בצער רב וביגון עמוק!

בצער רב וביגון עמוק!

בצער רב וביגון עמוק מודיע נוער שינוי על מותו של החלום הציוני. אנחנו, נערים בני עשרה, העומדים בפני גיוס לצבא הגנה לחרדים רוצים להודות בזאת על הפרויקט הקטן והנחמד אותו אהבנו לכנות מדינת ישראל לכל מי שנתן את דמו יזעו ודמעותיו על מנת שפרוייקט זה יעמוד על שתי רגליו. היום מת לו החלום הציוני, היום יצא לאוויר העולם שלטון הדת הרדיקאלי בהיסטוריה של העם היהודי. היום דמינו ניתן בידי אויבנו ע"י ראש ממשלתנו. בהזדמנות זו אנו רוצים לומר תודה לכל חברינו המשרתים בצה"ח תרימו ראש, אתם מגינים על מה שפעם היה צבא ציוני גאה והיום הוא רק כלי משחק בידהם של מפלגות האנטי-ציוניות. ולפני שיאסרו עלינו גם את זה נותר לנו לצעוק בגרון חנוק.... freedooooooooooooom

אריאל1

New member
נוער שינוי!

תפוס את עצמך בידים וצא מזה! ומהר! גם אני חשבתי שאבד ממני החלום הציוני, שהחילונים החליטו לקחת את מדינה הזאת בידיים ולהרחיק אותה כמה שיותר ממה שאני מאמין שהיא צריכה להיות. ואתה יודע מה? מתאוששים. קורה, כן קורה, שלפעמים דעתך לא מתקבלת. ותצעק חופש כמה שאתה רוצה. אנחנו לא חיים בסרט. ומל גיבסון בכלל לא נמצא כאן.

המדינה יורקת לך בפרצוף

המדינה יורקת לך בפרוץ ואתה אומר שיורד גשם. אתה רוצה לראות פורנו, אבל לא נורא... גם ככה אין עלילה. אתה רוצה לאכול חזיר ואתה מקבל עוף או פרה... שטויות יש פחות שומן. אתה רוצה ללמוד אבל אין תקציב. אתה רוצה לחיות אבל אתה הולך למות בגבעתי. ברוך הבא למציאות, אין לך חופש, אין לך אישיות אין לך כלום חוץ ממספר אישי... אתה בסך הכל מספר!

אריאל1

New member
המדינה יורקת לך בפרצוף

אתה רוצה לחיות במדינה יהודית ויוצרים לך מדינה שכל קשר בינה לבין היהדות מיקרי בהחלט. אבל לא נורא אתה לא חשוב. אתה רוצה לחיות במקום שאתה יכול לדעת עם מי אתה מתחתן אבל בג"ץ יורק לך בפרצוף. אתה רוצה לבלות שבת בשקט, ושוב בג"ץ יורק לך בפרצוף. אתה רוצה לחיות כמו שאתה מאמין אבל לא נותנים לך, רוצים שתתגיס לצבא כדי להרוס את כל החינוך שקיבלת! ברוך הבא למציאות, לכל מטבע שתי צדדים!

robert fripp

New member
אריאל..

הטענות שלך אחת אחת טענות אגואיסטיות שלפיהן כולם צריכים ללכת לפי האמונה שלך... מצטער להגיד לך זה לא ככה נמאס לי כבר מהוויוכחים האלו. תשמע בסופו של דבר אתה וכל המשתמטים האחרים, שכופים על שלושת רבעי מהמדינה את האמונות שלהם, אגואיסטים פאשיסטים. שיהיו לך חיים טובים, סביר להניח שאני אמות בניסיון חסר טעם לשמור בשבילך עליהם.

