וויזלי_גירל
New member
בצער וביגון רב../images/Emo16.gif
אני מכריזה בזו על השירשור הפרק היומי האחרון של מש"ה
אנא תנו לו את הכבוד המגיע לו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שם הפרק: "The Promise Ring" - "טבעת מחוייבות" מס' הפרק:325 שודר לראשונה ב:22.5.01 שחקנים אורחים: Tommy Chong- ליו Monty Hall- עצמו עלילה: (לכבוד האירוע המרגש אני מתרגמת את כל התקציר ולא חלק ממנו!) בפחד שהוא הולך לאבד את דונה בגלל שהם רבים כל הזמן, אריק מחליט לקנות לדונה טבעת מחויבות. קלסו מחליט לקנות אחד לג'קי, אז הם הולכים ל"חבר" שקלסו מכיר- ליו. דונה אוהבת את הטבעת של אריק אבל לא בדיוק מבינה את הסמליות שלה. כשהיא מראה אותה לג'קי, ג'קי שואלת אותה למה היא לא שמה אותה על "אצבע הטבעת" שלה, ומסבירה לה שזה מבטיח שהיא ואריק יהיו יחד לנצח, ו"חולמת" שקלסו יקנה גם לה אחת. פז בטעות פולט שקלסו גם קנה לה אחת, וג'קי מניחה שקלסו לא הביא לה את זה עדין כי היא אמרה לו שאם אי פעם הוא יקנה לה טבעת, שיחביא את זה בתוך אוכל- "כי זה קלאסי". דונה חולמת שהיא מופיעה בשעשעון "בואו נעשה עיסקה" עם מונטי הול. מאחורי 2 הדלתות שהיא לא בוחרת יש קריירה כעיתונאית רוק וכנשיאה הראשונה של ארה"ב. ומאחורי דלת מס' 3 מסתתר אריק, לובש חולצה שכתוב אליה "0", רכוב על חמור. בנתיים, קלסו קונה לג'קי גלידה, והיא אוכלת אותה בתאבון בתקווה שהטבעת בפנים. אבל כשהיא מגלה שהיא לא, היא דורשת מקלסו שיביא לה את הטבעת כבר. ולאחר כמה זמן, הוא יורד על ברך אחת ואומר לה שהוא רוצה להיות איתה לנצח. כשכולם מוכנים לצאת, אריק רואה שדונה שמה את הטבעת שלה על שרשרת סביב הצוואר, וכולם אומרים לה שהיא צריכה לשים את זה על האצבע. לבסוף היא משתכנעת ושמה אותה על האצבע. יותר מאוחר, הייד אומר לאריק שדונה לא מאושרת. אריק, שלא מסכים איתו, הולך לדבר עם דונה. בזמן שהם יושבים על המכסה- מנוע של הויסטה- קרוזר, דונה אומרת לאריק שהיא צריכה להחזיר לו את הטבעת. היא אומרת לו שהיא לא רואה אותו תמיד איתה בעתיד. הוא נורא מתעצבן ואומר לה שהוא רואה אותה תמיד בעתיד שלהם. דונה אומרת שהעתיד לא חשוב כי יש להם את עכשיו, אריק אומר שזה לא מספיק. דונה שואלת אם הוא נפרד ממנה, ואריק אומר "כן". סוף עונה. הערות נוספות:
זה הפרק האחרון שרואים בו את מידג'. לעומת זאת, 5 פרקים לאחר תחילת העונה הרביעית רק מסבירים לאן היא נעלמה.
אני מכריזה בזו על השירשור הפרק היומי האחרון של מש"ה