בקבוק הברמן

1טלטלים

New member
בקבוק הברמן

היי, ניתן לרכוש אותו ישירות דרך היבואן "ביפקס בע"מ " (יבואני מוצרי מדלה בארץ),לנסות רשתות לאם ולילד(שילב,פיפו....). שאלה (מתנצלת מראש אם היא ישירה מאוד)-לשם מה את זקוקה לבקבוק זה ? ביפקס בע"מ---- רח' גלגליל הפלדה 16 הרצליה 09-9586211

הסיבה היא שהאדון יונק בלבד

ובן 3 חודשים . אני אמורה לחזור לעבוד בעוד כחודש וחצי . הבנתי שקיימים סרבני בקבוק במיוחד כאלה שלא ראו כזה מעולם כמו הנסיך הקטן אז למקרה הצורך, במידה ונזדקק שיהיה בהשג יד. כמה אמור לעלות הבקבוק?

סרבני בקבוק (או נאמני הציצי...)

שלום, דפוס ההתנהגות של תינוקות בגיל הזה משתנה תדיר, ולעיתים תינוקות שהיו רגילים לאכול מבקבוק מפסיקים וכמובן גם נאמני הציצי מוכנים לקבל צורת האכלה אחרת. יש לך חודש וחצי שזה המון זמן. הרבה פעמים עוזר להרגיל את הילד לבקבוק בטוב למשל אחרי הנקה שהוא רגוע ושלו ובמצב רוח לשחק נסי לתת לו בקבוק ביד, לשים לו ליד הפה ורק אחרי כמה זמן לשים לו בפה (חשוב לזכור כי הפה מאוד רגיש ולכן חשוב לכבד את רצונו וכבודו ולא לדחוף לשם דבר או יש קולות של אי רצון). הרבה פעמים, תינוקות מסרבים לקבל מבקבוק מאמם המניקה אבל מסכימים לקבל ממשהוא אחר, ולכן הרבה אמהות מצאו כי כאשר התינוקות היה עם מטפלת הוא לאט לאט התרגל לאכול מבקבוק ללא קשיי הסתגלות רבים. בהצלחה

1טלטלים

New member
אהבתי את נאמני ציצי

של שרון...אין לי מה להוסיף.חבל למהר ולקנות את הבקבוק יקר (למיטב זכרוני מעל 50 ש"ח ואין לך שמץ של מושג אם הוא בכלל יחבב אותו). תנסו קודם את הטיפים ,לפני שאת קונה את הבקבוק,אגב אפשר לקנות כוס פלא ולנסות איתה,אפשר בכפית,כוס עם קשית.(לגבי מחיר אפשר לברר אצל היבואן,צירפתי לך בהודעה קודמת). תעדכני,

אפרת555

New member
כוס פלא לתמ"ל?

מהי כוס הפלא? לא שמעתי על זה.. בני יונק כבר חצי שנה ואני בספק אם הוא ירצה בקבוק בעתיד..זה קצת מדאיג אותי כשאני חושבת על הבכי שלו כשניתן לו בקבוק.

1טלטלים

New member
כוס פלא של אוונט או של חברה

אחרת.למה פלא?מים אינן נשפכים כאשר הופכים את הכוס,בעיצוב שלה היא לא דומה לבקבוק (אפילו פטמה),לעתים קל יותר לתינוק להתחבר למשהו שלא מזכור או נראה כבקבוק . אפשר לרכוש בכל מקום (סופרים גדולים,פארמים,ציוד לאם ולילד... כך זה נראה

noamsh11

New member
אל תפחדי

גם אני חששתי לתת בקבוק וקניתי ליתר ביטחון גם בקבוק פלייטקס, והקטנה לקחה מאמא שלי את ה- B-FREE בלי למצמץ. עכשיו יש לי בבית סתם בקבוק מיותר ושקיות. תנסי פעם אחת בקבוק סטנדרטי, אולי את סתם דואגת. גם אמרו לי שאחר כך היא לא תרצה לינוק והיא יונקת בדיוק כמו קודם. (אני לא יועצת הנקה, סתם עוד אמא)

שלום לך

לפני שאת רצה לקנות בקבוק יקר תנסי את הבקבוים של NUK יש שני שלבים 0-6 והלאה הפטמה אורטודנטית ויותר קל להם לתפוס אותה. מקוה שעזרתי אתי

למעלה