בצער רב וביגון קודר

בצער רב וביגון קודר

אני מודיע סופית על עזיבתי את הפורום. סכסוכים ואיומים עליי מצד אנשים יקרים לי, שאוהבים אותי, הביאו אותי לנטוש את הפורומים לאלתר. שמחתי להיות אתכם ולדבר אתכם/ן, אבל התאכזבתי מהפורומים והאנשים בהם בכלל, ומתפוז בפרט. אני לא מתכוון לקרוא את התגובות, שיכתבו כאן, אבל אני אענה לכל אחד/ת בדואר אלקטרוני...כי חלק מהאנשים חשובים לי מדי בשביל לעזוב אתכם. מאחל בהצלחה, והחלמה מהירה. תומר

A-naT

New member
?!

.... כמו שאני מכירה אותך אתה תחטוא קצת וכן תגיע לפה לקרוא קצת... אני לא אציק לך בקשר להחלטה, כי די ברור שזה לא מבחירה שלך.. אז רק דרך צלחה לך ידידי, ואני אתגעגע אלייך מאוד-מאוד-מאוד, תחזור לביקורים לפחות? אווווף.. מה עם הבדיחה היומית?!

עינת

מכיוון שבפורום סטודנטים כבר ``הרסתי`` את ההפתעה, אז רק אציין שזאת הייתה בדיחה, ושלעולם לא אעזוב את הפורום....ואאחוז בקרני המזבח. הבדיחה היא כמובן 1 באפריל. ובקשר לבדיחה היומית....אז אני מבטיח לפרסם עד היום בערב איזה בדיחה טובה אני חייב לישון איזה כמה שעות בשקט.... אז נשתמע אז ביי מוואה

A-naT

New member
אני בהלם!

איזה הבלה יצאתי! חכה, היום לא נגמר, אתה תשלם

תומריקו

רק שתדע לך....איך שקראתי את ההודעה, ועוד לפני שקראתי את השרשורים.... חשבתי שאתה באמת עובד עלינו. אחד באפריל או לא... אתה לא יכול לוותר עלינו ועל הבמה היומית לבדיחות שלך. לא יודעת...אולי זו הייתה סתם תחושת בטן, או שקצת יצא לי להכיר אותך. רק שתדע לך.... ומחכה לבדיחת היום. שלך מאיה

למעלה