בצית מתה ואני ...א...

רומיה 38

New member
בצית מתה ואני ...א...

היי בנות בוקר טוב סליחה על הציניות אך כך אני מרגישה ומשתפת אתכן בחוויה רוצה לשמוע את דעתכן כמו שהבטחתי לעצמי התחלתי טיפול IVF ( ה 6 במספר ) קיבלתי דקפפטיל 0.1 + ומנוגון 3 אמפולות נמצאו 5 בציות שהתפתחו יפה ( 19-20 ) האסטרוגן נעצר משום מה ב 795 (לא ברור לי , מה זה אומר... ) הרירית 9 ממ ,ועל פי פרופ' עמית (פוטוגנית ) נשמע יפה עד פה ואף לא אחת מהן הופרתה ...... נ.ב לא יודעת אם זה קשור אך את השאיבה עברתי ללא הרדמה על ידי פרופ' עמית מישהי ממכן עברה חוויה דומה ? ויודעת להסביר לי מה קרה , אני קצת שרויה באפלה וכמובן מדוכדכה... תודה מראש על התמיכה שאותה אני מעריכה מאד , אך אשמח לשמוע התייחסות עניינית .

מם 1971

New member
מקפיצה

לא יודעת את התשובה אבל מאחלת לך הצלחה בהמשך ומקווה שתכף תקבלי תשובה ממבינות דבר

שרון321

New member
הי רומיה

האם עשו את ההפריה בעזרת איקסי? לפעמים אפילו זרע שנבדק ונמצא תקין עושה בעיות בהפריה, איך היו נתוני ההפריה בטיפולים הקודמים ?. מקווה שיהיו בשורות טובות בקרוב

רומיה 38

New member
איקסי ?

מה זה איקסי ? בהפריות קודמות לא היתה בעיה כ 45-50% מהבציות הופרו , אך אף אחת מהן לא היתה ראויה להקפאה, לצערי. בהפריה זו החלפתי תורם זרע ,יתכן שהוא לא מצא חן בעני הבציות שלי :)

אפרסקה

New member
איקסי=מיקרומניפולציה=הזרקת הזרע

ישירות לתוך הביצית. ובהזדמנות זו אני מודה ומהללת את הפורום שבזכותו אני יודעת מה זה איקסי למרות שלא הדעתי לשלב הזה (ושלא אגיע אינשאללה)... כעיקרון מזריקים זרע בודד לביצית על מנת "להכריח" אותם להפרות.

שרון321

New member
רומיה

כמו שכתבתי, לפעמים גם זרע תקין(בפרמטרים המקובלים) לא מצליח לחדור את מעטפת הביצית. אחרי שתתאוששי תדברי עם הרופא ואולי תציעי לו להפרות גם בעזרת מיקרו מניפולציה(איקסי). תהיי חזקה, הטיפול המנצח מתקרב.

לי מ ו ר

New member
אין קשר לצורת השאיבה

אני עברתי רק שאיבות בהרדמה מקומית והיו הפריות. יכול להיות שהשינוי בפרוטוקול הניב ביציות פחות טובות, ויכול להיות שהיה צריך לנסות להפרות אותן כמו שכבר נכתב באיקסי. בכל מקרה שולחת לך חיבוק חזק, כי אין מילים לעודד במצב כזה.

ה E2 בעייתי

ולכן יש בעייה עם הביציות. ההרדמה לא קשורה לעיניין בכלל וזרע תורם הוא זרע מצוין כך שלא צריך איקסי.

העין ה 3

New member
בכל מקרה, תבקשי לדעת את נתוני הזרע

רק לאחרונה למדתי שלא תמיד זרע תורם הוא זרע מצויין. אם יתברר שהזרע לא היה טוב, תהיי זכאית לקבל מנת זרע אחרת בחינם בטיפול הבא. אמנם זה לא יפצה על עגמת הנפש ועל החודש המפוספס אבל זה יותר טוב מכלום. אם יתברר שהזרע היה בסדר, כדאי לדבר עם הרופא ולמצוא מה בכל זאת היתה הבעיה.

גונבת שאלה...

איך זה לעשות שאיבה ללא הרדמה? כואב? מה מרגישים? מתאוששים בקלות?

