עד שעה זה בסדר
(בדקתי בזמנו באתר של סימילאק) מעבר לשעה אני מכינה חדש - אבל אז אני גם משתדלת להרחיק את הארוחה הבאה, כי אני לא רוהצ שייקח כמה שלוקים בכל פעם, הוא צריך להבין את הקונספט של "ארוחה". לגבי טמפ' החדר - יונתן אוכל מגיל 0 בטמפ' החדר - בחורף בימים הממש קרים חיממתי טיפה את המים, אבל הוא אוהב את האוכל שלו יותר כשהוא בטמפ' החדר. אני מרתיחה כל לילה ליטר וחצי מים, מוזגת לקנקן זכוכית (חשוב! פלסטיק לא מתנקה כל-כך טוב), עד הבוקר המים מתקררים, ואז בכל פעם שהוא רוצה לאכול אני מוזגת לבקבוק, שמה את האבקה, מערבבת וזהו - תוך דקה וחצי יש לו בקבוק. מעדיפה לא להכין מראש לכל היום אלא כל פעם בקבוק "טרי".