בקבוקים

בקבוקים

חזרתי מחו"ל וראיתי שהפורום התחיל לזרום כיאות,אבל מה עם אספני הבקבוקים האלכוהולים המינייטורים? תתחילו להרים את הראש,לכתוב פה ולהראות לכולם איזה זן נדיר אנחנו

אהלן שואף! ברוכים השבים!

האם אתה מכיר אישית עוד אספנים של בקבוקונים, שאפשר להביא הנה? אם כן, קבל משימה אישית. משימה שניה: התחלנו לבנות גלריות לאוספים של החברה. שים כמה תמונות טובות, ונבנה גלריה של בקבוקונים. רק צריך לחשוב אם חייבים לתלות מעל הגלריה שלט של "אין מכירה מתחת לגיל...". קדימה. אריק.

powo

New member
בקבוקים

לשואף יש לי כמה בקבוקים של חברת תעופה klm וחלק סגור עם שתיה אני חושב שזה גיין האם אתה מעונין אברהם

לאברהם היקר

כן,אני מעוניין בהם.מה תרצה בעבורם? אתה יכול לתת לי עליהם נתונים מדוייקים כמו כמה יש לך וכמה מתוכם סגורים או פתוחים ואפילו לצרף תמונה יהיה מצויין?

powo

New member
בקבוקים

אני שוב שולח תמונה הפעם כל חמשת הבקבוקים.יש שלש מלאים .ושתים ריקים. מאחור כתוב bols שזה שם היצרן של השתיה.לגבי החלפה אני התחלתי לאסוף מטבעות מנדט.או כלי מטבח ישנים .פותחנים.וכו.או תתקשר 053920520 אברהם

תגיד לי ש

התחלת לאסוף גם מחזיקי מפתחות או דברים דומים... אולי אתה מעוניין למכור את הבקבוקים? אם כן כמה תרצה בעבורם?

11moti

New member
קט-בוקים

א. מה דעתכם על השם? ב.יש לי מס, בקבוקים קטנים:3-יין מקפריסין(תוצרת LOELׂ מלימסול.ואחד מלטביה RIGAS BALSAM אשמח להחליף על סכינים/חרבות וכו( חלק מהאוסף שלי מופיע בגלריה -באיקונים למעלה)

השם ממש נחמד.

מה דעתך לשלוח הצעה לאקדמיה ללשון? אני לא צוחק!! תאר לך מה יקרה אם הם יקבלו את השם!! במילה אחת - קטבוקים.

יש לי כמה:

שלושה בקבוקים של ברנדי - שניים של שטוק ואחד שך כרמל, ובקבוקון אחד של נוזל ירוק, בשם פרנו. מה זה אומר עלי, שהבקבוקים האלו מונחים אצלי כבר למעלה משלושים שנה, ואין לי מושג מה יש בפנים? זה אומר שהם לא ממש מעניינים אותי? אז למה אני שומר? כי אני נגוע בגן האספני!!

אני מציע שתעשה את הדבר הבא:

תעביר אותם לבית חם ואוהב (כמו אצלי לדוגמא) אגב,הבקבוקים שיש לך מעניינים אותי דווקא מה תרצה עבורם אם תרצה משהו בכלל? גם כסף הוא אופציה אז אתה יכול לנקוב מחיר

מה איתך אבא של נועם?

לא תעשה לאספן בקבוקים טובה ותעביר אליו את מה שיש לך בתמורה למשהו אחר? come on...

vagy

New member
בקבוקים מקפריסין וכרתים

יש לי אולי איזה 3 בקבוקים מקפריסין ואחד מכרתים, אבל אני צריך קודם לגמור לשתות אותם...... ירון(ממר"מניק לשעבר)

vagy

New member
יש לי.....

1. בקבוקון אוזו מכרתים. רשום עליו 12 OUZO. הבקבוק פתוח והטעם פשוט דוחה. קיבלתי אותו לפני שנה. 2. שני בקבוקוני ליקר קיווי שמקורם במנזר בקפריסין במקום בשם קיקוס(מקום מדהים). אחד הבקבוקונים סגור והשני פתוח. עד שתגיע אני מקווה לגמור אותו. קניתי אותם לפני שנתיים וחצי כשהתחתנתי בקפריסין. לפרטים תשלח לי מייל ל[email protected].

powo

New member
בקבוקים

לשואף אני רק בעד החלפות.בא נדבר בטלפון 053920520 או לחילופין דרך האיי-מל .אברהם

powo

New member
חוץ מזה

ויש לי גם חצי בקבוק של סקיי מיפן שהוא פתוח כבר כמה שנים משהו איום . את זה תקבל מתנה אברהם

אברהם האי מייל שלי קצת

דפוק ולא הכי עובד טוב אז נישאר כאן... מה אתה מעוניין עבור הבקבוקים המלאים של KLM?

powo

New member
בקבוקים

לשואף אז ככה .בטח קרוב אליך. פותחנים ישנים.כלי מטבח מנחושת ישנים. בכלל ציוד למטבח ישנים.ולבסוף מטבעות מנדט .ואם אין לך נמשיך לדבר

האמת היא אברהם ש

אין לי דברים כאלה בבית ואם יש אז אני חושב שאמא תעדיף שהם ישארו בבית (אני רק בן 18) ולכן חשבתי שאולי אתה מחפש משהו שיותר סביר שלאדם בגילי יהיה כמו טלכארטים או דברים דומים.מצטער שאין לי אבל אני באמת ישמח לחפש עבורך דברים אחרים משום שהבקבוקים שיש לך נחוצים לי בתודה רותם

למעלה