בצפר!!!

יא.. חמודיייייייים

אתם הולכים לביתספר?? יאא..מתוקייייייים! קניתם קלמר ויומן? יופי:)

shahaf shecter

New member
אני לא קונה יומן אני מקבלת מהבצפר!

הבצפר שלי מביא לי יומן. וקלמר קניתי ב2.5 שקל!!

ססילייה

New member
תצחקי תצחקי ><

לך אני מרשה
סתם נו. ><

עוד חצי שנה מאמי! :)

מרוויחה כסף בינתיים? מה? כן? מה אמרת? מתפננת לי בשינה בבוקר בזמן שאתה לומד תנ"ך? אה? מה קורה פה?

אה מאמי את מרוויחה 600 ש"ח לשעה ?

כי אני כן
ועוד מבצפר !!!!!!! אני מתקלט בהפנינג פתיחת שנה של בצפר ומרוויח 1200 ש"ח על שעתיים !!! כן כן ! ואני כבר לא לומד תנ"ך.....
בסדר בזמן שאת תהני לך בצבא בין תיזוז לתיזוז.....או בין שידוך לשידוך (של מהדק חחח) יותר נכון......אז אני אעשה לי כסף טוב ככה לפני הגיוס ואשמע במערכת המטורפת שיש לי באוטו עם שני המגברים והסאב וופר 1200 וואט ושני רמקולים של 550 וואט ועוד שניים קדמיים של 300............ואממממ מה עוד יהיה לי בינתיים ?! אה אממממ חופש מפסח עד מרץ ?!?!?! שאני אעשה עוד כסף
מסכנה........משתלם להיות דיג'יי ושמיניסט חחחחחחחח

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אוקיי..

תגיד, לכל האנשים שלומדים בבי"ס שלך ושל חזי יש אופי כמו שלכם?O_O

חחחחח לרוב.....למה ?

אנחנו עד כדי כך שחצנים ? חחחחח עזבי אנחנו לומדים בבצפר שכולם מליינים אז מתרגלים להיות שחצנים חחחחח

אוקי אני אשתדל לכתוב על תגובה ראויה

מצוץ לי. מההההההה אכפת לי שיש לך של רמקולים של וואט אחד פלוס שניים ב5000 שקל ותוספת של פאקינג סאב וופר! אתה קם לביצפר כל יום בבוקר? אתה יושב בכיתה כמו כל התלמידים? אתה כותב? אתה עושה מבחנים? אתה עושה בגרויות? אז ביי אחשלי! ניפגש בפסח שיהיה לך חופש ותעשה עוד כסף עם הרמקולים המאאאאאאאגניבים שלך! משתלם להיות די ג'יי ושמיניסט? לה.. לא חושבת.

חחחחחחחחח תגובה יפה../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחח שמעי כן אני קם כל בוקר לבצפר.....כמעט...... עושה מבחנים....לפעמים עושה בגרויות ? כן עושה כותב ? לא ממש חחחח אבל שמעי את עוד מעט תתגייסי........תקומי כל יום בבוקר ותלכי לצבא....לוידע לאן את מתגייסת ומה התפקיד שלך בצבא.......אבל כל עוד זה לא איזה משהו סודי......עדיף להיות בבצפר חחחחח וזה אני יודע כי חברים שלי אמרו לי....וכן יש לי הרבה חברים שהתגייסו כבר....וגם ידידות.....ככה שגם את הצד שלך אני מכיר חחחח קיצר מאמי זה היה בצחוק את לא צריכה להתעצבן חחחח אבל כן.....משתלם להיות דיג'יי ושמיניסט......נדבררר

למעלה