בצער רב וביגון קודר

בצער רב וביגון קודר

צר לי להודיע שהכנס שתוכנן להיערך בסוף אוגוסט בוטל. עקב קליטת אוכלוסיה מואצת בחודשים האחרונים במועצה האזורית מגידו, התקבלה שם החלטה בהתראה קצרה להרחיב ולשפץ את שני אולמות הספורט הגדולים שברשותם (במשמר העמק וביד לבנים/עין השופט). האופציה היחידה שנשארה עקב ההברזה בטווח כה קרוב לכנס הם אולמות הספורט הקטנים יותר (כמו זה שבפנימיית מגידו) אך בדיקה זריזה העלתה שהם לא מתאימים כלל וכלל לקיום הכנס, לא מבחינת גודל ולא מבחינת אוורור. מאחר והם הפתיעו אותנו שלושה שבועות לפני הכנס בלבד, אין ברירה בשלב זה אלא להודיע על ביטול, או לפחות דחיה, ובקרוב אתחיל לעבוד על קיום הכנס במקום אחר. הבעיה המרכזית הינה שהרבה יותר קשה לארגן אולם לאחר פתיחת שנת הלימודים ועונת הספורט (כדורסל בעיקר) שכן האולמות משמשים הן למשחקים והן לאימונים. נראה מה אפשר לעשות. בינתיים - עמכם הסליחה. ___________________________________________ איציק.

דארא

New member
אולם ניר דוד

איצק שלום. שווה ליבדוק עם אפשר לעשות את הכנס בניר דוד, יש אולם גדול וממוזג(200 מ' מהאולם בסחנה). לדעתי האימונים בו מתחילים רק בספטמבר. במידה ואתה רוצה מס' טלפון של האחראי על האולם תיפנה אלי במסר אישי

ובכן

אתה מתכוון לאולם הולצר? האחראית זו חווה, לא? אולי היא כבר התחלפה. מכל מקום בזמנו ביררתי ותנאי השכירות היו בעייתיים מאד הן מבחינת מחיר, הן מבחינת אפשרות או ליתר דיוק חוסר האפשרות לקמפינג בצמוד, והן מבחינת הדאגה שלהם לאולם המדונדש. בכל מקרה כרגע מסתמן פיתרון של הדקה ה 90 (יותר כמו זמן פציעות אחרי הארכה, אבל אני מקווה שעוד נספיק להוציא פלאייר בזמן) - אני מחכה לתשובה סופית, 99% שמחר אקבל אותה, לפני שאסגיר פרטים נוספים. _________________________________________ איציק

דארא

New member
הולצר

חווה התחלפה עכשיו האחראי זה עומר. בכל מקרה אני מוכן לעזור ליצור קשר/לעזור לברר. דורון

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!noooooooooo

לא שנה טובה במיוחד לאירועי הג'אגלינג הייתי אומר....... ממש חיכיתי לזה, יקח לי קצת זמן להתאושש מחדשות אלו. בכל מקרה, הספירה לאחור לאקס גיימס 13 בלוס אנג'לס עומדת להסתיים בעוד יום אחד, 19 שעות, 16 דקות ו-43 שניות (בזמן כתיבת ההודעה) לכן אין זמן לעצבות ולעריגה למה שהיה יכול להיות. ניסיון מכובד מצדך, איציק, הקהילה מצדיעה לך! לפחות עכשיו אני יכול לחזור למשטר האימונים הרגיל שלי, של 3 שעות כל 4 חודשים. now good day!.......... i said good day!!i יוני

תלונהלאמא אדמה ובן זוגה המעורער נפשית אבא זמן

איך כל כך קריר ונעים בחוץ והחדר שלי כבר בקושי מסוגל לתמוך בקיום צורות חיים מיקרוסקופיות מרוב החום? אני לאט לאט נאפה וזה לא מוצא חן בעיני כלל. אנא השיבו לי במהרה. יוני

למעלה