MoOsHoN16

New member
החלום לא מת

כל עוד אני ,אתה ורבים אחרים נמשיך לתמוך בחלום הציוני ואחדות העם החלום לא יקרוס לעולם! מה שקורה היום בכנסת ובעשור האחרון ממחיש עד כמה הפוליטיקה צריכה דם חדש של פוליטקאים, לי אישית ולרבים אחרים נמאס לראות את אותם אנשים חסרי תוכן מנהלים את המדינה לפי האינטרסים של הכיסא הדור הזה של הפוליטקאים רק השחיט וטמא כל הגיון,צדק ומוסר בפוליטיקה למעט בודדים מימין ומשמאל שאפשר להעריך, כל האשר הם אנשים שצריכים לעוף מידי השלטון. הליכוד והעבודה אבדו את דרכם, הליכוד מאז ומתמיד הייתה מפלגה כוחנית שמנוהלת ע"י בריונים שכל תוכנה הוא השנאה למפלגת העבודה מעולם לא הייתה לה דרך או אידיאולוגיה מלבד לתפוס את השילטון בכל מחיר הם לא נקראים לא ימין ולא שמאל הם סתם מפלגה של מאפיונרים. העבודה אין מה לדבר מפלגה עם עבר ובלי עתיד. השינאה לדתיים ולחרדים מיותרת! אני מפציר בכם אל תשנאו את הדתיים ותאשימו אותם במצב לא הם "האשם", האשמים הם הפוליטקאים של הליכוד והעבודה שמחליפים את עורם בהתאם לקואליציה או לאופוזיציה. יש צורך דחוף במפלגה חדשה אם דרך אם אידיאולוגיה שתאחד את לבבות ישראל שתביא לנו תקווה כי לא הליכוד ובטח שלא העבודה טובים לעתיד ישראל.

פה אנחנו מסכימים.

אנחנו מסכימים שהחרדים לא אשמים, הם רוצים לחסל את מדינת הציונים זה ידוע לכל. אבל הם לא אשמים ב"מצב" כל המפלגות כמובן הליכוד בוודאי העבודה ובלי ספק מר"צ שהייתה חברה בממשלה שהקימה את ועדת טל הן האשמות, הן אלו שנעצו את הסכין בגבו של החלום, בגבה של הציונות. מחר נוער שינוי מול הכנסת, מחר אנחנו צועקים חזק ככל שנוכל, אנחנו לא מסכימים שתמשיכו לסובב לנו את הסכין... זה ממש כואב!

EverMan

New member
יופי , אתם תבואו עם

רובי חרדים ? אני כל כך אוהב לראות גזענים רבים נגד חוקיים גזעניים.

CANDY MAN

New member
למה חוקיים גזעניים?

מה גזעני בכך שחרדים ישרתו בצבא? צבא אמרתי???? סליחה... התכוונתי שישרתו שבועיים בלבד!!!!! בשנה במשמר האזרחי... מה שקורה כאן זה אסון גדול! מידי מחזור גיוס גדלים בחורי הישיבות וקטנים מספר החיילים שהולכים לקרבי ואני רואה שזה מוביל רק למקום אחד... וזה לא מקום טוב! יכול להיות שמפלגת שינוי סתם מובילה לשנאת חינם אבל כל דבריה נכונים! אף אחד לא רוצה למנוע מהחרדים את הדת שלהם או את האמונה שלהם אבל שבבקשה יפסיקו להיכנס לנו החילוניים לחיים! אולי במקום כל הדברים הגזעניים שהרב עובדיה הטיפש מלמד את תלמידיו אולי כדאי שילמד אותם משפט אחד חשוב: "חיה ותן לחיות"... זה כל מה שאנחנו החלוניים מבקשים. בקשר לגיוס זה שונה, זה בדיוק כמו שאסור לחרדים לגנוב או לאנוס הם לא מעל החוק!

udi17

New member
הם לא "מעל לחוק",הם מ"חוץ לחוק"...

כאשר שר הביטחון בוכה על שאין מספיק חיילים,משרדו חותם על אלפי צווי שמונה. מצד שני,אותו המשרד, גם חותם על רבבות פטורים בשנה לחרדים. ומה קרה לך, שבועיים במשמר אזרחי? נפלת על הראש????!!! זה פגיעה בסטטוסקוו,איך אתה בכלל מעז? זה מהווה פגיעה ב"חיה ותן לחיות",כלומר חיה פראייר כמה שרק תוכל ולא נפריע לך ותן להם לחיות,כלומר לחגוג ממליארדים של המדינה ה"עשירה" שלנו. ולא אני גם לא שונא אותם,אני סתם קנאי מושתן שהולך לקום במהלך שלוש שנים כל יום בשש (וגם זה במקרה הטוב),ולאכול מנות קרב מתוך קרטון,בעוד אחרים בעם הזה "גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה"-נאמר פה,יושבים וחוגגים, ומקבלים פי חמש מהמשכורת שאני או כ"א אחר הולך לקבל במהלך השירות הצבאי. ומי אמר שאלוהים לא אוהב את אלה שמאמינים בו??? אגב, לי לא איכפת להיות פראייר אלא נהפוך הוא מבחינתי זאת שליחות למען המדינה,לי איכפת רק שאותו צבא והמשטרה כבר לא יכולים לעמוד בעומס,והם כאילו חיים בפלנטה אחרת,לא קשורים כאן לכלום-אצלם הכל טוב ויפה,והעיקר שנשמור על ה"סטטוס קוו" של אנחנו פראיירים,הם-לא. אני כבר הפסקתי להיות תמים. הסיכוי שהם ישרתו בצבא/משמר אזרחי (שבועיים) מקביל לסיכוי שיגדלו לי שערות על כף היד,כי מי כבר יכול לצאת נגד המילה של הרבי,שלא סיים ביה"ס,ומעז עוד לקרוא לנו להכנס לשטחים,נו יופי אני בשמחה אשלח גם אותך לשם!

