בצער רב וביגון קודר....

בצער רב וביגון קודר....

באלו הדקות הגיעו תוצאות המעבדה אשר נעשו לצורך איבחון הגידול אשר הוסר מכלבי ``אמיגו`` אשר הינו לי כבן או אח במשך 12 השנים האחרונות (סיפרתי עליו בסיפורי `הכלבים בחיי`). התברר כי בכלב לוקה בסרטן מסוג `מלנומה` והינו ממאיר.שלבי המחלה לא ברורים בדיוק אך המחלה התפשטה כבר מעבר לבלוטות הלימפה וברגע שיגיע לבית החזה ,יהיה עלי לבצע לו המתת חסד בשל אי יכולתו לנשום. אינני צריך להמתין עד רגע ההמתה כדי להתחיל להיפרד ממנו,פיסית ונפשית ומהרגע הזה אעשה כל שביכולתי להנעים את זמנו ולפנקו. פרץ הדמעות עוד יגיע.....אני יודע,פשוט טרם עיכלתי מהות השמועה.... סליחה שאני מטריד אתכם עם השטויות שלי....

הקצין

New member
ארבלון

עם כל הצער ... לכל דבר יש סוף ואין שום דבר שהוא לנצח עצוב שכך נגמר < יגמר > תרכוש כלב חדש וגדל דור חדש מבין את צערך ממני קצין וג`נטלמן

איצקו

New member
ארבל!

כמו שאמר הקצין לפני: ``לכל דבר טוב יש סוף`` צר לי על כלבך. הגד תודה שקיבלת מתנה ל12 שנה. ואמץ חיית מחמד שתמשיך את השושלת הלאה. חזק ואמץ איצקו.

תודה על גילויי ההזדהות.....

לכל המגיבים כאן ובטלפון,דבריכם אכן מסייעים להירגע בינתיים ,כי הרי הגרוע מהכל עוד לפניי. לא מנסה להעמיד צרתי ביחס לאסון שהתרחש בשעה זו בירושליים ...

סו

New member
אולי תצמח מהצער הזה ותתעדן קצת...

ואולי אני סתם טועה בכל מקרה צערך מובן מעניין אתה מראה סימנים טובים... יש ניסים.... מצטערת על העקיצות החדשות הלילה הורגות אותי נחמה מהירה שתגיע אלייך סו...

Spiderwoman

New member
:-( :-( :-(

אהבה בין אדם לחיית המחמד שלו, כל כך טהור ואמיתי! אהבה כל כך לא אגואיסטית. ארבל, שיהייה קל.

לבונה

New member
לא, זה לא שטויות..

כלב אחרי כל הרבה שנים הופך לבן בית, בן משפחה. זה משהו שאיתו גודלים הילדים, מלווה באי אלו אירועים שונים. 12 שנה..זה באמת פרק זמן, ולאבד חבר על ארבע רגליים.

היום זה היה אחרת.....

עשייה שגרתית כמו הברשת הכלב,מעשה כמעט יומיומי קיבלה היום משמעות אחרת...אני והכלב לבד עיניים מול עיניים,כל משיכת המברשת כמו לטיפה,כל הברשה באה השאלה-עוד כמה הברשות עד...?ומבטי הכלב בי שהורסות לי את הנשמה....למה אני חושב שהוא יודע ש....וכי הוא מבקש להתנצל בפניי כי גורם לי לעצב הזה? לא יודע איך יעברו הימים האלה של הביחד עם המחשבות שזה לא עוד להרבה זמן.למה פתאם אינני יכול להסיר עיניי ממנו?מדוע פתאם אני בוחן כל תנועה שעושה? כל- כך הרבה למה ומדוע ,שיטטטט....

פרידה...

גידול כלב... זו מלאכה כל כך קשה... תמיד טענתי שגידול של כלב זה כמו ילד... להאכיל,ללמד,ל``חתל``(ללמד אותו לעשות צרכיו בחוץ),תשומת לב... כל הדברים הללו צורכים המון סבלנות... והכאב של הפרידה לאחר כל כך הרבה שנים יחד... קשה מנשוא... אבל לך אומר...נכון,זה כואב...נכון זה מלווה בדמעה,כי הסוף מתקרב... כי הוא כבר לא יהיה בעולמך... אבל תיקח איתך את הזכרונות היפים...את הרגעים הקטנים... ותחייך...(מותר שתתלוה לזה דמעה) כל פרידה כואבת...ובמיוחד של מישהו שהיה בחייך זמן לא קצר... מצטערת איתך, אלת האהבה.

ODED99AA

New member
ארבל

מניסיון כואב לדעת אתה לא צריך לשקוע בדיכאון ולהמתין ליון שבוא תאלץ להמית את הכלב שלך לדעתי עליך להנות מהימים והחודשים שנותרו לכם ביחד לדאוג שהזיכרונות שהוא ישאיר לך יהיו יותר טובים מאשר רעים אחרי הכל הכלב יכל לדעתי לחוש בשינוי מצב הרוח שלך אז תן לו להרגיש שאלו לא החודשים האחרונים שלו אלה החודשים הטובים בחייו שלך עודד**********

למעלה