בצער רב אני מודיע...

breier878

New member
בצער רב אני מודיע...

בצער רב וכאב עמוק אני מודיע שאני עוזב את התנועת נוער אין מה לעשות לא שרציתי ללכת לגרעין או משהו אבל רציתי להשאר ולגמור את השלוש שנים שלי כמו שצריך אבל זה לא קרה כי היו לי כל מיני בעיות עם הסניף וסרטים כאלה בכל מקרה לכל מי שמכיר אותי בשם שלי (תומר מבת חפר), או בשם הקודם שלי באתר (המד"ח המורעל ברייר) אני מקווה שתיהיה לכם שנה מגניבה, ומי שילך לגרעין עודד שיהיה לו בהצלחה מקווה לפגוש חלק מכם בצבא פעם (אם אני יזכור)ושתיהיה לכם שנה מוצלחת.

breier878

New member
../images/Emo26.gifאני עוזב בעיקר...../images/Emo36.gif

אני עוזב בעיקר בגלל כל מיני סיכסוכים בסניף נורא נהנתי בתנועת נוער אבל זה נגמר אני לא נהנה יותר ומתי שאתה לא נהנה מההתנדבות שלך זה אומר שהיגע הזמן לעזוב וגם בכלל הרבה דברים שמי שבאמת ירצה אני ישמח לפרט לו לאיי סיי קיו ולא כאן אבל אל תדאגו אני יגיד לכל מיני מחנות ופעילויות אחרות אולי לא במסגרת התנועה אבל אני יבוא לבקר

תומר היי..

אתה לא מכיר אותי ..אני גרה קרוב אליך.. בלב השרון ומכירה מצויין את בת חפר. נישמע לי מהדברים שלך שאתה די מבואס לא נישמע פשוט לעזוב אפילו אם לא רוצים ללכת לגרעין..זה בכל זאת חלק מהחיים נהיה... / הרגל.. איך שלא יהיה מעניין אותי למה אתה לא רוצה ללכת לגרעין (אם זה לא אישי מדי) ועוד יותר מעניין אותי למה לא איפשרו לך להמשיך להיות פעיל..(אולי אמרת ופיספסתי) אם בא לך..דבר איתי כאן או באייסיקיו..אני סקרנית עמיתי

תומר

אתה לא צריך להתייחס יותר מידי לסניף שלך, אם נמאס לך שם אתה יכול לעשות דברים דרך המועצה שלך, או למצוא מושב אחר שיאמץ אותך (בטוח יהיה מישהו כזה), אבל אם באמת נמאס לך מהכל, ואתה כבר לא נהנה לפעול בתנועה, ולא משנה איפה, אז באמת חבל, ואין טעם להמשיך, כי גם אני חושב שמי שלא נהנה ממה שהוא עושה בהתנדבות, אין טעם שהוא ימשיך.

breier878

New member
זה הקטע

אני בא לשם לסניף סתם אני לא נהנה להיות שם אמרתי להם שאם בא להם אני יבוא לעזור כשצריך כי עדיין יש לי ידע נרחב בכל הנושא של המחנאות וכל מה שקשור לזה אבל אני וחולצה כחולה לא ניהיה עוד ביחד אני מתאר לעצמי פשוט בוא נגיד שבמקום לסיים את השרות שלי בתנועה בספטמבר אני מסיים אותו עכשיו כי לגרעין עודד אני בכל מקרה לא ילך.

kedeman

New member
לא ללכת לגרעין לא מונע מאנשים קשר

נכון עמרי? ותאמת.. גם חוסר קשר עם הסניף לא מחייב עזיבה של התנועה.. (אני מניח שהבנתם) כמו שאני נשאר פעיל דרך המועצה והתנועה וכל הפעילויות שהן לא מושביות... אני בטוח שאם תבקש מכפיר הוא ישמח לעזור לך עם זה..

נכון שי

אני לא הלכתי לגרעין, ולמרות שאני באוניברסיטה אני מוצא זמן להגיע לפחות פעם בשבוע לקן, להכין ולעזור בכל מיני דברים, וגם לישיבות לפעמים. ודרך אגב, גם כשהחלטתי שנה שעברה שאני לא הולך לגרעין, וגם אנשים שידעו הרבה לפני שהם לא הולכים לגרעין, היו מאוד פעילים, ואפילו יותר מכמה כאלה שהלכו לגרעין. אבל שוב, אם אתה לא נהנה חבל לך על הזמן, אבל אולי תנסה למצוא מקום אחר שדרכו תהנה.

breier878

New member
תראו...

בואו נגיד שההתלהבות שהייתה פעם מהתנועה נגמרה כאילו פעם היו אומרים לי בוא תעשה משהו בתנועה הייתי רץ היום כבר לא היה לי פרוייקט לעשות ומשכתי אותו איזה חודשיים כמו שאמרתי אם אני יוכל אני יגיד להפעילויות של התנועה וכל זה לבקר אבל אני לא יודע מתי תיהיה הפעם שאני יהיה עם חולצה כחולה כחלק מהתנועה אני פשוט יבוא לעזור כמו כל מדריך שלא הולך לגרעין ויש לו עוד זמן עד הצבא וכמובן למחנה אני יבוא לבקר מה איכפת לי הדלק לא על חשבוני האוטו הוא של החברה של אבא שלי בכל מקרה אם מישהו רוצה לשמור על קשר אז האיי סיי קיו שלי 133266161 ואם אי פעם תראו אותי אז אני ישאיר לכם תמונה אבל זה רק אחרי שאני יסתפר בעוד כמה זמן. אני לא יכול להגיד שלא נהנהתי בתנועה להפך אבל כל דבר טוב נגמר מתי שהוא

למעלה