בקבוקים

t h e windman

New member
וגםם צריך להקים מפעל לייצור, בבעלות

התנועה. ומיכל, עם כל הכבוד, נתחיל מזה שאני לא פורומיסט, אני כותב רק הודעות עם טעם, הודעות חשובות, ותיזהרי, אני רואה שגם את מתחילה לכתוב בפורום מידי פעם. בקשר לבנר, אוווהה, הרב יותר גרועים, וזה בשילוב עם כתיבה בפורום, אז בכלל,...

MICHALYB

New member
אני כותבת רק כש...

ניצבות מולי שערוריות שאני לא יכולה לעבור עליהן לסדר היום.... כמו למשל שאתה פורומיסט נלהב (בהכחשה) וכן כן - גם אתה סירקין שקורא באדיקות את כל ההודעות פה! הגיע הזמן לצאת מהארון!!!

לא חייבים להקים מפעל כזה!

אפשר גם שמפעל קיים כבר שמכין את הבגדים האלה אז הוא יכין אתזה לתנועה ושיהיה פרסום של החבר'ה אומשו.. כמו שיש בסבסודים וכאלה.. נגיד שהיה את הסמל של תנובה[?] על החלצ"כ.. יש מבין?

tuty fruty

New member
יש לי שאלה

אני ילדה טובה אספתחי מיליון בקבוקים הבאתיאותם לגרעין שלנו כי ככה זה שאחראי אצלנו בעמק חםר אמר לי ששם נקודת האיסוף כבר לקחו משם את הבקבוקים? יש לי עוד בקבוקים שאספתי אחרי שכבר הבאתי לגרעין אני יביא אותם בקרוב

t h e windman

New member
לא לקחו, כי מישהו (בנר,) עוד לא שלח

לי רשימת נקודות איסוף, ככה שעוד לא פתחנו לעמק חפר, אבל אם יש שם מעל 600 בקבוקים כבר, אז אפשר לסדר שיבואו לקחת

fresh mishmesh

New member
sorry to say

הנקודת איסוף היא לא בגרעין... אין לנו מקום לשים את כל הבקבוקים שאנשים יביאו. לא נקבעה נקודת איסוף למועצה, ואתם צריכים להיות קצת יותר ריאליסטיים- אין מצב להשאיר את הבקבוקים בגרעין, פשוט כי אין מקום לזה... ואני מאמינה שזה ככה ברוב, אם לא בכל הגרעינים בארץ. אמרתי את זה כבר לשי, וגם לך ולעמית כשהבאתם את הבקבוקים. ולמארגני המבצע- סתם... תחשבו על זה...

לכל הי"בניקים...

למי שלא יודע, יש כנס מתעניינים בסופשבוע הקרוב... למי שבא, שימו לב לשלטים. תשאלו שאלות על הפרוייקט, כל דבר שיהפוך את זה למעשי במושב ובאזור שלכם. חשוב שהפרוייקט הזה יפעל כמה שיותר ברמה הארצית, כדי שהוא יגיע ליותר אנשים שבאמת עבדו בשבילו. והוא באמת יכול לעזור המון. תקראו את ההודעה שאמוץ כתב ותבינו שזה באמת מעשי. יש המון כוח לפרוייקט הזה, וכמובן המון כוח לכם כמש"צים! אז שיהיה בהצלחה

בקבוקים../images/Emo70.gif

בגלל שאתם מתחילים לעצבן אותי (כן, לעצבן אותי
) כל הודעה שתפתחו בקשר לזה - משורשרת לפה! עלכן אתם לא חייבים לפתוח הודעה חדשה בשביל זה.. הבנו שאוספים בקבוקים ושזה מוזיל את המחיר של הטיולים וכמה אפשר לטחון בזה בשכל?< בכמה דקות האלה שאתם - מדליקים ת'מחשב, מחכים שהוא יעלה, פותחים תפורום, כותבים את ההודעה, עושים עוד דברים מול המחשב, מגיבים לכל מיני הודעות - יכולתם לאסוף עוד 5 בקבוקים
באסה הא?!
בסדר, הבנו את הפרוייקט, תגוונו אבל את ה"הידעת?!" הזה אני מכירה כבר כמעט בע"פ! תמציאו עוד פרסומות כאלה.. חח תגוונו , כמו שאמרתי :) לא התכוונתי לקטול ואני מאוד מעריכה את היוזמה וכל ירבו כמוכם
[?!] אבל זה מתחיל כבר להעיק.. שימו לב מתי זה יותר מדי.. המוןהמוןהמון בהצלחה
ואם כבר הנושא.. אז יש נציג בגן רוה? כי.. לא נראה לי שדיברו על הנושא הזה פה.. שווה בדיקה:) בהצלחה

t h e windman

New member
מה זה גן רווה?

סתם, יש מישהו מי"ב, שאני לא יודע איך קוראים לה, זה רשום לי פה איפשהו אני יודיע לך כשאני ימצא את זה

אמרו [בועידת נוער הראשונה] שענת

נציגה פה.. אבל אחרי זה מישי בלונדינית[?] דיברה איתי ואמרה לי שהיא בסוף לא.. בהצלחה בכלאופן וזה רוה [ו' אחת :] זו מועצה נעים להכיר

למעלה