בצית מתה ואני ...א...

LunaLi

New member
REEXAMINATION מישהי מכירה ???

התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי שעשו אתמול בערב RE-EXAMINATION אני חושבת שככה קוראים לזה (ז.א. שעשו אתמול בערב ICSI על הביציות שלו הופרו (אף אחת מה-8) מזרע חדש שבעלי נתן אתמול (לטענתם שתי בדיקות הזרע היו טובות) והיום בצהריים הם ראו 4 הפריות שיחזירו מחר...אני לא חושבת שיש יותר מדי סיכוי כי הביציות המסכנות האלה עברו כבר 3 בדיקות ועוד ICSI 36 שעות אחרי השאיבה אבל נראה לי שזה אומר שיש סיכוי שבפעם הבאה אם יעשו ICSI בהתחלה יהיו הפריות ואולי גם הריון (אמן חמסה חמסה), אז מישהי שמעה על הריון מ REEXAMINATION ? מישהי עברה? כל מידע ועידוד יהיה מאד מוערך...תודה

בולה101

New member
הי לונה

אם הבנתי נכון אז עשו לך איקסי- מיקרומניפולציה. זה אומר שיתכן והיה מצב שהזרע לא הצליח לחדור לבייצית משתי סיבות אפשריות: או שמעטפת הביצית שלך קשה או שהזרע חלש ולא מצליח לעבור את המעטפת. אני זוכרת שלפני ההפריה הראשונה שלי אמרתי לעצמי בלב שאם כבר יש לי בעיה שזו תהיה הבעיה כי על בעיות חדירת הזרע לביצית מתגברים באיקסי. חבל שלא עשו לך מההתחלה למרות שאי אפשר לדעת על כך. אצלי למשל בהדסה מנסים בטיפול הראשון חצי חצי כדי למנוע מצב שחייבים איקסי ואז כל התהליך הארוך של הטיפול ירד לטמיון. אבל לא נורא , הבנתי שבכל אופן הצליחו להפרות בשיטה . ואם חס וחלילה לא ילך הפעם אז לפחות ידעו לעשות זאת בפעם הבאה. רציתי רק להוסיף שגיסתי ילדה מאיקסי בהפריה שניה (בראשונה הפרו רגיל ולא היו עוברים) והיום יש לה ילד בן 5 חודשים. אז עם הפנים קדימה ועם הרבה אופטימיות שיהיה בהצלחה

אמאשלהם

New member
תודה - בהחלט מעודד

שמחתי חשמוע שמישהי נכנסה להריון מאיקסי בהפריה שניה, זה נשמע כמו מה שהיה אצלי, לפחות עכשיו אני גם יודעת שיש סיבוי ופעם הבאה ננסה איקסי, למרות שעד היום היו הפריות מרגיל והזרע לטענת המעבדה היה טוב בשתי הפעמים, אני את התהליך עוברת באסותא הפעם ואת האיקסי עשו אתמול ב19:30 בערך אחרי שראו שאין הפריות רגילות, מקווה שימשיכו להתחלק (אמן טפו טפו חמסה חמסה...) אבל גם אם לא לפחות אני לא לגמרי מרימה ידיים וכן תהיה עוד פעם...נשיקות בולה ותודה..

LunaLi

New member
Re-examination מישהי מכירה ???

התקשרו אליי עכשיו ואמרו לי שעשו אתמול בערב RE-EXAMINATION אני חושבת שככה קוראים לזה (ז.א. שעשו אתמול בערב ICSI על הביציות שלו הופרו (אף אחת מה-8) מזרע חדש שבעלי נתן אתמול (לטענתם שתי בדיקות הזרע היו טובות) והיום בצהריים הם ראו 4 הפריות שיחזירו מחר...אני לא חושבת שיש יותר מדי סיכוי כי הביציות המסכנות האלה עברו כבר 3 בדיקות ועוד ICSI 36 שעות אחרי השאיבה אבל נראה לי שזה אומר שיש סיכוי שבפעם הבאה אם יעשו ICSI בהתחלה יהיו הפריות ואולי גם הריון (אמן חמסה חמסה), אז מישהי שמעה על הריון מ REEXAMINATION ? מישהי עברה? כל מידע ועידוד יהיה מאד מוערך...תודה

לא שמעתי

אבל נשמע דוקא פתרון טוב כי ניסו קודם בלי איקסי מה שיותר עדיף וכשלא הלך עברו לאיקסי.בהחלט יש סיכוי.נשמע מצוין. שיהיה בהצלחה!!! היכן את עוברת את התהליך?

למעלה