בצער וביגון רב

בצער וביגון רב../images/Emo16.gif

אני מכריזה בזו על השירשור הפרק היומי האחרון של מש"ה
אנא תנו לו את הכבוד המגיע לו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שם הפרק: "The Promise Ring" - "טבעת מחוייבות" מס' הפרק:325 שודר לראשונה ב:22.5.01 שחקנים אורחים: Tommy Chong- ליו Monty Hall- עצמו עלילה: (לכבוד האירוע המרגש אני מתרגמת את כל התקציר ולא חלק ממנו!) בפחד שהוא הולך לאבד את דונה בגלל שהם רבים כל הזמן, אריק מחליט לקנות לדונה טבעת מחויבות. קלסו מחליט לקנות אחד לג'קי, אז הם הולכים ל"חבר" שקלסו מכיר- ליו. דונה אוהבת את הטבעת של אריק אבל לא בדיוק מבינה את הסמליות שלה. כשהיא מראה אותה לג'קי, ג'קי שואלת אותה למה היא לא שמה אותה על "אצבע הטבעת" שלה, ומסבירה לה שזה מבטיח שהיא ואריק יהיו יחד לנצח, ו"חולמת" שקלסו יקנה גם לה אחת. פז בטעות פולט שקלסו גם קנה לה אחת, וג'קי מניחה שקלסו לא הביא לה את זה עדין כי היא אמרה לו שאם אי פעם הוא יקנה לה טבעת, שיחביא את זה בתוך אוכל- "כי זה קלאסי". דונה חולמת שהיא מופיעה בשעשעון "בואו נעשה עיסקה" עם מונטי הול. מאחורי 2 הדלתות שהיא לא בוחרת יש קריירה כעיתונאית רוק וכנשיאה הראשונה של ארה"ב. ומאחורי דלת מס' 3 מסתתר אריק, לובש חולצה שכתוב אליה "0", רכוב על חמור. בנתיים, קלסו קונה לג'קי גלידה, והיא אוכלת אותה בתאבון בתקווה שהטבעת בפנים. אבל כשהיא מגלה שהיא לא, היא דורשת מקלסו שיביא לה את הטבעת כבר. ולאחר כמה זמן, הוא יורד על ברך אחת ואומר לה שהוא רוצה להיות איתה לנצח. כשכולם מוכנים לצאת, אריק רואה שדונה שמה את הטבעת שלה על שרשרת סביב הצוואר, וכולם אומרים לה שהיא צריכה לשים את זה על האצבע. לבסוף היא משתכנעת ושמה אותה על האצבע. יותר מאוחר, הייד אומר לאריק שדונה לא מאושרת. אריק, שלא מסכים איתו, הולך לדבר עם דונה. בזמן שהם יושבים על המכסה- מנוע של הויסטה- קרוזר, דונה אומרת לאריק שהיא צריכה להחזיר לו את הטבעת. היא אומרת לו שהיא לא רואה אותו תמיד איתה בעתיד. הוא נורא מתעצבן ואומר לה שהוא רואה אותה תמיד בעתיד שלהם. דונה אומרת שהעתיד לא חשוב כי יש להם את עכשיו, אריק אומר שזה לא מספיק. דונה שואלת אם הוא נפרד ממנה, ואריק אומר "כן". סוף עונה. הערות נוספות:
זה הפרק האחרון שרואים בו את מידג'. לעומת זאת, 5 פרקים לאחר תחילת העונה הרביעית רק מסבירים לאן היא נעלמה.

שאלות לדיון על הפרק../images/Emo13.gif

1. מי לקח קשה מידי את עניין הטבעת? דונה, או שאר החבורה? 2. ג'קי- פרה במסווה או סתם מישהי אנורקסית?
3. תן/י את המשמעות המצחיקה ביותר שעולה לך לראש ל"other stuff" (מה שליו מוכר חוץ מטבעות, חולצות וכו'...) 4. אריק היה צריך להפרד מדונה כי היא החזירה את הטבעת? או רק לריב איתה ויום אחרי לסלוח לה? 5. מה אתם אומרים על החלטת ערוץ 3 לשים את פספורט במקום מש"ה

croovy

New member
אוי, אני שונא את הפרק הזה!

