בקאנט

skeep

New member
בקאנט

סיימתי ללמוד להיום ורגע לפני שאני הולך לישון החלטתי לכתוב קצת. עברו יותר משבועיים מאז שנפרדתי מחברה שלי. הספקנו מאז אפילו לעשות "החלפת שבויים", ספרים שלווינו אחד מהשני ותחתונים שנשארו אצלה לכביסה. הפגישה איתה היתה מבאסת ומהירה. נשאר טעם רע בפה, וזה לא בגלל המין האוראלי שהיה לנו. אז בשבועיים האחרונים אני מרגיש ששוב יצאתי מאיזון. אני מתחרמן מכל שטות ואני משתדל לא לעשות שטויות. אני פחות מרוכז בלימודים שלי ובעבודה שלי והאופוריה הלא ברורה של החודשים האחרונים התחלפה במין דכדוך קל כזה, שגורם לך לרצות ולהמשיך לישון כשצריך לקום בבוקר כדי לייצר כסף. בנוסף לכל הצרות פגשתי השבוע גם את החבר לשעבר שלי, שהצליח, שלא באשמתו כמובן, להזכיר לי למה אני כל כך אוהב אותו. אבל אנחנו לא ביחד כרגע והייתי רוצה להאמין שזה ישתנה בעתיד. באנגלית אומרים על זה wishfull thinking. אז המצב דיי בקאנט. מהצבא התקשרו לשאול לשלומי ולהזהיר אותי שיתכן ואקרא לשירות מילואים נוסף. בשביל זה אני צריך להתנדב, אלא אם כן יגיע שוב צו מיוחד. לסיכום, בלימודים אני לא מספיק כלום, בעבודה אני מזייף, הצבא מתגעגע ושולח ד"ש, אני חולם על החבר לשעבר ומצב רוח בשפל. כוסססס אמו ערס, אני חייב חופש. סקיפ.
 

BlueCat

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

 

דרור22

New member
סקיפי........

אני מאמין שימים חמים וטרופים אלו משפעים על כולנו..... רק תזכור שמ"הקאנט" אפשר רק לעלות.... היה טוב! באהבה דרור22
 

skeep

New member
תרתי משמע...

וחוץ מזה, שוב חמקתי לי מעוד פיגוע. בחורה שיצאתי איתה לפני יותר משנתיים היתה בקפיטריה בזמן הפיגוע, והיא פצועת הלם. היא תהיה בסדר, כך אני מקווה. אני רק מקווה שאני לא מכיר אף אחד מההרוגים או מהפצועים. דיי נשבר הזין מהפיגועים האלה. אולי נעשה סקר בפורום, למי כבר נמאס מהפיגועים ולמי לא? סקיפ.
 

icy rain drop

New member
סקיפ! ../images/Emo23.gif

כמו שכבר אמרו פה קודם זו תקופת שפל בשבילך מפה רק תעלה תאמין לי שאולי זה לא מעודד אבל זה הכי נכון שיש....... כבר קרה לי שהיו תקופות כאלו ומשם רק עליתי..... ועכשיו אני בסדר גמור. ועד שזה יעבור לך, חבל על העצבים. אני מכירה את זה כיון שיש לי פיוזים קצרים נורא, אבל פשוט חבל עליך, בסוף אתה פשוט תרגיש סחוט ושבור מכל ההתעצבנויות האלה כל פעם. כשלי זה קורה אניפשוט מתחילה לבכות.... בכי של יאוש..... תנסה להרגע קצת כמובן שלא בכח פשוט תנסה כמה שיותר להמנע מדברים מעצבנים (ואל תגיד שאתה לא עצבני, רק מלקרא תהודעה שלך אני מרגישה את העצבים המרוטים שלך) מאחלת שתרגיש טוב שהתקופה הזו תעבור.... (אם תרצה לדבר אני פה)
 

skeep

New member
אני בוכה רק בסרטים

והכי גרוע זה לבכות בסרט אידיוטי בהולמרק, על משפחה חד הורית עם אמא זונה, בן הומו ואחות חולת סרטן. כשזה קורה, אני מרגיש ממש אידיוט. סקיפ.
 

icy rain drop

New member
חבל שאתה מרגיש אדיוט

למרות שכשאני בוכה אני מרגישה מפונקת כזאת אחת שכל דבר קשה לה...
רוצה כבר להבריא
 
למעלה