בצוהרי היום

בצוהרי היום../images/Emo188.gif

אתה, שמטריף את חושי אתה, שגורם לי לאבד את הראש אתה, שמתקשר אלי באמצע היום אתה, שאומר לי בואי איתי, עכשיו אתה, שגורם לי לברוח מעבודה, בגשם, במבול אתה, שמלטף את רגלי תוך כדי נסיעה אתה, שאצבעותיך נרטבות מהמיצים שלי אתה, לבוש מכנסי העור , עם טיפות הגשם שטרם התייבשו, ובליטה ענקית שמערפלת את חושי אתה, שלא מרשה לי לפתוח לך את מכנסים, רק ללטף את הזין המשגע שלך מעל העור אתה, שמפשיל את כתפיית השמלה , מגלה את הפטמה הרועדת שלי ונוגע בה בעדינות בלשונך אתה, שמוריד את חולצתך, לאט לאט, נותן לי להריח מקרוב את ריח העור שלך, ריח אהוב, ריח מטרף… אתה, שעושה אותי נמרה כשאני מסתכלת על הגוף שלך, נמרה משתוללת מתשוקה אתה, ששואל אותי, מה תגידי לבעלך, זונה שלי, איך תסבירי לו איפה היית, מה עשית אתה, שפיך לוהט בתוך פי ושפתי תפוחות מהנשיכות שלך אתה, שזין שלך ממלא את פי, נדחק לגרוני וחונק אותי עד עילפון אתה, שמרשה לי לדהור עליך, להרגיש גלים של עונג מציפים את גופי, להרגיש את הביצים שלך נשאבות לתוכי אתה, שיודע לזיין אותי כמו אף אחד אחר אתה, שגרמת לגופי לבעור כשחזרתי לעבודה וכתבתי שורות אלה…

מי כתב "והיינו כחולמים "

החלומות של אתמול , הם כבר לא החלומות של היום .

hotman10

New member
כן ולא.. יש חלומות שלא מתפוגגים

כל כך מהר. ויש- ש"מתחזקים"!

מה דעתך

המרחק בין חלום למימושו? כמה זמן יקח עד שלא תוכלי יותר לעמוד בפיתוי ותתמסרי לתשוקה?

חלומות

החלומות שלי התמקדו תמיד בהתמרדות נגד הסמכויות , הסתכנו מאוד כאשר פסעו בחשאי אל מחוץ לדמותה של "הילדה הטובה" אשר אני עדיין מגדירה את עצמי לפיהן. הפנטזיות שלי משחקות בתחושת האשמה כמו בסליל של חוטי משי הנמשכים לכל הנאותי בחיים ומגרים אותי עד לאקסטזה.אין לי ספק שההסתכנות בשבירת הכללים , אובדן מעמד הילדה הטובה שלי , מצליח להשפיע עלי מאוד.

חתוללבן

New member
וטוב שכך.

כי כל יום צריך להביא חלום חדש. רחוק יותר, מפתה יותר, ולהגשים את החלום של האתמול.

half an hour till dusk

snow covers all sofacating all sounds the words you spoke yesturday melted away like the snow does in april we swept onwards carried by storms hail and thunder our roar of lust and pleasure your body a magic of flowers and beauty of nectars and fruits I made it my temple in wich to give my tokens to you We soared, we ran and rode across the fields and took each other whole, complete you of which I spoke so frequently, so hot burning flesh, on touch And now the snow muffles all numbing feeling and the fire burns on in other temples i make my offerings and accept pristess after pristess to my service and wait for you ש.

כוכבית 1

New member
אוף...דולפין...../images/Emo25.gif

אוהבת את מה שאת כותבת ואת הדרך שבה את כותבת את זה...

blackwedding

New member
לנשים מעל...

הציטוט הנכון הוא.... "התקוות של היום, הן הכשלונות של מחר" (אביב גדג')

fugatch

New member
ואני אלייך.........../images/Emo9.gif

מקווה שאיפשהו שם ...בין הדברים .......עדיין יש ללך זכרונות..... של דברים מענגים ומדהימים

fugatch

New member
הייתי מוכן לעשות הרבה כדי לחזור....

על העונג הזה.....רק עוד פעם אחת...

למעלה