בצער רב וביגון כואב,

fazer_1000

New member
בצער רב וביגון כואב,

אני מודיע על מכירתו של האופנוע שלי. מצטער אבל המסקנות ברורות. אין לי עתיד עם ה-50 סמ"ק. חלום התחרות יקר לי מדי, מיציתי את האופנוע וזה לא שיש לי אפשרות למשהו אחר. אז למה אני מוכר אותו? כדי לא לעשות לו נזקים מיותרים. כרגע הוא במצב מצוין, שמור ומטופל. נגמר לי הכסף להחזיק אותו ואני אחסוך את הכסף שיתקבל ממנו לאופנוע גדול שיבוא כנראה רק עוד שנה לפחות, וזה גם לא סביר אלא אם כן אני אמצע אפשרות להשלים את הכסף. בקיצור לא נמרח את זה יותר מידי: למכירה: דרבי סנדה 50 סמ"ק, שנת 2001 כולל טסט ל11 חודש כל הטיפולים כולל אקסרה בין-תקופתיים לפינוק האופנוע, כל הקבלות לכל האופנוע תוספות כמו: מגיני ידיים ב500 שקל, מגן אגזוז, כידון של פרנס אקוויפמנט, צמיג אחורי חדש פירלי, רפידות חדשות, שרשרת O-RING RK וכו´ וכו´. יד ראשונה כמובן רק אני רכבתי עליו מחירון גמיש. טלפון: 055886689 אסף חליל/קולרגול: אני מצטער שאני מפרסם פה, חד פעמי באמת, מבטיח, גם ככה קשה לי תהיו קלים איתי.

Fazer...

באמת שלשם כך פתחנו לוח, ובאמת שהפעם ורק הפעם... בכל מקרה - שים מודעה גם בלוח - כי שם מסתכלים אלו שמחפשים. והלוח הזה הפך בחודש האחרון למדיה האטרקטיבית והיעילה ביותר בשוק לנושא הדו"ג-שטח. באשר למרוץ - אני אישית לא אוכל להגיע. אני מניח שאתה מצלם וכפי שזכור לי - אתה ממש פצצה בנושא. מחר בערב - צור עימי קשר, ואתדרך אותך איך להעלות את התמונות ל- Pic4U... כדי שהפעם - כל עם ישראל יוכל לשזוף עיניו בגאווה. בדוק מייל אישי. ברכות ח.

fazer_1000

New member
אתה צודק ושמתי מודעה בלוח, קבל מסר

אישי לגבי המירוץ

למעלה