בקבוק בתוך נהר

מיכל 1

New member
בקבוק בתוך נהר

למורדות ההר נמצא נהר ובו אשים בקבוק מחר - ובבקבוק אבקש לי משאלה משאלה כמוסה ויחידה - אגלגל את זה הפתק אהפכנו לקטנטן בתוך בקבוק אותו אשים בצבע ארגמן. אלך לי יחפה - עד לנהר האהבה אשים בו את אותו בקבוק נפלא אלבש לבן - כולי אהייה כה מקסימה אבקש מן החיים - בקשה אחת קטנה ואם אחרי הרבה שנים כשתמצא אותו אתה.. אולי אז..אז..רק אז תבין וגם תדע שלב - אי אפשר בכוח ויחס לא נקנה.. ובכל זאת אהובי - אהבתי היא רק שלך

patishon

New member
למיכל 1 המקסימה

יקירתי למה ללכת כל כך רחוק עד ההר, מיכלי אם יש לך מישאלה אני כאן את לא צריכה ללכת לנהר, עשי מה שעשית עד היום כל פעם שהיתה לך בעייה לחצת על פטישון בפרטי, אצלי אין נהר של אהבה, אצלי יש ים של אהבה. לזוהר יש למשל ``ים של דמעות`` .לשרותך בכל עת. פטישון

רוצה עוד אהבה?

אם כל האהבה שאנו מרעיפים עלייך כאן לא מספיקה-יש לך את כל הפרטיים שלי שמשום מה את משתמשת בהם הרבה פחות ממה שציפיתי. ועוד משהו-פטישון צעיר מדי בשבילך...נכון?

לי28

New member
מיכל...

יקרתי.. כבר המון המון זמן אני רוצה להגיד לך.. שמה שאת רושמת פשוט מדהים ממש סוחף. אוהבת מאוד מאוד.. לקרוא את דבריך שלך לי28

נהר בתוך בקבוק

מספיק עם השירה . אולי אני צעיר . אבל את זאת אדע : שירים וירטואליים מידי . חשבתי יותר מידי . בודד יותר מידי . הצ`אט אותי דחה . רובוטי החיפוש והשמירה , אותי לא אהבו . הכנס שם : אינך יכול להיכנס לחדר זה . 200 שנות בדידות . לי לא יעזרו . וגם מיכתב זה , אותו אני אשכח . אני מרגיש זקן . אולי אותך אפגוש מיכל 1 , בפגישה הבאה . בחמש עשרה בפברואר , אלפיים ואחת . תיראי כמה אני דוחה . כמה מכוער . אותך אראה ? ולא ארגיש . כל המיכתבים ישכחו מזכרוני המסובך כל כך . איך את ניראית ? אולי נחליף תמונות . מחכה ומצפה , ובינתיים , השנים עוברות . ___ זהו , ניראה לי שכתבתי יותר מידי . ____________________________ להתראות .

פתק פתק פתק

בבואך להטמין פתק בכותל האהבה ודמעתך הלוהטת יורדת במורד הלחי תדעי שיש מי שבלילה בלילה יורד אל הכותל וקורא את הפתקים אולי הוא יקרא את הפתק שלך?

למעלה