בקבוקים למסירה

בקבוקים למסירה

ביום רביעי מצא בעלי מתחת לספסלים שליד ביתנו בקבוק ריק, 100 מ"ל, שתצלומו בזה. אני מודעת לכך שחלק ניכר אוספים אותם בעודם מלאים, אבל מה לעשות מי שזרק אותו כבר שתה את התוכן והשאיר לי את הבקבוק. מי שמעוניין לקבלו ישלח לי מסר.

הצעתי לה והיא מסרבת לקבל אותם

גם הדי לא רצה אותם - כמעט נעלבתי בשם הבקבוקים......, אז עכשיו זה לראשון שיבקש

מה זאת אומרת להיות במקלט.

ערב טוב. מה לשבת במקלט ,למה. הפגזים חודרים לתוך המקלט. תודה לך אני יורד להשקות את הגינה מסביב הבית. תץודה מאיר כרמיאל

לא נעלבת בכלל, למרות שהבקבוקים מתחי

לים להיראות מסכנים על השולחן שלי, יתומים שמבקשים שמישהו יאמץ אותם. ה-200 מ"ל נראה לי באמת גדול מידי אבל 100 מ"ל זה גודל שעוד אוספים כאן. אם אני אמלא את הבקבוק במשקה כלשהו ואדביק את הפקק בסלוטייפ שקוף, משיהו יהיה מוכן לאמץ אותם? חוץ מזה, אני נותנת לכם עד למפגש, שאם עד אז אף אחד לא ירצה את זה, אני פשוט אשליך אותם למקומם הטבעי - לא, לא בחזרה מתחת לספסל, אלא לפח שלידו....

נדמה לי שעל הבקבוקים הללו יש

פיקדון, אז אולי עוד תרוויחי 0.50 א"ג ותוכלי לקנות מסטיק עגול.

../images/Emo192.gifבאמת רציתי לדעת אם יש עליהם

פיקדון, ועם כן היכן מקבלים אותו? אני אתרום לבית הספר שעושה מחזור של בקבוקים ובקופה הקטנה שמקבלים מזה אפשר לקנות כל מיני דברים לתלמידים או לתרום את זה לקרן לעזרה הדדית של עמותת ההורים. חוץ מזה אני לא בטוחה שיש בכלל מספטיק עגול, וגם שהוא לא עולה יותר מזה.....

אז תתחילי לחפש בפחים עוד בקבוקים

למחזור ואז יהיה מספיק למסטיק עגול.. ואם לא לביה"ס, אז לסופרמקטים גדולים ותקבלי את דמי הפיקדון.

בפחי הזבל יש תחרות גדולה מידי שאני

לא אוכל לעמוד בה. כידוע יש אנשים שזו תוספת ההכנסה שלהם והם מתסובבים ברחבי העיר עם עגלת שוק ומוציאים מהזבל את הבקבוקים למחזור שאנשים אחרים זורקים. אנחנו די התפלאנו שמצאנו את שני הבקבוקים הללו, יום אחר יום זרוקים להם ברחוב ללא דורש. כשאני מגיע הביתה מהעבודה אין ל יסיכוי למצוא משהו אחרי הליקוט יסודי שלהם. חוץ מזה מסטיק עגול זה לא הדבר הקשה כמו אן הזה שיש לו צבע מזויע טעם מגעיל, וכשאת כבר מצליחה לפצח אותו אז הוא מתףורר לך פה ושעה שלמ את אוספת עם הלשון את כל הפירורים עד שיוצא לך משהו ללעוס, וגם אז איכות הבלונים ממש על הפנים? אני מעדיפה את הבזוקה: אחלה טעם, אחלה צבע שבעולם, אחלה צורה, אחלה לונים, וכמובן - אחלה עתידות.......

תראי תלוי איך מגיעים לירח, אם זה

בעזרת חומרים טובים קשה לצפות שיהיו תמונות...

למעלה