בצק סוכר - שאלות הכנה

בצק סוכר - שאלות הכנה

1. כמה גרם בצק סוכר (בערך) צריך כדי לכסות עוגה, מאחר ואני רוצה לצבוע אותו אני לא רוצה להרוס יותר ממה שצריך כי אין לי הרבה בצק. 2. עם הצורות שאני רוצה להכין לעוגה צריכות להיות ליום שישי ושבת כמה זמן מראש אפשר להכין בלי שיהרסו ? הכוונה להכין ואז להשאיר בחוץ או עדין לשמור בשקית עד X זמן לפני ? 3. לגבי ציור על עוגה אם אין עיפרון יש טכניקה אחרת להעביר ציור ?? (פושט עוד לא מצאתי אולי מחר אנסה בחנות אחרת- יש לי בבית B4
) וגילתי שצבעי הג'ל שקניתי היו של וילטון (הבנתי שזה טוב) הCMC נשפך לי בשקית, אספתי כמעט את הכל חזרה לקופסא - מקוה שזה לא הרס אותו
והמון תודה.

ועדו שאלה קטנה ../images/Emo51.gif

אחת הדמויות תהיה נימו הדג, צריך להכין את הגוף הכתום צבוע מראש או צובעים אחר כך על הגוף ?

t a l talim

New member
עידיתוש!

כמה כיף לראות אותך פה. ותשובות- -כמות הבצק תלויה כמובן בגודל העוגה- לעוגה בקטר 24 צריך בערך חצי ק"ג. -תנסי להעביר עם העפרון שיש לך. אם לא ילך, יש טכניקה מסורבלת אבל אפשרית- מניחים את הנייר השקוף על העוגה, ומנקבים חורים קטנים לאורך הקוים עם קיסם. אפשר להסתפק בחירור שעל העוגה, או לפזר מעט קקאו על הנייר, הוא עובר דרך החורים ומחזק את הקוים. נדמה שמישהי הסבירה את זה באחד מדפי הפורום. - צביעה לפני או אחרי- תלוי בתוצאה הרצויה! תסתכלי עמוד או שניים אחורה, היו כבר שני שירשורים עם דוגמאות ותמונות. בעיקרון שתי הדרכים אפשריות, התוצאה מעט שונה. מזל טוב!!!!!

הבנתי את רעיון הקקאו

אני צריכה להכין שתי עוגות ואת שניהן אני הולכת לנסות בפעם הראשונה לבד
אוף כל כך רציתי ללמוד בארץ
אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני לא אשבר ואתחיל לנסות
מה שיצא הוא יהיה מרוצה....... ומה לגבי הכנה מראש ? הבנתי כבר שאפשר לצבוע ולשמור בשקית נגיד את עטיפת העוגה אבל מה עם השאר ? הכוונה לחלקים שאני רוצה לפסל ?

עידית, אני מבינה שעניין העוגה נדחה

קצת, מקווה שכולם מרגישים טוב.... את יכולה כבר להכין את הפסלים, להפך ככה תהיי פחות "לחוצה" כשתגיעי לעיצוב העוגה, אין צורך לסגור את הפסלים בשקית ולא להכניס למקרר, לתת להם כמה שיותר זמן ייבוש ככה באויר הפתוח והנעים של אירלנד
, לגבי הצביעה אז אכן אפשר גם לצבוע את הבצק מראש ואפשר אחר כך הכל תלויי ב"לוק" הכללי והסופי שרוצים לתת לעוגה, אני באופן אישי אוהבת לצבוע את הבצק עצמו ואז לפסל, נראה לי שלדמות כמו נמו שהיא קרטונית זה גם יותר מתאים.

נדחה לסוף שבוע הזה

גם הנסיך היה חולה וגם אמא שלו היתה עייפה מהמסע כומתה חזרה לפה
לפחות שמחתי לראות שהצבעי ג'ל שקניתי היו של וילטון.

למעלה