1. החבורה לקחה את זה קשה? הם סתם צחקו עליהם. ודונה לקחה את זה קשה, אבל היא צדקה. 2. חחחח אוי זה עם הגלידה... פרה במסווה. רק אחת כזאת יכולה לרצות שמתנה תהיה באוכל.
3. אביזרי מין זה בטח נדוש... 4. מה שליו אמר בסוף הפרק זה בדיוק מה שאני מרגיש. אריק ודונה הם הזוג הכי מושלם שיש. אסור שהם ייפרדו. 5.
. אבל ככה בעצם יהיה לי יותר זמן. 7:40 היה די תקוע.

L i l A L o

New member
תשובות:]

1.שאר החבורה לקחו את עיניין הטבעת קשה יותר, זו בסך הכל טבעת-תרגעו. ואני חושבת שדונה צדקה בכך שהיא אמרה את מה שהיא חושבת, גם אם זה לא בדיוק מה שאריק רצה לשמוע.
2.פ-ר-ה!
רק בהמות אוכלות ככה.
3.קונדומים קרועים.
ערבי פולקלור פרסיים.
4.לא זה ולא זה. הוא היה צריך לקבל את העובדה שהיא עדיין לא מוכנה לקבוע את העתיד שלה איתו בכזה גיל צעיר, ולא לעשות מזה כזה עיניין. יש להם עוד זמן עד החתונה.
5.ערוץ3תיפש.

כי ביום ראשון

מתחילה הסידרה "פספורט" ב19:40 ויהיו רק את השירשורים השבועיים של הפרקים של העונה החדשה בימי שני (עד שגם זה יגמר
)

../images/Emo7.gifדונה ואריק נפרדוווו ../images/Emo7.gif

הם היו כאלה חמודים ביחדדד
אבל מתי ישדרו ת'פרקים החדשים של מופע שנות ה70
עכשיו כאילו נצטרך לחכות עד יום שני בשביל זה....

axnholic

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifכשהצרות באות הן באות בזוגות

גם אין יותר מש"ה כל יום וגם אין יותר מידג'?!?!!? אכן עולם אכזר.

41SuMiT41

New member
../images/Emo108.gifאוף אוף אוף../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

זה עצוב.. פשוט עצוב.. למרות שדי צחקתי כשראיתי את אריק על החמור

איסה פאק, בייחוד לי../images/Emo168.gif

אני קיבלתי את הטלוויזיה לחדר שלי רק ב-10.7.03 ולפני זה ההורים שלי ראו טלוויזיה בשעה הזאת אז התחלתי רק מאמצע העונה אין לי מושג איסה אבל כשיש את התחרות ספורט שאריק ביחד עם רד והם מתחרים מול איזה שניים שלבושים בירוק נו.... לודע איזה עונה זה אה כן העונה שאיתה סטאר וורלד גמרו

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

דונה עיצבנה אותי
מה כבר אריק עשה? הוא בסה"כ אוהב אותה.....

AsHtOn GiRl 3

New member
אני הייתי הילדה הכי שמחה

בעולם אם חבר שלי היה נותן לי טבעת כזו.... ואם היא מפחדת, אז שתדבר איתו.... הרי להם יש אהבה אמיתית ורואים את זה.... =/

self control

New member
עכשיו במקום שנות ה-70 יש..

שמש לא פספורט.. וזה פרקים שכבר היו... או שרק ביס יש עכשיו שמש??

L i l A L o

New member
כניראה שזה רק ביס...

כי ערוץ3 ביס ל משדר תוכניות מקור ישראליות [חוץ משמש?
].

L i l A L o

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo4.gif

זה פרק נחמד, אבל אני לא כל כך אוהבת אותו כי אני אוהבת את דונה ואריק כזוג.:\ ד"א, עוד כמה פרקים נשארו בעונה החמישית?

שישית../images/Emo13.gif

מה שמשודר בימי 2 זאת העונה השישית! נכון לאתר שאני קוראת ממנו, נשארו עוד 14 פרקים...
זה ימלא לנו 3 וחצי חודשים בערך

למעלה