בצער רב גם אני מצטרפת

2שמש

New member
בצער רב גם אני מצטרפת

קצת קשה לי אבל מדפדוף בדפי הפורום נראה לי שאני לא לבד. אנחנו במרומי 25 שנות נישואים שהגיעו למשבר לפני כחודש.

אנחנו איתך

לא, את לא לבד.... והכינוי שלך לא בכדי: תזרחי לך גם אם קצת עצוב, תאירי את יומך בדברים הטובים שסביבך... שמש תמיד מאירה ותמיד זורחת!!! מאחלת לך רק טוב

2שמש

New member
תודה לורה על העידוד

אין לי ספק שיש לי שהשמש תזרח ותאיר את דרכי, אבל כרגע כפגועה (ולא מבגידה) קשה לי קצת, חוששת לפרק, לא רוצה להמשיך כמו שהיה אז מה עושים?

---שמש---

מדברים, משוחחים...ואם נתקלים בבעיות תקשורת בין שניכם, כי לא מצליחים לתקשר, אפשר ללכת לייעוץ. שם מוציאים את כל מה שמפריע מול גוף אובייקטיבי. דברי על ליבו, יקירה, יהיה לו קשה להקשיב והוא יתייחס לכך כאילו את תוקפת אותו, אך כל פעם טפטפי קצת את מה שמפריע לך... תנסי לברר אצלו, מה גורם לריחוק ביניכם? ויקירה, תהיי אופטימית, תדעי שאת לא לבד, כל זוג עובר משברים אפילו עם בגידות ומהם מצליחים להשתקם... תהיי חזקה, ותצעדי קדימה בלנסות לראות כיצד את תורמת לשיפור המצב הזוגי... זה מסע, אך כשמציבים מטרה למסע, בסופו מגיעים אל היעד!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה

2שמש

New member
לורה יקירה

כנראה שהבנת אותי לא נכון. זאת אני שיצרתי את המשבר כי פשוט נמאס לי. כרגע אנחנו לא מדברים בכלל. בכל זאת ניסיתי להעביר לו את כל תחושותי ולברר איתו רגע לפני האם נפרק כבר, אבל לא קיבלתי שום תגובה.

תגובה

שלום לך מניחה שאם תפרטי קצת יותר ותשתפי קצת יותר נוכל לסייע בעיצה, הבעת דיעה וכיוון שאולי טרם חשבת עליו או הארה של כיוון שצריך מעט חידוד

פלסטיק

New member
המשבר הרי לא קרה "פתאום"

זה נראה שפשוט הגעת לנקודה שבה הקש שבר את גב הגמל או שפשוט הגעת לסיטואציה שפשוט נשבר לך. אם נשבר לך מדברים שקימים 25 שנה + גם אם יהיה רצון טוב מכל הצדדים יקח הרבה זמן לשנות. תהיה לך הסבלנות לזה?

2שמש

New member
המשבר באמת לא קרה פתאום

אבל בטח לא נמצא 25 שנה זה סיפור רק של בערך השנה האחרונה ובעיקר בחודשים האחרונים האם יש גם צ´אט לפורום זה? שבו אפשר יותר לשוחח ? לא רוצה להחשף פה יותר מדי

למעלה