בצק סוכר כשר למהדרין

sherry77

New member
בצק סוכר כשר למהדרין

שלום לכל היוצרות! מחפשת חנות באיזור י-ם או פ"ת שמוכרת בצק סוכר בכשרות מהדרין ובאיכות טובה מישהי מכירה? תודה מראש!

net the jet

New member
אם אני לא טועה הבצק של גילרו ( עלמה ) כשר

למהדרין. המפעל בבית שמש, שווה להרים טלפון לשאול איפה משווקים

כל הבצקי סוכר היום כשרים בד"ץ.

עלמה (גילרו) , המרשלג, סאטין אייס. כולם בהכשר של בד"ץ . כולם היום באיכות טובה מאוד!

הזאהיר

New member
תיקון קטן - לסטיין אייס הכשר חתם סופר

ויש הבדל בין מחזיקי הכשרות

sherry77

New member
תודהרבה לכל העונות עזרתן מאוד, וגם...

האם נכון שהבצק סוכר של סאטין אייס הוא האיכותי (טעים?) והנוח לעבודה מכולם? עבדתי עד עכשיו עד עכשיו (שנה כולה) עם פוליבה ורוצה לנסות אחרים... אם מישהי יודעת איפה באיזור ירושלים או המרכז אפשר להשיג סאטין אייס(מהדרין...) אשמח לדעת!

net the jet

New member
ענין של טעם... אני אישית פחות אוהבת אותו

הן מבינת הטעם והן לעבוד איתו. אבל יש בנות שמאד אוהבות. לדעתי פוליבה הכי גרוע, ככה שרק יהיה לך שיפור. הסטאין אייס מאד נוח כי לא צריך הרבה קורנפלור אם בכלל, אבל, לוקח לו המון זמן להתייבש ( פיסולים )

Aטלי

New member
שאלה על האותיות

אני חייבת לשאול, עם איזו ערכה עשית את האותיות, האם את יכולה לרשום את שם הערכה? או לצלם את הקופסא? תודה

לחותכנים קוריאם עוגי-אות

מוכרים את זה בחנויות מתמחות לאפייה וגם בחנויות סטימצקי. מגיע בשקית או במזוודה קטנה, ועולה בערך 30 ש"ח.

sherry77

New member
לגבי האותיות...

לערכה שאני קניתי קוראים אפיה באותיות של חברת "הפרה הסגולה" .מעולה גם להכנת עוגיות עם ילדים (הם מאוד נהנים להכין ולאכול את האותיות של השם שלהם וכמה שיותר ארוך יותר כיף...
) דוקא על עוגות האותיות גדולות ותופסות יחסית הרבה מקום ,אלא אם מעמידים אותם על העוגה עם שיפודים כמו שעשיתי בעוגת ספיידרמן של רואי וסליחה על איכות התמונה ,התמונה היותר טובה לא עולה כאן...בהצלחה לכולן!

net the jet

New member
אני יודעת מה זה גאם פייסט, אבל לא הבנתי

למה התייחסת... השאלה היתה על איזה בצק סוכר ממליצים, לכן ה ? שלי...

HAT7

New member
אמרו פה שעלמה כשר למהדרין אז יש בפ"ת חנות

בשם א.א.שיווק שמוכרת את הבצק הזה. זה ברחוב רבניצקי - בסגולה

הזאהיר

New member
שוב בנוגע לבצקי הסוכר!!!!! חשוב:

השאלה איזה הכשר את מחפשת יש הכשר בד"צ ויש חתם סופר. יש הבדלים בין שני ההכשרים האלה!!!! כך שמשנה זהירות! תבדקי מה נכון לגבי דורשי העוגה. לגבי סטיין אייס - הוא בהחלט שיפור מהותי עבורך אם עבדת את כה עם פוליבה - שהוא אסון טבע בעיני. אך - וזו דעתי האישית בלבד - אם כבר סטיין אייס אז אני מעדיפה את עלמה של גילרו שניהם בעלי תכונות אופי זהים רק שלעלמה יש ניחוח וטעם נעימים יותר. כמו כן, לעלמה הכשר בד"צ. ובעיקרון הכשר בד"צ תופס לכל קהלי מחזיקי הכשרות בעוד חתם סופר לא. בנוגע לייבוש כפי שג'טה ציינה יש לסטיין אייס ובאותה הנשימה לעלמה בעית התייבשות. מתייבש לאט

למעלה