בקבוק פוגע בתפיסה?

Peachless

New member
בקבוק פוגע בתפיסה?

לפני שאפנה ליועצת הנקה, אשמח לשמוע גם מכן - הקטנטנה בת 3.5 חודשים, יונקת מלא, ובשבוע-שבועיים האחרונים נאלצתי לתת לה תמ"ל מדי פעם להשלמות(מטרנה צמחית). העניין הוא, שכבר מגיל שבועיים היא מקבלת בקבוק(חלב שאוב) פעמיים-שלוש בשבוע, כל יום 2-3 ארוחות מבקבוק. (לימודים...) בחודש האחרון, אולי קצת יותר, שמתי לב שהיא יונקת פחות טוב, היא מקטינה את מפתח הפה, ומלבד זה שכואב לי, אני מניחה שהיא אוכלת פחות טוב. ניסיתי לעזור לה עם זה, והחמודה באמת יודעת לפתוח פה גדול (כשאני מנסה לתקן אותה אני אומרת לה ´פה גדול´ והיא פוערת פה), אבל מיד אחרי שהיא "מתלבשת" עם הפה, היא מקטינה אותו שוב. האם זה באמת אשמת הבקבוק? מה אפשר לעשות בנידון? (הסברתי כבר לאמא/למטפלת איך להאכיל בצורה נכונה מבקבוק)

Peachless

New member
ועוד פרט ששכחתי -

לפעמים תוך כדי הנקה היא מסובבת את הראש הצידה ומושכת, ואז מיד מנסה לחזור. היא חוזרת על זה כמה פעמים ברצף...

monique18

New member
בקבוק פוגע

שלום לך אני רוצה לברר אם במהלך הלימודים את שואבת חלב? האם יתכן שיש ירידה בכמות החלב בעקבות כך? על מנת לשמור על הספקת החלב יש לשאוב בכל פעם שהיא מקבלת בקבוק כמובן אם זה אפשרי.אגב בהרבה מקומות ניתן לקחת תינוקת ללימודים . כן יתכן שצימצום הפה בגלל הגברת מספר הבקבוקים במהלך היום כמובן צריך להשתמש בבקבוק עם זרימה יחסית איטית ,בסיס הפטמה רחב ולהאכיל כשבקבוק במאוזן ועם הפסקות מידי פעם. אני חושבת שכדאי להניק במקום שקט בעל מינימום גירויים סביבתיים.זהו גיל שהם מתחילים להגיב לסביבתם וכמובן שבזמן הנקה השד הולך עם התינוק לכיוון הגירוי. (אחות מוסמכת \יועצת הנקה)

Peachless

New member
אכן אני שואבת

ויוצאת כמות יפה (100-120 כל 3-4 שעות). יש לה בקבוק עם זרימה איטית, ולגבי אופן ההאכלה-הסברתי אבל אני לא רואה בפועל אם זה מבוצע... השאלה אם יש מה לעשות כ"טיפול" ולא כ"מניעה"... תודה!

monique18

New member
בקבוקים

את שמת לב שהבעיה התגברה עם עליה במספר הבקבוקים אז כמה שיותר הנקה.תינוקות יכולים לשתות חלב אם בכל מיני צורות אפילו בכוס את יכולה להתייעץ עם יועצת הנקה להדרכה נוספת אם זה יעניין אותך.

למעלה