בצער רב וביגון קודר................

• פותח הנושא JESY
  • פורסם בתאריך

JESY

New member
בצער רב וביגון קודר................

אנו מודיעים בזאת על הלוויתו של הסכם אוסלו אשר נקטף בימי ימיו ומותו ללא עת (?) מותו הסופי היה כבר לפני כמה חודשים אך לצערנו לא כולם עיכלו זאת אז ולכן עכשיו כשזה ברור לכל - רק רצינו להודיע על ההלויה לצערינו המוות בא לאחר שנים של גסיסה מתמדת מאז שנולד בעצם..... לאחר הולדתו ניטעו בקרבנו תקוות לגביו - אך לצערנו אחת לאחת התקוות נתבדו..... ומאידך - הוא לא הביא כל נחת מאז הולדתו אז טוב שמת בתקווה ל"ילד" יתר טוב משמע - הגאולה והשלום האמיתי שיביא רק הקב"ה לאחר שנתפוס את עצמינו ביידים ונשתדל לשפר את מעשינו ולא שום ממשלה אחרת תוכל להביא את השלום האמיתי - גם אם יעמוד בראשה גנדי בציפייה שהקב"ה ירחם על עמו בציפייה לגאולה ובאהבת ישראל אני ו

חזיר בר

New member
נו,בציפיה לגאולה מאלוהים

שום אלוהים לא מתכוון לגאול אותנו,את השלום יביאו בני אדם,ולהפך,אחרי שאלוהים יסתלק מהוויכוח הכל יהיה יותר פשוט.

*pank

New member
חזיר בר! ואני מדמיינת גור קטן ומתוק

השלום יבוא כאשר עראפאת יתגייר. אולי זה הפיתרון לגייר את כל הפלשתינאים. ולהפוך אותם לשסניקים, כך במקום מחבלים ממורמרים, הם יוכלו להיות גנבים מאושרים.

חזיר בר

New member
אני לא חושב שזה יעזור

רק תדמייני,ש"ס עם 56 מנדטים. (קואלציה עם אגודת ישראל) ואז,אז באמת יהיה טוב פה מדינת הלכה. ואז אלוהים ויו-הו עוד מלחמה רק הפעם של אזרחים

*pank

New member
זה באמת רעיון מזוויע!!!

אולי במקום לגייר נכריח אותם להתנצר! ואז הם יגישו את הלחי השניה ואנחנו נכניס להם סטירת לחי הגונה.

חזיר בר

New member
לא לא

הם יקמו את הכנסיה המידלאיסטיט ושם תהיה מערכת חוקים אחרת לגמרי. נניח יהיה להם "סאינט" שאם הוא מתאבד הוא מגיע לגן עדן בחברתם של 71 בתולות שבדיות (בשביל הייחוד)

*pank

New member
אז מה עם לצרף אותם לבאהיים?

נבנה להם גנים תלויים ונזרים להם במים חומרי הרגעה. והם יסגדו כבר על הבוקר לשלום ולאחווה.

ראובן1

New member
ההלויה אינה של הסכם אוסלו ../images/Emo16.gif

הסכם אוסלו שנכשל ומת אינו דורש הלויה או קבורה, האנשים שנרצחו בעטיו הם אלה הדורשים הלויה, בעת חתימתו,בתהליך ועם מותו הוירטואלי. מי שמנסה להחזיקו בכח חי יגרום לעוד הרבה הלויות

ראובן1

New member
ההלויה אינה של הסכם אוסלו ../images/Emo16.gif

הסכם אוסלו שנכשל ומת אינו דורש הלויה או קבורה, האנשים שנרצחו בעטיו הם אלה הדורשים הלויה, בעת חתימתו,בתהליך ועם מותו הוירטואלי. מי שמנסה להחזיקו בכח חי יגרום לעוד הרבה הלויות

למעלה