בציות

hoday11

New member
בציות

חדשה בפורום, אני בת 37 ויש לי אנדומטריוזיס כבר 3.5 שנים. עברתי את הניתוח אך ללא הצלחה, עברתי מבחנה,אך ללא הצלחה, והצליחו להוציא רק 2 בציות לא טובות{משחלה ימנית, השמאלית לא פועלת} עברו חודשים עמדתי לפני מבחנה שניה, אך לא התחילו משום שמצאו סיסטה גדולה בשחלה הימנית, ובנוסף בדיקת הדם שלי ציינה שבמצב הבציות שלי גרוע יותר מהפעם הקודמת, כך שאין לי סיכוי להריון רק דרך תרומת ביצית, האם אתן יודעות מה התוצאה הבאה אומרת fsh 10.8 אני יודעת שזה מפרט את מצב הבציות , אך האם זה באמת גרוע. ניסיתי לשאול רופא דרך אתר, אך לא קיבלתי את התשובה לשאלה חוץ מלא להרים ידיים. האם אתן יכולות לעזור לי בבקשה ?

panda321

New member
עד כמה שאני יודעת זה גבולי

fsh של עד 10 נחשב לתקין.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

fsh - ממה שידוע לי נהוג לבדוק מס' פעמים את רמתו כי יש חודשים שהוא משתנה. בפורום פוריות תוכלי למצוא הרבה יותר מידע על fsh ועל דרכים להורידו או לנסות לפחות. התוצאה שלך גבוהה אבל אינני יודעת אם היא גרועה ומה אחוזי ההתעברות עם רמה כזו בהנחה שכל הפרמטרים תקינים כמובן, רירית הרחם וכו'. מציעה לך לשאול גם בפורום פוריות וגם בפורות תרומת ביצית - יש שם נשים עם fsh גבוה שיוכלו גם להמליץ לך על רופאים שמנוסים עם טיפולי פיריון על רקע fsh. אגב, אני לא חושבת שהתשובה "לא להרים ידיים" תמיד נכונה ואנחנו גם לא קוראות לזה כאן - הרמת ידיים- אלא מימוש זכות ההורות בדרך אחרת
שיהיה בהצלחה ושמחה שמצאת אותנו

למעלה