בקבוק לשאיבה

me210

New member
בקבוק לשאיבה

איזה בקבוקמומלץלבן 3 חודשים שיונק בלבד למקרה שאני רוצה לשאוב ולצאת?ואיזו פטמה כמובן תודה

me210

New member
שכחתי

גם שלאול האם אני צריכה לנסות לתת לו בקבוקלמקרה שהוא יסרב ממישהו אחר כשאני אצא? בגיל כמה ימים הוא שתה מבקבוק כשלא רצה לינוק אבל ממש ליומיים וזהו ואני לא בטוחה איך הוא יגיב האם עלי לנסות להאכיל אותו מבקבוק קודם ליציאתי?אני כל כך מפחדת לצאת מהבית כי עם הגדול לא עשיתי את זה בכלל ובמיוחד בגיל כל כך צעיר ומה יקרה אם הוא יבכה בלי סוף ולא ירגע

לדעתי...

כדאי לך להתחיל לשאוב קצת ולנסות לתת לו בבקבוק, הוא חייב להתחיל להתרגל . ביתי בת חודשים וחצי וכבר כמה פעמים יצא לי לתת לה בקבוק שאוב כשהייתי צריכה לצאת לסידוים ולא יכולתי לקחת אותה איתי. אי משתמשת בבקבוק של B FREE עם הפיטמה הכי קטנה שיש. מומלץ מאוד.(יש לו סתום מיוחד שאמור למנוע פליטות ושיהוקים, והכי מצויין זה המד חום שבעזרתו אפשר לדעת האפ הטמפרטורה בחלב חמה מאוד)

me210

New member
אבל בטח לא יוצא

הרבה בשאיבותלמי שלא רגילה לשאוב מה עלי לעשות? אני צריכה להשאיר לפחות 120 CC בגיל 3 חודשים ואם אין לי?

לדעתי...

אם את מתכננת יציאה מדי פעם ולא על בסיס קבוע...אין ממש הגיון ב"להרגיל" אותו לבקבוק. זה בהחלט יכול ליצור בעיה בהנקה ולהכניס אותכם לסחרור של סרוב לינוק. בגיל כלכך צעיר, הם כלכך משתנים שגם אם יסכים לקחת בקבוק היום, זה לא אומר כלום על עוד שבוע שאז הוא בהחלט יכול לסרב - אז בשביל מה? כאשר תצאי, תניקי אותו קודם, תשאירי בקבוק ואם יהיה מספיק רעב הוא יאכל ואם לא...יחכה לך, את הרי לא יוצאת ליום שלם אלא לשעתיים שלוש. אם בכל זאת נותנים בקבוק - פיטמה קשה וחור קטן - כמו אוונט עם הפיטמה הכי איטית. חשוב שלא את תתני את הבקבוק כדי שידע שמאמא מקבלים רק ציצי.

למעלה