בצער רב...

Teictycs

New member
בצער רב...

אני מודיע על זה שדני מתה...חחח סתם מישהו מוכר אולי דיסקים של נייטוויש...במצב אפילו בסדר כי אין לי 80 שקל...לפחות לא לדיסק :X יש מישהו פה?

DanieLushka

New member
אני לא מתה]:

לאאאאא אני חיה! הנה אני

slallum

New member
כי הם גרועים?

יש להם סולואים נחמדים אולי, אבל חרא של תופים, אותו מקצב בלי החלפות.. קלידים רגילים, וקלידן מתלהב באסיסט די גרוע.. אין להם שום תיחכום בשירים עדיף פרוג בקיצור =]

Blade Of Fire

New member
אני מצטער שאני מתנהג

פקצתי- אבל קבל חומה בגודל של חומת סין!! מי שם לב לתופים? הקול של טאריה, הגיסטריסטים הפינים הבלונדים, הקלידים של תומאס... מאסטרפיס לחלוטין... לא שאני לא אומר שאין יותר טובים-אפיקה, אפטר פוראבר ווויד'ין טמפטיישן הם רק חלק מהדוגמאות שהושפעו מנייטוויש ונהיו יותר טובים (גם אם פחות מצליחים).

slallum

New member
אני

שים לב לתופים של Dream או זפלין או דיפ פרפל ואפילו Helloween, תראה שיש לנייטוויש מה ללמוד.. המתופף שלהם פשוט עושה אותו קצב כל הזמן, לא כיף לשמוע דבר כזה.. ככה השירים הופכים למאוסים מהר מדי. חוצמזה הקלידים של תומאס ממש לא משהו לדעתי.. יש הרבה יותר טובים.

Blade Of Fire

New member
אני לא שם לב

לתופים ב85% מהשירים שאני מכיר בערך... כי.. ובכן.. אני לא מבין כלום בתופים... כל מיני ביטויים מזוויעים שחברים שלי זורקים לי ואני כזה-"מה אתם רוצים ממני לעזאזל?! מאיפה אני אמור לדעת מה זה המקצב הזה או ההוא?!" שורה תחתונה-התופים לא ממש מפריעים לי כי הם לא העיקר בשיר... ודרים ת'יאטר... ובכן.. בוא לא נכנס לזה....

slallum

New member
גם אני לא מבין מבין בתופים

אבל אפשר לשים לב למקצב של תופים אפשר גם לשים לב אם הוא עושה אותה מנגינה של תופים כל הזמן, או מדי פעם נותן קטעים קטנים כאלה =] בכל מקרה, אני לא התכוונתי שנייטוויש גרועים.. אני מתכוון שהם לא משתווים להרבה להקות, ומכמה בחינות הם לא שווים הרבה P: אני עדיין שמח להאזין להם מדי פעם =]

למעלה