בקבוק

חנה31

New member
בקבוק../images/Emo42.gif

שלום שגית ביום ג' ה- 20.7.04 הייתי בטיפת חלב. והאחות אמרה לי לתת לה בקבוק מטרנה, שאלתיה מדוע צריך בקבוק מטרנה אם היא עולה יפה במשקל מההנקה. האם אני יכולה לשאוב לשים בבקבוק ולתת לה?

sagitlaleche

New member
תוספת ../images/Emo20.gif

כתבת שהאחות אמרה לך לתת לה תמ"ל ושאלת אותה מדוע. מה היא ענתה? אם אני לא טועה, בפעם האחרונה שכתבת לי את משקלה היא עלתה 1200 גר' בחודש שזה מצויין אז בשביל מה לתת לה תוספת? ואם כבר תוספת, עדיף שיהיה חלב אם שאוב, אבל אני תוהה מדוע בכלל לתת לה.

חנה31

New member
בקבוק ../images/Emo42.gif

גם אני הייתי בהלם כשהיא אמרה לי לתת לה בקבוק מטרנה, כמו שכתבתי לך, אמרתי לה היא עולה יפה במשקל בשביל מה לתת לה בקבוק. אמרתי לה שאני אשאב חלב, ואז אתן לה אותו בבקבוק. האחות בטיפת חלב רוצה שאני אתן לה בקבוק על מנת שתתרגל, אמרתי לה שיגיע הזמן אז היא תיקח בקבוק כי לא יהיה לה ברירה, גם אני לא רוצה לתת לה בקבוק. לעומת זאת, בעלי התרגז עליה ואמר לי הילדה עולה יפה במשקל אני לא מבין בשביל מה בקבוק, אמר לי: שלא תעיזי לתת לה בקבוק. גם ככה הילדה לא לוקחת מוצץ לאט לאט אני מנסה לדחוף לה בסבלנות רבה.

sagitlaleche

New member
בקבוק ../images/Emo20.gif

חנה יקרה, למרות הטון התוקפני שלי, ממתי טיפת חלב אמונה על חינוך הילדים? זה תפקיד ההורים! בעיקר כשהאחות נמצאת בעמדת מפתח כזאת צריך להיזהר מעצות החלטיות ולדעת לסנן. אני מצטרפת לבעלך, אבל מורידה את המילה "תעיזי". אין סיבה לתת לה בקבוק. היא בטח מותק של תינוקת. תמשיכו לנסות עם המוצץ, זה אתגר גדול גם ככה.

חנה31

New member
שגית שלום

אשמח לשלוח לך תמונה אם תתני לי את המייל שלך. הלילה היא אכלה בשעה 21:00 בלילה והתעוררה בשעה 05:45 לפנות בוקר. והיא רק בת חודשיים.

sagitlaleche

New member
שנת לילה ../images/Emo20.gif

יש תינוקות שישנים לילה שלם באופן קבוע או באופן לא קבוע... נהדר שהיא ישנה בלילה. ככה את יכולה לישון לילה שלם ויש לך הרבה כוחות ליום שאחרי. (אני לא רוצה להתחייב, אבל שתדעי שלא כל הילדים ממשיכים לישון לילה שלם) את יכולה להעלות תמונה גם לפורום! נשמח אם תעשי זאת!

חנה31

New member
שגית שלום../images/Emo42.gif

ביום ג' ה- 20.7.04 בתי קיבלה את החיסון השני. האם יש לזה השפעה שהיא ישנה יותר מ- 4 שעות? ואתמול שמתי לב שהיו לה 2 פירכוסים ברגליים, האם זה גם מהחיסון? חום לא היה לה, האם יכול להיות לה עכשיו חום?

sagitlaleche

New member
חיסונים ../images/Emo20.gif

חיסונים זה לא אני! כדאי לפנות לטיפת חלב או לרופא המשפחה ולעשות בירור.

למעלה