אחד ובשניה הוא מחולק גם כן לשניים.

el kortito

New member
יפה...

אז כאילו האג' נייט לשיר של אש וקרח זה כמו ההוביט לשר הטבעות? *התקף פסיכומטרי* דרך אגב...איך בצבא?

למעלה