EverMan

New member
חוק טל

הוא חוק גזעני. הוא אומר שהם שונים מכל אזרח יהודי אחר במדינה.

אריאל1

New member
חכו רגע אחד

ותקשיבו פעם אחת לשם שינוי. אני חוזר ואומר שאין לי שמץ של ספק שהחרדים יכולים לשרת ולתרום. אבל בצורה שבה דורשת שינוי שזה יקרה אז זה יהיה רק על גופתם המתה.

.המוסד

New member
חוק טל הרבה דברים, הוא לא גזעני

כל יהודי יכול להצהיר על תורתו אמונתו וללמוד בישיבה, גם הטיפשים שקוראים לכול פאשיסטים אז לפחוץ ץדעו על מה אתם מדברים כשאתם אומרים "גזעני"

CANDY MAN

New member
"צודק", אבל אז לא היה מי שישמור...

על ההתנחלויות המקוללות שאתה כל כך תומך בהם. חיילי צה"ל רבים הקריבו את חייהם למען ביטחון ישראל וכשאני שומע את "הרב" גפני המטומטם אומר שבשבילו מי שלא לא לומד תורה הוא פושע ומי שלומד תורה ולא מתגייס עושה בחירה נבונה אני לא יודע ממש איפה לקבור את עצמי... איך מערכת החינוך החרדית-פאשיסטית יצרה כאלה מפלצות? אבוי לנו, לעם ישראל אם כך היינו קמים. לא היינו שורדים דקה אחת בין כל האויבים שלנו, מזל שרובנו שומרים על החוק ומתגייסים לעומת בהמות האדם - החרדים המשתמטים.

.המוסד

New member
למה שתקבור את עצמך

לכל שטות של לא דתי אתה מקשיב? בהמות אדם ופאשיסטים הם לא, הם חלק מהעם שלנו, אז נכון שהם לא אופנתיים כמונו, ולא "מגניבים" כמונו, ולא מחרחרי מלחמה (כמוך) ולא בא להם באופן כללי ללכת ליחידה קרבית סתם בשביל הדם והאקשן אז מה, אין זה משנה שהם בני עמך, וצריך להתייחס אליהם בכבוד, אחרי הכל הם אינם בוגדים, ואינם משתפים פעולה עם האויב(לעומת חלקים אחרים) ואנחנו חלוקים בדעותינו בקשר לתרומה למדינה אבל יש דברים גרועים לא פחות, כמו לשמל "אבוי לנו לעם ישראל" שהוא מוכן לוותר על ארצו, אבוי לנו שהוא מקלל ושונא שנאה תהומית את בני עמו, יש הרבה אבויים, ואותם צריך לתקן ולא דווקא בסדר שלך, הבנת?

CANDY MAN

New member
אתה ממש בדיחה מהלכת אם אתה...

טוען שאני רוצה ללכת לקרבי רק בשביל "הדם והאקשן", חשבתי שאתה מכיר אותי מספיק זמן כדי לדעת שזה ממש לא הקט שלי, אני הולך לקרבי כי אני רוצה לתרום למדינה בצורה הכי משמעותית שאפשר(לדעתי), אני רוצה להחזיר "טובה תחת טובה" להוריי ולכל מי שהגן עליי במשך 17 וחצי שנה. "פאשיסטים הם לא" אתה טוען? אז מה זאת הכפייה הדתית שכולנו מדברים עליה? המצאה של ה´? הם צריכים לשרת בצבא כמו כל אחד, זה שהם פרזיטים אוכלי חינם זה בגלל המנהיגים הפאשיסטים שלהם! צריך שמישהו יכניס לרב עובדיה איזה שבב למוח, שרק יגיד שהוא רוצה שכולם ייתגיסו ואתה כבר תראה את התורים בלשכת הגיוס - זה נקרא פאשיזם! והרב עובדיה נקרא סטאלין! צודק, אבוי לנו אם ניהיה מוכנים לוותר על ארצנו, אבל כפי שאתה יודע השטחים הם כבושים ואני מוכן לוותר עליהם תמורת שלום אמת - איש מלחמה היית ואיש מלחמה תיהיה! מלחמה זה לא בידור! אנשים נהרגים! אנשים נפצעים! אני לא יהיה מוכן להקריב את אחיי היהודים בהתנחלויות אבל זה לא אומר שאני מסכים איתם! אני יודע לעשות הפרדה בין חיים של בני אדם לבין פוליטיקה אתם המתנחלים - לא!