רומיה 38

New member
כואב ? לא הרבה , מפחיד? הרבה יותר

סף הכאב שלי הוא גבוה מאד ביחס לאדם "נורמלי" , לעיתים אני חושבת שכאב פיזי לא קיים אצלי. יותר פחדתי שמה יתגלו כל מיני בעיות שליבי שכבר במלא מזמן לא יציב יפצע לו שוב. הכאב החזק הוא האכזבה

נועם@בת

New member
אאוץ' רומיה ../images/Emo10.gif בהחלט אכזבה מכאיבה

קורה לפעמים שהפרוטוקול לא עובד. הביציות לא מתפתחות טוב והתוצאה עגומה. האם הפרוטוקול זהה לקודמיו? האם עשית כמה טיפולים רצופים? יתכן גם שהזרע לא התאים, ויתכן שסתם נדפק משהו במעבדה. איך שלא יהיה זה כואב ועצוב. שבי עם הרופא ותשאלי מה דעתו, ומה אפשר לשפר להבא.
נועם

luyi

New member
לא בא להן..

היי רומיה לי שאבו 20 ביציות יפות, הזרע היה תקין (מעבר לממוצע!) ובכל זאת אף אחת מהן לא הופרתה. בפעם הבאה נעשה הפריה באיקסי, מקווה שיעבוד. בכל אופן, הבנתי שזה כנראה בעיה בביציות (אצלי לפחות), החליפו לי את התרופות כי אולי הפרוטוקול לא התאים. אין קשר לאופי ההרדמה, אני הייתי בהרדמה מלאה. קשה מאוד לקבל, קשה עוד יותר להתעודד, אבל תמיד יש את הפעם הבאה..

LunaLi

New member
גם אני....

כן גם אני, הטיפול הכי "טוב" והכי "נורא" עד היום...פעם ראשונה 9 ביציות מהם 7 יפות ו-2 קטנות, E2 ביום כוריגון 1800 ימי הזרקה כמו בעבר 10 ימים, רירית לתפארת, בלי קפה בלי אלכוהול ורק 5 סיגריות ביום ו.... 0 הפריות ואני חוזרת 0 הפריות...התרסקות, התפרקות, דיכאון ..אני באמת מרגישה הפעם אבודה .... ולהיות עניינית אז הם לא יודעים מה קרה...זו הפריה מספר 6 תמיד יש כ-30-60% הפריות טבעיות, הזרע היה בסדר גמור ובעלי לקח אנטיביוטיקה נגד זיהום אפשרי (27 מיליון 60% תנועה) אין הסברים ... והפעם אני באמת לא יודעת אם תהיה פעם הבאה... אני מרגישה חוסר אמון מוחלט בגוף שלי וביכולות שלו, אני לא מבינה למה כל אחת שבקושי גמרה תיכון יכולה לייצר תינוקות כמו מנוע ואני לא !!!! למה אף אחד לא הזהיר אותי מההזדקנות הזאת ?? אני בת 37.5 ולא מרגישה מבוגרת, בקושי בוגרת...הייתי הולכת על תרומה היום רק הפחד הזה שאני לא יאהב את מה שייוולד לי, או לא ארגיש אליו מספיק שייכות מפחיד אותי נורא !!! זהו התפרקתי והפעם אני לא בטוחה שיהיה איסוף כוחות !!!

רומיה 38

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אויש כמה אני מבינה את שאת מרגישה , לא יודעת איך לעודד מבלי להשמע לא מעודדת , מכל הלב אני מאחלת לך הרבה כוח ואמון בעצמך ולא להתייאש. אני על הסף ובכל זאת מדדה קדימה . ואם מותר לי , אני לא חושבת שזה נורה לקבל מתרומה . אני בטוחה שכל החלטה שתקבלי היא הכי נכונה .

limordc

New member
שלום לך

חשוב לדעת איך היו הפעמים הקודמות- האם אז היו מוקפאים? מה היתה איכולת העוברים שנוצרו? אצלי יש בעיה, לא כ"כ ברורה, שבה % ההפריות די נמוך וגם העוברים שמתפתחים לא באיכות כ"כ טובה, והיות והזרע נראה בסדר חושבים שאולי יש משהו בביציות אבל לא יכולים לבדוק זאת. מתי שהוא שמעתי שדקפפטיל פוגע באיכות הביציות (האמת- אצלי הטיפול עם דקפפטיל היה הכי גרוע..) אבל הרופאים אומרים שהכל אותו דבר. מחזקת את ידיך, אבל אומרים שברוב המקרים עם סבלנות הכל מסתדר...

למעלה