בצקיצי במילוי גבינת קצ'קבל
רעיון שלי - ממה שהיה בבית.... יצא נפלא, ונזלל בתיאבון. בצקיצי בגדול: ק"ג קמח חצי כוס שמן 6 כפות סוכר כף מלח 2 כפות שמרים יבשים 2-3 כוסות מים לשים הכל לבצק אחיד ונוח ללישה מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה יוצרים מה שרוצים לחמניות, חלות, פיצה.... מתפיחים שוב כ40 דקות, ללחמניות וחלות למרוח בביצה טרופה ולמעלה לפזר מלח גס, קצח, שומשום, זעתר, פרג (אחד מהם או תערובות של כמה מהם) לאפות ב-180 מעלות כ- 20 דקות. בצקיצי לאופה לחם: כוס מים 3 כפות שמן 2 כפות סוכר 1 כפית מלח 3 כוסות קמח כף שמרים יבשים להכניס לפי סדר זה אצבעות, שמרים, סמבוסק, פיצה, לחמניות
רעיון שלי - ממה שהיה בבית.... יצא נפלא, ונזלל בתיאבון. בצקיצי בגדול: ק"ג קמח חצי כוס שמן 6 כפות סוכר כף מלח 2 כפות שמרים יבשים 2-3 כוסות מים לשים הכל לבצק אחיד ונוח ללישה מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה יוצרים מה שרוצים לחמניות, חלות, פיצה.... מתפיחים שוב כ40 דקות, ללחמניות וחלות למרוח בביצה טרופה ולמעלה לפזר מלח גס, קצח, שומשום, זעתר, פרג (אחד מהם או תערובות של כמה מהם) לאפות ב-180 מעלות כ- 20 דקות. בצקיצי לאופה לחם: כוס מים 3 כפות שמן 2 כפות סוכר 1 כפית מלח 3 כוסות קמח כף שמרים יבשים להכניס לפי סדר זה אצבעות, שמרים, סמבוסק, פיצה, לחמניות