.המוסד

New member
באמת, הסיסמאות המיליטריסטיות

שלך מסגירות אותך(וסיסמאות לצורך העניין אינן דבר רע) "כעטלף המגיח בעלטה"? האין כאן הערצה לקרב, למלחמה? ליחידה הנבחרת ההיא? בוודאי שיש, אני מאמין שאתה באמת רוצה להגן על מדינתך(והשאלה הנשאלת היא למה?) אבל קשה להיות תמים למול ההערצה שלך ליחידה ולהוויתה(שזה בסדר גמור, אל תבין אותי לא נכון) כפי שזה נראה לי, ואולי גם לך, חלקם של ההורמונים והאקשן לא קטן בהרבה, כי אינני מכיר הרבה אנשים שאין להם כל נגיעה למילטריזם ורוצים ללכת ליחידה "נבחרת" וכי למה דווקא נבחרת? כי הן עושות את הפעולות ה"מגניבות" ביותר, לא כך? ובקשר לפאשיזם, ולכפייה הדתית- כפייה דתית איננה פאשיזם, וגם הענות לרבנים, שאיננה עיוורת כפי שאתה מצייר אותה, איננה פאשיזם בקשר לארצנו, השטחים הכבושים הם כל השטחים שנכבשו ע"י צה"ל, כלומר גם שוהם, גם הכותל, גם שדה התעופה הלאומי, גם הגליל, וגם הרבה דברים, הארץ שלנו לא נקבעת על פי החלטה בין לאומית כלשהי, על כן הר הבית הוא חלק מארצנו(זוהי ממש איוולת לשמה לומר שהר הבית הוא לא חלק מהארץ) וגם נתב"ג הם שלנו, וגם עזה, למרות שכולם אבל כו-לם, כבושים, או משוחררים לצורך העניין, אז הנה לך, מה בשבילך, הופך חלק כזה או אחר מארץ ישראל ל"ארצנו"? לעניין איש המלחמה, אינני איש מלחמה, ואף אלחש באוזנך סוד, גם לא נלחמתי, האם מלחמה מבדרת אותי? לא, האם היא לא הורגת כשאני נמצא בתוכה? לא, האם היא איננה פוצעת? לא אז למה בכלל אתה מוצא צורך לגלות לי סודות שכבר יודעים לי, ושידוע לך שידועים הם לי ועוד תקווה קטנה, שתעשה הפרדה בין אחייך החרדים, לבין הפוליטיקה החרדית

CANDY MAN

New member
בוא נעשה הפרדה קטנה...

מצד אחד אני מעריץ את היחידה על פעילותה ועל עברה המפואר אבל אין שום קשר לרצון שלי לאקשן ודם, תאמין לי שאני מעדיף להתאמן ביחידה ולקרוע את התחת (וזה בעיקר מה שעושים שם...) והדם היחיד שאני יראה זה יהיה מפציעה קטנה שלי והאקשן היחיד שיהיה לי זה באימונים. אני מתגייס ליחידה מובחרת אבל אין לזה שום קשר לרצונותיי להלחם ולהרוג...(כי פשוט אין כאלה...) הכפייה הדתית היא פאשיזם במלוא מובן המילה ואם אתה לא מבין את הקשר בין המילה "כפייה" לבין המילה "פאשיזם" אז תבדוק את הפירוש של שתיהם ותעשה את החיבור המתבקש... אני לא הייתי מערב את אחיי החרדים עם הפוליטיקה החרדית אם הם לא היו גורמים לי לעשות זאת, ברגע שהם מחזקים את ש"ס הם תומכים בחוקים הגזעניים והפאשיסטים שלה ולכן כולם ביחד אשמים!

למעלה