בצער רב וכאב

בצער רב וכאב

אנחנו נוכחים לצד האכזר של המחלה. ליאורה , סיאפניקית ממשפחתנו, נפטרה בלילה שבין שישי לשבת האחרונה, חודשיים לאחר שעברה השתלת ריאות שלאחריה לא השתחררה מבית החולים בגין סיבוכים שונים מהם סבלה ושקשורים למצב המורכב במיוחד שבו היתה טרם ההשתלה.. ליאורה, בת 44 במותה, שימשה לפני כ- 20 שנים, בתפקיד נציגת הבוגרים בוועד האיגוד בתקופה שלבוגרים עדיין לא היתה זכות הצבעה אלא שימשו רק כצופים ו"יועצים". בשנותיה הקצרות הגיעה להישגים בלתי רגילים. הקימה, ביחד עם בעלה גיא, משפחה לתפארת, הגיעה להישגים מדעיים מרשימים ושימשה עבור כל מי שהכיר אותה סמל למאבק, לנחישות ולהוכחה שמחלה- גם כאשר היא קשה- לא בהכרח משמשת אבן נגף להישגים בתחומים השונים של החיים. כל כך עצוב. שהמשפחה לא תדע יותר צער. ויקה.

מאוד עצוב

הכרתי את ליאורה לפני שנים רבות בעודי נערה אזכור אותה בשמחת החיים הבלתי נלדית שלה

sporTV

New member
../images/Emo201.gif

כל כך כואב ועצוב. אישית לא הכרתי את ליאורה. כששמעתי שהיא עברה השתלה לאחר שחיכתה זמן כה רב, ממש שמחתי וייחלתי לכך שהיא תזכה לחיים הטובים "שאחרי". משתתף בכאבם הרב של משפחתה ואוהביה.

ראשגדול

New member
יו אני לא מאמין

בחורה פשוט זהב .. נלחמה כל כך הרבה זמן .. והיתה כל כך אופטימית בביקורת האחרונה שאלתי על מצבה ושמעתי שהכל טוב ושהיא מתאוששת פשוט לא יאמן .. יהי זכרה ברוך

itamarc8

New member
אני מכיר את ליאורה!

שהיינו יחד בשוויץ בדאבוס ובעלה גם היה בא הייתי נוכח ליום הנישואים שלה היה כל כך יפה ומרגש ואתמול שמעתי את פטירתה לצערי יו כמה קשה לעכל שמישהו שאתה מכיר כל כך המון שנים והיה איתך בקיטנות או בסופי שבוע איננו פתום מפה אני רוצהלשלוח לבעל גיא תנוחמי הכנים ושיחזיק מעמד על האיבדון ומחזיק לו ידיים ואני תמיד אהיה לצידו בכל דרך שיבחר. אני מרגיש שכל החברים מלפני 20 שנה ויותר כבר אינם וקשה מאוד לעכל את זה (חלקם לצערי)ממני איתמר

כל החברים???

אני חושבת שאתה קצת מגזים כן, היו לא מעט שכבר אינם איתנו אבל אם תשב ותזכר באנשים תראה שרבים מאיתנו עדיין כאן חיים בועטים בעלי משפחות קריירה ומשכנתא תחשוב על זה שוב כמה דקות

ראשגדול

New member
לא כולם . אבל בהחלט חלק גדול מאוד ..

ועוד בתקופה נורא קצרה .. אפילו שליאורה ואני לא ממש הינו חברים , יותר התראנו בביקורות ובאישפוזים האחרונים שלי (ביקרתי אותה בחדר כמה וכמה פעמים והיא היתה כל כך אופטימית וחזקה ) זה ממש דקירה בלב .. בחייאת אנשים , תשמרו על עצמכם . החיים יכולים להיות כל כך יפים ..

itamarc8

New member
סיאפניקית היקרה !

ציינתי חלקם לא כולם חלילה האמת ואני מאחל לכולם ולך גם המון בריאות ואושר ועושר ושרק טוב יהיה לכולנו אמן נכון יש כאלה עם משפחות וילדים ואני מאוד מרוצה ומאושר הכל בכייף סיאפני'קית ממני איתמר.

אתר לזכרם

מה לגבי אתר לזכרם של כל אלה שלא שרדו את המחלה הארורה הזאת, האם הוא כבר בהקמה?

האתר הוקם עקרונית

אבל מסיבות שונות עדיין לא קבלנו חומרים מהמשפחות שפניתי אליהם. אנחנו רוצים לעשות קודם "הרצה" לפני שאדבר עם כל המשפחות שהכרתי ושאני יודעת ששכלו יקרים בגלל CF. מקווה שבקרוב נוכל להעלות אותו.

למעלה