בצק סוכר המרשלג 4 קילו

ricky16

New member
בצק סוכר המרשלג 4 קילו

האם נתקלתם בתופעה של הבצק שנורא קשה ללוש אותו הוא מתפורר ונשאר עם סדקים לאחר המווון זמו לישה! זאת כבר הקופסא השניה שאני רוכשת וזה אותו הדבר!!! משהו לא בסדר? האם זה מוכר לכם? התייאשתי לגמרי...
תודה

כן - היו לי כמה קופסאות כאלה

לא להתייאש - ללוש וללוש וללוש
עד שהוא מתחמם ומתגמש.

תנסי להכניס למיקרו לכמה שניות עד שיתחמם מעט

ויהיה לך קל יותר ללוש. יש כאלה שגם לשות במערבל - שווה ניסיון!

Netel

New member
קרה לי השבוע

אני חושבת שזה בגלל מזג האויר שמתי במיקסר בחתיכות קטנות כדי שיחמם וירכך אותן.

בטא 422

New member
מה זאת אומרת במיקסר?

זה נראה לי ישבור את הוו. לא? כמה ק"ג את שמה בדר"כ בו זמנית לערבוב?

Netel

New member
במיקסר:

עם הוו בצורת K . מחברת את הוו ומורידה לקערה (נועלת את המיקסר לפעולה) חותכת חתיכות מהסוכר ומניחה מסביב,מתחילה במעט ומוסיפה לפי הצורך אם אני צובעת גם-מוסיפה את הצבע בהתחלה. חייבים להיות לידו בזמן הפעולה,שלא ייתקע.

net the jet

New member
אכן- המזג אויר. אבל, עדיף כזה ( זה גם נחשב

לפעילות גופנית מאומצת
) מאשר בצק רך ורטוב בקיץ.....

ricky16

New member
תודה רבה על התגובות עזרתן לי מאוד כבר

חשבתי שמשהו לא בסדר..ובקשר לפעילות גופנית אחרי ציפוי 2 עוגות רזיתי רק באצבעות..

SHOKOLEDET

New member
זה קורה הרבה במזג אויר כמו שלנו!

מזג האויר קר מאד ופתאום חם.... והבצק "משתגע".... הפתרון הטוב ביותר מהניסיון שלי (תאימיני לי שאני לשה כל יום למעלה מ 4 קג של בצק) להכניס אותו למיקס עם וו הלישה, למה להרוג את הידייים?......???? לא תאמיני באיזו הקלות הוא מתרכך (שימי לב שלא יידבק לקערה... אם כן קצת א. סוכר פותרת את הבעיה - שהיא הפוכה ממה שיש לך כרגע...:) אפשרות אחרת היא שאת לא שומרת אותו במקום קריר והוא מתייבש לך, אם כי קשה לי להאמין כי המרשלג גם אורזים היטב את הבצק. גם כשמתייבש קצת מרגרינה תעשה את העבודה, כפי שציינה אודליה. מה שחשוב זה לבדוק את הטעם והצבע, אם זה לא לבן ויפה כמו שאת מכירה או שיש לו טעם לוואי בפה לאחר טעימה קלה - סימן שהוא תקין.

למעלה