בקבוק לויסקי איפה אפשר לקנות בקבוק יפה לויסקי ? בקבוק מזיגה לויסקי.
B beka New member 14/2/05 #3 כמו שיש בקבוקים מיוחדים ליין... יש בקבוקים יפים ליין כמו כדים כאלה שאליהם מעבירים את היין לפני המזיגה ואז היין נושם ואחרי זה שותים אותו. יש גם בבוקים מיוחדים כאלה לויסקי.
כמו שיש בקבוקים מיוחדים ליין... יש בקבוקים יפים ליין כמו כדים כאלה שאליהם מעבירים את היין לפני המזיגה ואז היין נושם ואחרי זה שותים אותו. יש גם בבוקים מיוחדים כאלה לויסקי.
A asafusan New member 14/2/05 #4 דיקנטר לכלים האלה ליין קוראים דיקנטר. אני לא מכיר כאלה לויסקי, אבל אשמח לשמוע עליהם. יש לך תמונות, או קישור לאיזה אתר שיש בו תמונות?
דיקנטר לכלים האלה ליין קוראים דיקנטר. אני לא מכיר כאלה לויסקי, אבל אשמח לשמוע עליהם. יש לך תמונות, או קישור לאיזה אתר שיש בו תמונות?
B beka New member 14/2/05 #6 לפי מה שאני יודעת... זה אמור להיות משהו סגור כמו זה שבקישור, למרות שכתוב שם שזה ליין.
M marsala New member 14/2/05 #5 הבקבוקים המיוחדים שאתה מזכיר הם כדי מים לויסקי,הם נמכרים לבארים ומסעדות(ואנשים פרטיים)כפריט אספנות או יחצנות למזקקה הספציפית שעל הכד. אל תעביר ויסקי לכד כזה,חבל על הויסקי.. מוש
הבקבוקים המיוחדים שאתה מזכיר הם כדי מים לויסקי,הם נמכרים לבארים ומסעדות(ואנשים פרטיים)כפריט אספנות או יחצנות למזקקה הספציפית שעל הכד. אל תעביר ויסקי לכד כזה,חבל על הויסקי.. מוש