בקבוק האכלה

קישו

New member
בקבוק האכלה

ערב טוב לכם וחג שמח.אני מחפשת בקבוק האכלה עם פייה אורטודנטית וצינורית נגד גזים לתניק בן 3 שבועות עם זרימה איטית.כמה שחיפשתי לא מצאתי

לא ממש ברור לי מה את מחפשת...

מה זו "פיה אורטודנטית" לבקבוק? ומה זו צינורית נגד גזים? האם יש בקבוק ספציפי (שם מוצר למשל, או שם חברה) שאת מתכוונת אליו? אולי כדאי לך לשאול גם בפורום הורים לתינוקות - שם מכירים סוגים רבים של בקבוקים
בפורום הזה עונים על שאלות בנושא הנקה, ואנחנו "מתמחות" בעיקר בבקבוקים שמתאימים לתינוקות יונקים. אגב, אישית מכל סוגי הבקבוקים שאני מכירה (ואני מכירה הרבה) אין דבר כזה "בקבוק נגד גזים" - הכל המצאה של חברות הבקבוקים. כולם אותו חרטה. אם לתינוק יש גזים, זה לא בגלל סוג הפטמה או אויר שנכנס לבקבוק.

לבקבוק B-FREE יש צינורית נגד גזים

אורטודנטיה לא קיימת בפיטמה. קיימים בקבוקים שמתאימים יותר להנקה (אוונט,MAM) עם פטמה בזרימה חלשה ביותר (שלב 0 או 1). לגבי הבקבוק עם צינורית נגד גזים - אם את חושבת שתהיי B-FREE מגזים אז את ממש טועה... גזים אצל תינוקות זה משהו שהטבע מכתיב וגימיקים שיווקיים של החברות לא יכולים למנוע.

nelli81

New member
בקבוק האכלה

אני משתמשת בבקבוקים חד פעמיים של פלייטקס, לפני האכלה מוציאים מהם את כל האויר והתינוק לא יסבול מגזים בכלל. אני יודעת שבארץ מוכרים אותם ב"מוצצים".

למעלה