בקבוקי BFREE

• פותח הנושא giss
  • פורסם בתאריך

giss

New member
בקבוקי BFREE

הי אסתר ראיתי שאת ממליצה על בקבוקי AVENT מס' 1 האם בקבוקי BFREE טובים באותה מידה (בקבוק לשלב ראשון)?

I prefer the Avent for babies who

are very young and getting breast milk in a bottle in order to return them to the breast. It has a wider base and if the baby latches onto the bottle with his mouth all the way on the base, opened wide, and his tongue under the nipple, he will not lose the correct breastfeeding suck. I prefer the very slow flow so that the baby won't drink more than she needs because the flow is so fast. Older babies who are getting a bottle when mom goes back to work or goes out or a few hours can get any bottle you want, as long as it is slow flow, which the B-FREE is.​

דיאנה1

New member
תרגום: אני מעדיפה אוונט לתינוקות

צעירים מאד שמקבלים חלב אם בבקבוק כדי להחזיר אותם לשד. יש לו בסיס רחב ואם התינוק תופס את הבקבוק בפה עד הבסיס, בפה פתוח לרווחה, והלשון שלו מתחת לפטמה, הוא לא יאבד את היניקה הנכונה של ההנקה. אני מעדיפה זרימה איטית כדי שהתינוק לא ישתה יותר ממה שהוא צריך כי הזרימה מהירה כל כך. תינוקות גדולים יותר שמקבלים בקבוק כשהאמא חוזרת לעבודה או יוצאת לכמה שעות יכולים לקבל איזה בקבוק שאת רוצה, כל עוד הזרימה איטית, כמו ה B-FREE.

wildcat6

New member
אמרו לי שהבקבוק b-free מומלץ

המליצו לי עליו כבקבוק שמונע כניסת אוויר

Maybe, BUT, if you use it with

a very young baby who you are trying to get back on the breast, it is not good. I would prefer that the baby swallow a little more air, and return to breastfeding than be air-free, and not learn how to breastfeed. It is ok with an older baby.​

justmom

New member
תרגום: אולי, אבל אם תשתמשי בו

לתינוק צעיר מאוד שאת מנסה להחזיר להנקה, זה לא טוב. הייתי מעדיפה שהתינוק יבלע מעט יותר אוויר ויחזור להנקה, מאשר שלא יבלע אוויר ולא ילמד כיצד לינוק. אצל תינוק מבוגר יותר זה בסדר.

justmom

New member
תרגום: אני מעדיפה בקבוק אוונט

לתינוקות צעירים מאוד המקבלים חלב אם בבקבוק כדי להחזיר אותם להנקה. לבקבוק אוונט בסיס רחב יותר ואם התינוק תופס את הבקבוק בפיו עד הסוף בבסיס, בפה גדול ופעור רחב, כשלשונו מתחת לפטמה, הוא לא יאבד את היניקה הנכונה ליניקה מהשד. אני מעדיפה את פטמת הזרימה האיטית ביותר כדי שתינוק לא ישתה יותר משהוא צריך מפני שהזרימה מהירה כל-כך. תינוקות מבוגרים יותר המקבלים בקבוק כשהאימא חוזרת לעבודה או יוצאת לכמה שעות יכולים לשתות מכל בקבוק שתרצי, בתנאי שהפטמה היא של זרימה איטית, מה שנכון לגבי ה-B-Free.

למעלה