בקבוקים

א מ ו ץ

New member
מי אוסף בקבוקים?

בואו נעשה סקר קצר.... מי אוסף בקבוקים? כמה? לאיזו מטרה? איפה?

א מ ו ץ

New member
תשובה

לכל מועצה יש נקודת איסוף מרכזית, ואחראי מועצה. אחראית המועצה אצלכם, אם אני לא טועה, זאת מיכל בן משה, מגבעת אבני. צרי קשר איתה והיא תגיד לך בדיוק לאן מרכזים את הבקבוקים והפחיות. כשיהיו לכם 600 בקבוקים או יותר מיכל תודיע לנו ואנחנו נשלח את אל"ה (איסוף למען הסביבה) לאסוף את הבקבוקים. את חייבת להבין- מה שאת אוספת לא מגיע אלינו. הוא מגיע אליך ואל כל חניכי התנועה. במבצע הזה כל חניכי התנועה יהנו ממחירים נמוכים יותר, ולכן גם כל חניכי התנועה צריכים לתת יד ולאסוף בקבוקים.

fate spinner

New member
היום בדיוק הצלחתי לארגן את התנועה

ועד סוף החודש כבר יהיו לנו פחים מיוחדים בשביל זה ברחבי הקיבוץ

fate spinner

New member
רעי יפעה. עמק יזרעאל.

והכוונה קודם הייתה לתנןעה בקיבוץ כמובן. ברחה לי מילה

א מ ו ץ

New member
הידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

1 פחית\בקבוק=25 אגורות 4 בקבוקים=1 ש"ח בתנועת בני המושבים 320 מושבים. אם כל מושב יאסוף 14 בקבוקים ביום בממוצע עד טיול חנוכה הבא יצטברו 388,080 ש"ח. מחיר טיול חנוכה, כשהוא 4 ימים (ולא 3 כמו שהיה השנה) הוא 300,000 ש"ח. אתם קולטים לא רק שנוכל לצאת לטיול חנוכה בחינם, עוד ישאר כסף לכיף מד"צים של יומיים בלונה-גל אז רבאק- תאספו בקבוקים

t h e windman

New member
אני אוסף, אבל רק בשביל המושב

אחרת זה לא משתלם לי. גם ככה אני עובד בשביל משובים אחרים, ואני לא רוצה לעשות את זה בשביל מישהו אחר. אבל בנתיים תוך פחות משבוע מהיום שפרסמתי את המבצע, הגיעו אלי כבר 7 ארגזים מלאים, וזה בנוסף למה שאני אוסף ומה שנשאר לנו משנים קודמות.

א מ ו ץ

New member
הידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

1 פחית\בקבוק=25 אגורות 4 בקבוקים=1 ש"ח בתנועת בני המושבים 320 מושבים. אם כל מושב יאסוף 14 בקבוקים ביום בממוצע עד טיול חנוכה הבא יצטברו 388,080 ש"ח. מחיר טיול חנוכה, כשהוא 4 ימים (ולא 3 כמו שהיה השנה) הוא 300,000 ש"ח. אתם קולטים
לא רק שנוכל לצאת לטיול חנוכה בחינם, עוד ישאר כסף לכיף מד"צים של יומיים בלונה-גל
אז רבאק- תאספו בקבוקים

benner

New member
תאספו ותתרמו...

אני יכול להגיד שבמושב שלי זה עובד מצויין... רק לפני כמה ימים הצבתי פחים וכבר היום שתיים מהם מלאים, וזה פחים ירוקים גדולים. המבצע התחיל לרוץ בכל הארץ... אז בוא גם אתה ואסוף כמה בקבוקים לטובת מחירי הטיולים. כל בקבוק מוזיל טיול, מי שלא אוסף לא קול...

t h e windman

New member
ואל תשקחו את מחירי הבגדים הסינטטים

כמה שנמחזר יותר בקבוקים, מחירי הפליז והבגדים האחרים שעשויים מבד סינטטי, ירדו, חברות הבגדים יצטרכו לשלם פחות על חומר גלם לפליז, לא ייצטרכו לייצר מוצרים נלווים מנפט במיוחד בשביל זה (אההה, שימי, למי שהיה בסמינר קבוצה), וצריכת הנפט תרד, מה שיגרום לפחות זיהום אויר מהמפעלים הפטרו-כימיים בחיפה, אולי יבוא יום, ועוד נוכל לעשות טיול מים בקישון, רק בזכות זה שמחזרנו בקובקים, ?

MICHALYB

New member
איילון- פורומיסט שכמותך!

ראה את עצמך ברשימה השחורה. (נחמה קטנה- אתה לא ראשון ברשימה הזאת... יש אנשים שעשו דברים יותר גרועים בחייהם... בנר למשל חי חי חי)

אם בקבוקים[?] / פלסטיק[?]

הם החומר גלם לפליז, למה לא משלבים אתזה בעוד פרוייקט של ייצור צעיפים/כובעים/מעילים/חולצות אומשו כזה לאנשים בתנועה? זה יכול להיות משו תותחי לא? רק צריך לאסוף המוןהמוןהמון בקבוקים...

למעלה