בצער רב

nepthys

New member
בצער רב

מכיוון שאני שונאת את כל השרתים, אני נאלצת להתחיל להציף אתכם עכשיו בקבצים דרך מסרים, ואז להוסיף את הלינקים לאותם מסרים. זו הדרך היחידה שלי להעלות לכאן קבצים.. הבעיה היא שהקובץ חייב להיות 250KB, או מאמר של 7,000 תוים. אז אני אנסה להעלות עד כה קבצי לינקים לספרים שרציתי להעלות לכאן כקבצים, עוד קצת לינקים באותה הזדמנות, ואז את שאר הדברים להוסיף כמאמר ע"י פיצול. שימו לב שהקבצים עם הלינקים לא כל כך מאורגנים, אז התנצלותי מראש. אם יש לכם משהו להוסיף לקובץ, פשוט תוסיפו במסר כתגובה לאותו קובץ. וגם - הקבצי לינקים מכילים יותר את התחומי התעניינות שלי, ככה שסביר להניח שכן תמצאו חסרים. אז נתחיל בראשון....

nepthys

New member
אלו היו הלינקים לספרים אונליין,

ויש לי את המתכונים מהאנציקלופדיה לעשבים של סקוט קונינגהם להוסיף, ואת הספר של הרמן סלייטר.. אז זה יהיה סקוט קונינגהם.

nepthys

New member
ועכשיו מתכונים של סלייטר

שלא יכלתי להעלות כי זה קובץ גדול מידי, ולא יכלתי לחלק, אז אני אתן לינקים. לא עברתי על הלינקים, אז הייתי ממליצה לכם להוריד את הוורד ולא את הזיפ, ולקוות לטוב. מקסימום, אם זה נראה לכם לא שלם (מדיאה, בדוק את הגרסא ששלחת לך עם זו, אם בא לך) תודיעו לי ואני אעשה עוד מאמץ.

nepthys

New member
לינקים

לאתרים על פגאניזם, מיתולוגיה, דת, פולקלור, מאגיה וכל מה שמסביב. ושוב - מתנצלת על חוסר ארגון.

ישר-אלי

New member
אל תחפסו יותר מידי.יש לכם את הכל ב.

בית הרוחות מחלומות ופתרונם ועד כישופים

morning star

New member
תודה רבה...

הרבה קישורים מצויינים, כמה שעות עבדת על זה? יש שם גם קישור לספר הניתן להורדה בשם "Kybalion" אשר שייך בעיקרון למסורת המאגית ההרמטית, אבל לדעתי הדברים שם די אוניברסליים (וכולנו נתקלנו בהם פה ושם) - מומלץ לקרוא! שלכם הנווד

למעלה